malawaszka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 ale piękne fotki :multi: :multi: :multi: uwielbiam jak ta galeria ożywa :laola:
gogunia Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 A ja próbowałam osiodłać CZADZIKA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
nomu Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Przyjaciel Gryfa :) oboje uwielbiają wygrzewać się na balkonie:cool3:
AnkaW Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Gogunia - widzę zachwyt na pysiu osiodłanego Czadzika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
AiK Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='AnkaW']Gogunia - widzę zachwyt na pysiu osiodłanego Czadzika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: moja Dusia ma taką minę jak tylko widzi ubranko o minach przy zakładanniu nie wspomnę:evil_lol:
Dygotka Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Super fotki :) A ja wygrzebałam kilka zdjęć z szczenięcych lat Nesci :D *** A tu 2 dzień pobytu u nas widac jakie ma smutne oczęta ... *** Ooo ... Tak byłam malutka . *** *** A aktualnie wyglądam o tak :] Tu dopiero widac jak z czarnej małej kulki zmieniła się w srebrną leseczke . hehe :cool3:
Dygotka Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 prawda !? Tak się cieszyłam ,że będe miała czarnego grzywulca ... A tu mi takie srebro wyszło :P A ostatnio na grzbiecie jej czekoladowe włoski wychodzą :crazyeye:
AnkaW Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='AiK'] tak moje psy traktują gości :D Żebraki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Light of Shin-Ra Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 One na tym ostatnim zdjęciu to dalej gości szukają?:lol:
AiK Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Han Sharn napisał(a):One na tym ostatnim zdjęciu to dalej gości szukają?:lol: miały ochotę na deser i szukały kotów:evil_lol:
Agama Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 AIK widze na fotach ciekawego pp:lol: kremowa szata bardzo mi sie podoba
AiK Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Agama napisał(a):AIK widze na fotach ciekawego pp:lol: kremowa szata bardzo mi sie podoba ona ma juz domek:evil_lol: była tu już pokazywana to kopciuszek z gangu łysych tu w trakcie zabawy z dusilem więc trochę wymięta:evil_lol:
Agama Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 NIE ROZUMIEM-co ma domek ,do tego ,ze mi sie podoba ten pp-ja nie zbieram zaginionych grzywaczy:cool1:
gogunia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='Dygotka']Super fotki :) A ja wygrzebałam kilka zdjęć z szczenięcych lat Nesci :D *** A tu 2 dzień pobytu u nas widac jakie ma smutne oczęta ... *** Ooo ... Tak byłam malutka . *** *** A aktualnie wyglądam o tak :] Tu dopiero widac jak z czarnej małej kulki zmieniła się w srebrną leseczke . hehe :cool3: Jak modelka:loveu:
AiK Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Agama napisał(a):NIE ROZUMIEM-co ma domek ,do tego ,ze mi sie podoba ten pp-ja nie zbieram zaginionych grzywaczy:cool1: Agamuś nie złość się to był żart ja cenię ludzi pomagających w potrzebie:lol: a tego szczeniaka po 4 dniach sama nie chciałam oddać
gogunia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Mam pytanie do fachowców, Wczoraj na wystawie pani oferowała 5-cio mies. grzywki ale nie długowłose ani nie nagusy, tylko ogolone ( tak,ze przypominały nagusa), mówiła,ze to jest odmiana pośrednia. Chciałabym sie cos na ten temat dowiedzieć. to ich fotki
resuruss Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Małe Harysie!!!!! Qurcze ,miałam taki zamet na wystawie ,ze nie zdazyłam do nich podejsc :-( Goguniu!!!To sa semiki - czyli odmiana zarastajaca- do golenia. Jejku jakie one mocne sa po takim wychudziałym Harleyu :roll:
lothia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 to pewnie semi, ale niech wypowiadzą się spece, można o nich też poczytać na stronie hodowli Pastoral[dzięki Ress , rzeczywiście ciekawie napisane]
gogunia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 resuruss napisał(a):Małe Harysie!!!!! Qurcze ,miałam taki zamet na wystawie ,ze nie zdazyłam do nich podejsc :-( Goguniu!!!To sa semiki - czyli odmiana zarastajaca- do golenia. Jejku jakie one mocne sa po takim wychudziałym Harleyu :roll: Ja pytam, bo chciałam mieć psa wystawowego ( bo na CZADZIKA nie liczę):shake: :shake: :shake: Muszę sobie znaleźć coś fajnego, z dobrze stojącymi uszami i budową CZADZIKA-bo on jest b. zgrabny. Jak coś sama wybiorę to w przyszłym roku może powiększymy stadko grzywek. Ale ja chciałabym mieć nagą suczkę (tylko co będzie z CZADZIKIEM, bo wiem, że on nie może mieć "ŁYSEJ" żony:shake: ) A CZADZIKA NIE ODDAM NIKOMU!!!:loveu: :loveu: :loveu: Mam problem:lol:
gogunia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 I jeszcze pytanie ??? Co to mogą być za grzywki? Były w parach hodowlanych w Chorzowie:roll: Ja robiłam trochę zdjęć różnym psom, a Kaśka była zajęta ŻMIŁKĄ (bo dostała Zwyc. Rasy) i nie umie mi powiedzieć!!!:shake:
Agama Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 TOC to SLICZNOSCI RESS:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: SUPER , ze zrobilas ta fote:lol:
Recommended Posts