AngelOfDeath Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 [quote name='Germanika']Mały myśliciel... mi sie ta fota podoba , superowa , taki spokojny i naprawde zamyslony
miniaga Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Ja ze zdieciami długo nie mogłam sobie poradzić, ale gorsze jest cosik innego - nauczyłam się. :D I tez chciałabym wstawiac i wstawiać i..... nie mam żadnych nowych zdięć..... :( Jeszcze dwa tygodnie...... i tez bedę wstawiac i wstawiac.... Chciałam podziękowac resuruss, agamie i wszystkim, którzy dokształacają mnie. :D Kochane z was KOBITKI.
miniaga Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Oglądam dzis strony różnych hodowli i natrafiłam na cudo, które pewnie wszyscy znacie, ale szczena mi opadła jak zobaczyłam rudą grzywę.... Pierwszy raz widzę takiego naguska i szalenie mi sie podoba... http://www.germanika.com/galeria.htm
resuruss Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Miniaga!Nie ma sprawy!!!!! Co do kolorow grzywaczy to jest naprawde mnostwo!!!!Rudzielce sa sliczne...zreszta mi sie podoba kazdy kolor....i czarne i biale....Mysle ,ze fajnie musi wygladac takie stadko w roznych kolorach.
miniaga Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Na zywo widziałam tylko naguski i zakochałam się w ich charakterze. Mam już ulubione pp - urzekły mnie zdięcia Campariego a mojemu małżonkowi spodobała się bułeczka. Tasi ma białą sierść i poszukiwalismy własnie takiej suni, bo urzekło nas inne zdięcie http://www.chinesecrested.ru/images/p&g1.jpg Nie wiem jak blisko tym pieskom do wzorca, ale to była nasza inspiracja jeśli chodzi o barwę.
miniaga Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Co do rudzielców to Cleo - mama Tasi równiez jest ruda(właściwie rudo grafitowa) i też jej kolor wywarł na mnie ogromne wrażenie. Myślę, że siostra Tasi może byc podobnie ubarwiona.
resuruss Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Prosze podziekowac mezowi za slowa uznania w imieniu Bulki.
orsini Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 no ja strasznie zaluje, ze nie bylo slonca i te foty takie mroczne sa:((((((
AngelOfDeath Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='orsini'] matko jedyna toz to straszne :cry: :cry: :( :-?
Draczyn Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Co za makabra od samego rana i to jeszcze od poniedziałku
miniaga Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Resuruss Odpowiedż męża: Zasłużone uznanie. :D
orsini Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 glaby toz to zaRT:)))) smieszne to jest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
AngelOfDeath Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 orsini napisał(a):glaby toz to zaRT:)))) smieszne to jest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: twarda milosc :evilbat: :lol: :lol: :lol:
Draczyn Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 orsini napisał(a):glaby toz to zaRT:)))) smieszne to jest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Przecież wiem, ze zart i mój to też żart
gruca Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Wczoraj gościnnie był u mnie synek CANDY ,straszna wiercipięta nie chciał wogóle ustawić się do zdjęcia. Nazywa się PLUTO
resuruss Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Wow!Gruca !Jakiego masz slicznego wnuczka!!!!!!Bardzo ladne te szczeniaczki wyszly.Jestem pod wrazeniem. :loveu:
gruca Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Pies jest naprawdę bardzo ładny,ale kolega wogóle nieodpowiedzialny,nie uczą go postawy wystawowej i nie chciał ładnie stać.Musiałam zrobić polowanie,a jak jest z takimi zdjęciami to sama wiesz,to kawałek ogona ,albo pies pochylony ,albo tylko ucho.Ale kilka udało mi się zrobić po południu dostaniesz na e-maila.
gruca Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Mam jeszcze zdjęcia jego siostry pp i braciszka też pp,ale to na dyskietce,muszę poświęcić chwilkę to też Tobie prześlę.
anna1 Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 to ja wkleje troche fotek jesiennych glowek :)) na poczatek najmniejsza "łysa" czyli coco chanel :)) i szogunek :) metaxa :) i Martini :) jutro Toudiś :))
Ania i Psy Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Gruca, wnuczek wygląda ślicznie, ja też chcę fotki. Anna1 , zdjęcia piękne, fajnie,że pokazałaś troszkę Coco, nie miałam okazji nigdy zobaczyć jej na wystawach. A na Toudiego czekam niecierpliwie.Bardzo interesuje mnie ten piesek.
miniaga Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Piękne :D Widzę, że nie tylko pp u ciebie rozkwitają....
anna1 Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 a dzieki dzieki :))))) dla mnie nigdy nie bylo istotne lyse\y czy pp byle byl ladny :)
maga18 Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Germanika widze ze Inspiracja wdała się w mamusie :D Ma ładną maść!! Gartuluje raz jeszcze wspaniałego miotu!! P.Gruca Pluto sliczny :angel: Podobny do mojego Toffika jak byl malutki :D Jestem ciekawa co z niego wyrosnie :D Anna1 sliczne!! Wreszcie Coco pokazalas :D Bedzie jeszcze okazja zobaczyc ja na zywo na jakiejs wystawie?? Podobnie jak Ania i Psy nie widzialam jej :( Metaxa i Martini jak zwykle rewelacyjni!! :angel: Z niecierpliwoscia czekam na fotki Toudiego :D
maga18 Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Milka nic nie widzę, nic nie slyszę... :laugh2_2:
Recommended Posts