Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja ze zdieciami długo nie mogłam sobie poradzić, ale gorsze jest cosik innego - nauczyłam się. :D
I tez chciałabym wstawiac i wstawiać i..... nie mam żadnych nowych zdięć..... :(

Jeszcze dwa tygodnie...... i tez bedę wstawiac i wstawiac....

Chciałam podziękowac resuruss, agamie i wszystkim, którzy dokształacają mnie. :D Kochane z was KOBITKI.

Posted

Miniaga!Nie ma sprawy!!!!!
Co do kolorow grzywaczy to jest naprawde mnostwo!!!!Rudzielce sa sliczne...zreszta mi sie podoba kazdy kolor....i czarne i biale....Mysle ,ze fajnie musi wygladac takie stadko w roznych kolorach.

Posted

Na zywo widziałam tylko naguski i zakochałam się w ich charakterze.
Mam już ulubione pp - urzekły mnie zdięcia Campariego a mojemu małżonkowi spodobała się bułeczka.

Tasi ma białą sierść i poszukiwalismy własnie takiej suni, bo urzekło nas inne zdięcie
http://www.chinesecrested.ru/images/p&g1.jpg

Nie wiem jak blisko tym pieskom do wzorca, ale to była nasza inspiracja jeśli chodzi o barwę.

Posted

Co do rudzielców to Cleo - mama Tasi równiez jest ruda(właściwie rudo grafitowa) i też jej kolor wywarł na mnie ogromne wrażenie. Myślę, że siostra Tasi może byc podobnie ubarwiona.

Posted

orsini napisał(a):
glaby toz to zaRT:))))
smieszne to jest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Przecież wiem, ze zart i mój to też żart

Posted

Pies jest naprawdę bardzo ładny,ale kolega wogóle nieodpowiedzialny,nie uczą go postawy wystawowej i nie chciał ładnie stać.Musiałam zrobić polowanie,a jak jest z takimi zdjęciami to sama wiesz,to kawałek ogona ,albo pies pochylony ,albo tylko ucho.Ale kilka udało mi się zrobić po południu dostaniesz na e-maila.

Posted

to ja wkleje troche fotek jesiennych glowek :))
na poczatek najmniejsza "łysa" czyli coco chanel :))

i szogunek :)

metaxa :)

i Martini :)

jutro Toudiś :))

Posted

Gruca, wnuczek wygląda ślicznie, ja też chcę fotki.
Anna1 , zdjęcia piękne, fajnie,że pokazałaś troszkę Coco, nie miałam okazji nigdy zobaczyć jej na wystawach. A na Toudiego czekam niecierpliwie.Bardzo interesuje mnie ten piesek.

Posted

Germanika widze ze Inspiracja wdała się w mamusie :D Ma ładną maść!! Gartuluje raz jeszcze wspaniałego miotu!!

P.Gruca Pluto sliczny :angel: Podobny do mojego Toffika jak byl malutki :D Jestem ciekawa co z niego wyrosnie :D

Anna1 sliczne!! Wreszcie Coco pokazalas :D Bedzie jeszcze okazja zobaczyc ja na zywo na jakiejs wystawie?? Podobnie jak Ania i Psy nie widzialam jej :( Metaxa i Martini jak zwykle rewelacyjni!! :angel: Z niecierpliwoscia czekam na fotki Toudiego :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...