Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajowa nie???Niestety nie moja ,ale tak mi sie podoba ,ze nie mogłam sie oprzec ;) .Mam jeszcze kilka takich cudenieniek ,ale nie wiem czy ktos chce ogladac ;) ,bo to jednak robale,choc te jak bajkowe stworki wygladaja.;)

Posted

[quote name='resuruss']Fajowa nie???Niestety nie moja ,ale tak mi sie podoba ,ze nie mogłam sie oprzec ;) .Mam jeszcze kilka takich cudenieniek ,ale nie wiem czy ktos chce ogladac ;) ,bo to jednak robale,choc te jak bajkowe stworki wygladaja.;)

Res to zdjęcie jest fajowskie , choć ja nienawidze robali to to mi się podoba :evil_lol: Ja bardzo chetnie pooglądam takie foty fajne !!!! :cool3:
A jakie ma kolory ten robaczek :razz:

Res a kto jest na tym zdjęciu na samej górze ???? ( chodzi mi i o człowieka i psa )

Posted

Na zdjeciu jestem ja i piesek Boss Crazy Dog .Teraz piesek jest juz w rekach Han Sharn.
dziekuje Wind za usuniecie zdjecia- widze ,ze niektorym sie zwraca uwage ,a innym od razu kasuje foty.

Posted

resuruss napisał(a):
dziekuje Wind za usuniecie zdjecia- widze ,ze niektorym sie zwraca uwage ,a innym od razu kasuje foty.

Właśnie, to niesprawiedliwe buuuu. :placz:
Ja moje poprawiłam i mam nadzieję, że już mogą być.

Posted

Iwona napisał(a):
Fajny piesek:-), ale czy Ty taka malutka czy piesek taki duży???:lol:

No ja do dużych nie należę (160cm) :oops: a piesek raczej z tych większych bo ma 4,5 miesiąca i waży 5 kg. Tylko go jeszcze nie mierzyłam ale muszę spróbowaćchociaż to trudne będzie technicznie bo on dość żywy jest a na dokładkę jak mu się coś nie podoba to strasznie lamentuje. :roll:

Posted

Han Sharn napisał(a):
Właśnie, to niesprawiedliwe buuuu. :placz:

Nie martw sie han,mi tez od razu usunieto zdjecie......bez jakiegokolwiek upomnienia.....

Posted

[quote name='Han Sharn']Właśnie, to niesprawiedliwe buuuu. :placz:

Tak masz racje! Nastepnym razem wszystkie nieregulaminowe zdjecia beda od razu kasowane! Warto wiec sie zastanowic, czy jest sens aby je wklejac.

Mod.

Posted

WOW !!!! AiK zdięcia poprostu boskie. Dawaj więcej. Mój aparat zdechł- i nie wiem czy płakac czy się cieszyć- może wkońcu to mnie zmobilizuje by kupić jakis dobry sprzęt, bo ten zdechły był - delikatnie mówiąc- kiepski;)

Posted

I zaraz coś z dzisiejszego spacerku, bo w końcu przypomniałam sobie że mam aparat :diabloti: i go zabrałam :p

Ress robaczki nie chcą mi sie pokazać :placz: :placz: , może później :p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...