Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maga18']

:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

ojej

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

:sweetCyb: :ylsuper: :sweetCyb:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
ja cie tak KoFFFFam , a Ty mnie z jakims plazem zdradzasz , jestes taka jak ania , michal i ress :evilbat: :lol: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

:oops:
a ja myslalam ze to do psow :lol:
a płaz to kolega :wink:

Posted

Moj Toffis się juz na karnawał szykuje :lol: :lol: ... dobrze, ze chłopak mysli za wczasu :wink: :wink:

Madzia zdjęcia super :angel: :angel: , ale mam pewne zastrzeżenia :-? ... jakaś "brzydka" dziewczyna :wink: psuje dwie fotki moim grzywcą kochanym :roll: :wink: ........ wytnij ją :lol: :lol: :calus:

Posted

sh_maniak napisał(a):

Madzia zdjęcia super :angel: :angel: , ale mam pewne zastrzeżenia :-? ... jakaś "brzydka" dziewczyna :wink: psuje dwie fotki moim grzywcą kochanym :roll: :wink: ........ wytnij ją :lol: :lol: :calus:

0X 0X :evilbat:

Posted

[quote name='maga18'][quote name='sh_maniak']

0X 0X :evilbat:

Kochana nie denerwuj sie , bo wiesz, że złosć urodzie szkodzi :wink: :lol: :lol:

wiesz dobrze, że muszę cie pownerwiać :wink:

Posted

Germanika!Widze ,ze wstawiles zdjecie mojej ulubionej suczki -Inki!!! :loveu:
I dziekuje za umieszczenie zdjec Ignoranta!Ciekawil mnie jego kolorek - nadal taki oryginalny!

Agama!Gratulacje!!!!Kto jest ojcem szczeniakow????

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...