Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gruca']
Dzisiaj dostałam kilka zdjęć KRASNOLUDKA

Bardzo podoba mi sie to zdjęcie - piękna sceneria.........:loveu: Gruca - gdzie to jest???;)

Posted

WoW!!!!!Grucus!!!!!Moj chrzesniaczek!!!!!!!:multi: Alez wyrosło dziecie ,ja go pamietam jak byl prawdziwym krasnoludkiem a teraz niezły przystojniak!!!!:loveu:

Onka !!!!No fiu fiu Rubusik slliczny jest :loveu:

Posted

Em-ka napisał(a):
Bardzo podoba mi sie to zdjęcie - piękna sceneria.........:loveu: Gruca - gdzie to jest???;)

Nie znam miejsca,mogę się spytać właścicielki KRASNOLUDKA gdzie były robione zdjęcia.Myślę że w Warszawie w parku ,ale jakim?Jeszcze byli na Mazurach.

Posted

Cieszę się bardzo,że zdjęcia z Fidą spodobały się Wam :multi: ...dziekuje Wszystkim w swoim i Fidy imieniu za tyle miłych słów!, jak złapiemy pogode to popstrykamy trochę nowych zdjęc.

Posted

cyga napisał(a):
Cieszę się bardzo,że zdjęcia z Fidą spodobały się Wam :multi: ...dziekuje Wszystkim w swoim i Fidy imieniu za tyle miłych słów!, jak złapiemy pogode to popstrykamy trochę nowych zdjęc.

Czekamy z niecierpliwością:lol:

Posted

Agama napisał(a):
HAN :lol: wesolo CI sie zrobi jak BARBIK do CIEBIE dojedzie-to cudowny chlopczyk :loveu: charakter BOSKI-czekaj sobie a ja i tak bede go rozpieszczac -ZAZDROSCISZ:lol: :eviltong: :lol:

Zazdroszcze buuuu ja chcę go już mieć , najlepiej na rączkach albo z łóziu.:placz:

Posted

DONIO:lol: juz ja masz CUDOWNIE-bardzo sie ciesze :loveu: :loveu: :loveu: sliczna panienka A...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='arima']
normalnie kucyk:loveu: :loveu: Wam też sie łysolki z konikami kojarzą????
No wlaśnie ja lubię konie i mój Czadzik to taki maly konik. Nawet konik polny, bo tak wysoko podskakuje jak biegnie po wysokiej trawie!!!:-D

Posted

arima napisał(a):
To dobrze, bo już myślałam, że gafe palnełam z tymi koniami:loveu:

Ja najpierw pokochałam konie ,a potem pojawił się grzywek jako namiastka konika!!!:razz:
Zapomniałam napisać ,ze grzybobranie przepiękne!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...