Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

matrix..... napisał(a):
matrix..... napisał(a):
Germanika napisał(a):
Matrix,to co w sobotę u Górala?

mam nadzieję tam dojechać, wstyd się przyznać ale jeszcze nie widziałem Idealisty...

już nie muszę się wstydzić :) Idealistę dzisiaj widziałem ... a jak się porusza ... miałem wrażenie, że już parę sezonów jest prezentowany na ringach :o

A zdjęć żadnych niet ? :cry:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matrix..... napisał(a):
Góral, teraz już będę pamiętał :) właśnie to " za mostem " mnie zmyliło, przecież to jest ewidentnie przez most i wzdłuż rzeki :)

w końcu Nadbrzeżna, prawda?? :wink:

Niestety zdjęć brak

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
ale madzia calkiem dobshe je karmi <LOL> a i spacerki maja zapewnone :evilbat: :evilbat:

co to ma znaczyc "calkiem dobrze" ??!! :evilbat: :evilbat: :evilbat:
ja je karmie rewelacyjnie!! :evilbat: :evilbat: :lol: :wink:

Posted

Hej!
Matrix, odnośnie twojego pytania o paszporty dla roslin... Dziwna z tym sprawa, bo do niedawna było tak, że niektóre rośliny miały pojedyncze paszporty do naklejania na doniczki a inne zbiorowe na daną ilość. Teraz podobno tych indywidualnych już nie ma. To taki świstek papieru, który po prostu kosztuje ileś tam złotych i niby gwarantuje pochodzenie rośliny - hahahaha :lol:

Zdjęcia grzywków z kaczuszką są takie wyborcze nieco :lol: Sza!! Cisza wyborcza przecież :lol: :lol: :lol:

no tego jeszcze na dogo nie bylo ruchme foty , łiiiiiiiiiiiiiii

Ach, bo Was MUGOLI to takie rzeczy zaskakują jeszcze 8) :wink:

Posted

basia napisał(a):

Zdjęcia grzywków z kaczuszką są takie wyborcze nieco :lol: Sza!! Cisza wyborcza przecież :lol: :lol: :lol:

:laugh2_2:
nie pomyslalam :oops: :lol:

Posted

maga18 napisał(a):
basia napisał(a):

:laugh2_2:
nie pomyslalam :oops: :lol:

te zdjęcia są uniwersalne można z nich zrobić też pocztówki wielkanocne :)

Posted

[quote name='Draczyn']Było już Malawaszka wklejała parę dni temu filmiki ze swoimi średniakami

:evil: jakimi znowu średniakami? :lol:

basia napisał:

Zdjęcia grzywków z kaczuszką są takie wyborcze nieco Sza!! Cisza wyborcza przecież

haha ale i tak nie wiadomo co miałyby sugerować: Kaczor czy Donald :lol: :lol: :lol: aaaaa ptasiaa grypaaa :o

Posted

noo powyrastały chłopaki:)
ja sie upieram,ze mu ten kolorek zniknie ale jego włascicle sie upieraja że mowy nie ma :lol: zobaczymy:)

Posted

[quote name='maga18']

Maga! śliczne foteczki - i naprawdę kaczuszki na czasie! :angel: :klacz:

Onka: ale Ci chłopaki już wyrosły! a masz może nowe foteczki Lotusika??? jak sie wabi w nowym domku??? :P

Posted

niedawno wstawiałam fotki Lotusa:) i tak tez jest z jego imieniem w nowym domku :) Loto został :)
w sumie tylko Larix ten co mieszka w Krakowie nazywa sie Aspen no i mój Teddy -Laurus- zwany ciupkiem :)
i chyba cos mi sie zdaje ze juz z nami zostanie...

Posted

A to moja mała Inspiracja w jesiennej scenerii(autor zdjęć Orsini)

i FALSTAFF Zikkurat

...szczególne podziękowania dla kochanej SengaSengana za cierpliwość.

Posted

PIękne zdjęcia, pięknych psów!!!!

WOW Germanika jaki postęp, widzę, że nauczyłeś sie wstawiać zdjęcia!!!! muszę poprosić pewną osobę :wink: , by mnie też nauczyła (uwielbiam foksy :D )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...