AnkaW Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 matrix..... napisał(a):matrix..... napisał(a):Germanika napisał(a):Matrix,to co w sobotę u Górala? mam nadzieję tam dojechać, wstyd się przyznać ale jeszcze nie widziałem Idealisty... już nie muszę się wstydzić :) Idealistę dzisiaj widziałem ... a jak się porusza ... miałem wrażenie, że już parę sezonów jest prezentowany na ringach :o A zdjęć żadnych niet ? :cry:
matrix..... Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Góral, teraz już będę pamiętał :) właśnie to " za mostem " mnie zmyliło, przecież to jest ewidentnie przez most i wzdłuż rzeki :)
góral Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 matrix..... napisał(a):Góral, teraz już będę pamiętał :) właśnie to " za mostem " mnie zmyliło, przecież to jest ewidentnie przez most i wzdłuż rzeki :) w końcu Nadbrzeżna, prawda?? :wink: Niestety zdjęć brak
maga18 Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 AngelOfDeath napisał(a):ale madzia calkiem dobshe je karmi <LOL> a i spacerki maja zapewnone :evilbat: :evilbat: co to ma znaczyc "calkiem dobrze" ??!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: ja je karmie rewelacyjnie!! :evilbat: :evilbat: :lol: :wink:
basia Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Hej! Matrix, odnośnie twojego pytania o paszporty dla roslin... Dziwna z tym sprawa, bo do niedawna było tak, że niektóre rośliny miały pojedyncze paszporty do naklejania na doniczki a inne zbiorowe na daną ilość. Teraz podobno tych indywidualnych już nie ma. To taki świstek papieru, który po prostu kosztuje ileś tam złotych i niby gwarantuje pochodzenie rośliny - hahahaha :lol: Zdjęcia grzywków z kaczuszką są takie wyborcze nieco :lol: Sza!! Cisza wyborcza przecież :lol: :lol: :lol: no tego jeszcze na dogo nie bylo ruchme foty , łiiiiiiiiiiiiiii Ach, bo Was MUGOLI to takie rzeczy zaskakują jeszcze 8) :wink:
maga18 Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 basia napisał(a): Zdjęcia grzywków z kaczuszką są takie wyborcze nieco :lol: Sza!! Cisza wyborcza przecież :lol: :lol: :lol: :laugh2_2: nie pomyslalam :oops: :lol:
matrix..... Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 maga18 napisał(a):basia napisał(a): Zdjęcia grzywków z kaczuszką są takie wyborcze nieco :lol: Sza!! Cisza wyborcza przecież :lol: :lol: :lol: :laugh2_2: nie pomyslalam :oops: :lol: te zdjęcia są uniwersalne można z nich zrobić też pocztówki wielkanocne :)
malawaszka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 [quote name='Draczyn']Było już Malawaszka wklejała parę dni temu filmiki ze swoimi średniakami :evil: jakimi znowu średniakami? :lol: basia napisał: Zdjęcia grzywków z kaczuszką są takie wyborcze nieco Sza!! Cisza wyborcza przecież haha ale i tak nie wiadomo co miałyby sugerować: Kaczor czy Donald :lol: :lol: :lol: aaaaa ptasiaa grypaaa :o
Draczyn Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Przepraszam Malawaszko pomyliłam się, to wszystko z tej euforii, że nareszcie mogę samodzielnie wklejać zdjęcia. Pzdr
AnkaW Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Kto by nie wygrał i tak drób będzie rządzić Polską :cry:
basia Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 :wink: No a drób teraz niebezpieczny się robi - te choroby... :roll: :lol:
góral Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 basia napisał(a)::wink: No a drób teraz niebezpieczny się robi - te choroby... :roll: :lol: dobre :lol:
matrix..... Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Kaczka padła ... podali w wiadomościach ale nie u nas, w Szwecji :wink:
AnkaW Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 U mnie też wpadła do gara i wyszedł super rosołek, ale psiaki nie mogą jeść z niej mięska :cry:
onka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 to moja kolejna porcja dzieciaków Wiewiórki dzis Leoś :)
AnkaW Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Aaaa jaki on już duży i jaki śliczniutki. Pięknie mu się kolorek utrzymuje. :lol: :lol:
onka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 noo powyrastały chłopaki:) ja sie upieram,ze mu ten kolorek zniknie ale jego włascicle sie upieraja że mowy nie ma :lol: zobaczymy:)
Em-ka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 [quote name='maga18'] Maga! śliczne foteczki - i naprawdę kaczuszki na czasie! :angel: :klacz: Onka: ale Ci chłopaki już wyrosły! a masz może nowe foteczki Lotusika??? jak sie wabi w nowym domku??? :P
onka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 niedawno wstawiałam fotki Lotusa:) i tak tez jest z jego imieniem w nowym domku :) Loto został :) w sumie tylko Larix ten co mieszka w Krakowie nazywa sie Aspen no i mój Teddy -Laurus- zwany ciupkiem :) i chyba cos mi sie zdaje ze juz z nami zostanie...
Germanika Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 A to moja mała Inspiracja w jesiennej scenerii(autor zdjęć Orsini) i FALSTAFF Zikkurat ...szczególne podziękowania dla kochanej SengaSengana za cierpliwość.
góral Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 PIękne zdjęcia, pięknych psów!!!! WOW Germanika jaki postęp, widzę, że nauczyłeś sie wstawiać zdjęcia!!!! muszę poprosić pewną osobę :wink: , by mnie też nauczyła (uwielbiam foksy :D )
AnkaW Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 jakie śliczne, co jak co ale zdjęcia Orsini wychodzą pięknie :lol: :lol:
Recommended Posts