AnkaW Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Nesjanka masz się czym chwalić - śliczny piesio :loveu: :loveu: i te włochate uchole, uwielbiam takie :loveu: :loveu:
Nesjanna Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 słuchajcie piesio jest moim skromnym zdaniem prześliczny - niestety nie będzie wystawiany :shake: Donio - wiem - dzięki w imieniu Ali - zobaczymy jak będzie teraz
Donio Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Nesjanka napisał(a):słuchajcie piesio jest moim skromnym zdaniem prześliczny - niestety nie będzie wystawiany :shake: Donio - wiem - dzięki w imieniu Ali - zobaczymy jak będzie teraz Nesjanka, czy możesz opróżnić skrzynkę, bo nie przyjmuje pw, a właśnie napisałem do Ciebie w tej sprawie.;):cool1::cool1:
Nesjanna Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Donio napisał(a):Nesjanka, czy możesz opróżnić skrzynkę, bo nie przyjmuje pw, a właśnie napisałem do Ciebie w tej sprawie.;):cool1::cool1: no wiem - skrzynka jest pusta :lol:
resuruss Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Mam cos na dobry poczatek dnia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: http://img224.imageshack.us/img224/9061/bulkagarbus4wn.png
resuruss Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Teraz jej postawie przed nosem to zdjecie i niech widzi jakiego pajaca z siebie robi :lol:
resuruss Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Hahahahahaha......moze popadnie w depresje......jak gwiazda filmowa......:evil_lol:
flashka-g Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 anoreksje chyba:cool3: bidny Bulinek:)) a teraz mordziaczek do calowania...w prawdzie bez grzywki:))
maga18 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='resuruss']Mam cos na dobry poczatek dnia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: http://img224.imageshack.us/img224/9061/bulkagarbus4wn.png :crazyeye: ej to fotomontaż?
resuruss Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Nie to Buleczka we wlasnej osobie.....:lol: Ja sie smialam przez 10 minut jak ja zobaczylam.Treaz bedzie to zdjecie miala przed miska postawione.......:evil_lol:
flashka-g Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 resuruss napisał(a):Nie to Buleczka we wlasnej osobie.....:lol: Ja sie smialam przez 10 minut jak ja zobaczylam.Treaz bedzie to zdjecie miala przed miska postawione.......:evil_lol: jeszcze sie udławi:P:lol: :lol:
Dudek Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Łoooooooooooo ale Bułkę ktoś załatwił:cool1: zdooolny fotografffffffff:mad: Dzisiaj będę miała cyfrówkę (lustrzankę):loveu: :multi: :multi: :multi: Mam pytanko - czy do cyfrowej lustrzanki pasują 'zwykłe obiektywy' tzn. takie od lustrzanek analogowych???????????:roll: :roll:
Iwona Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Jak widzę wywołałam :placz: niezamierzenie małe zamieszanie ze zdjęciem Bułki- przepraszam Res i Bułkę. Na prośbę Pani Byrtusovej wysłałam kilkanaście zdjęć z wystawy w Raciborzu wraz ze zgodą na umieszczenie na stronie. Niestety fotograf nie posiada odpowiednich umiejętności i dokumentuje nieodpowiednie pozy , więc zwróciłam się z prośbą o usunięcie zdjęcia ze strony.Mam nadzieję,że Bułka jakoś to przeżyje :lol: a przy najbliższej okazji postaram się jej to wynagrodzić małą przekąską aby nie musiała wpadać w anoreksję:lol:
malawaszka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='resuruss']Hania gigant :evil_lol: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: serio ona taka wielka już???? a jaki pulpet :loveu:
resuruss Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Iwona!Nie wyglupiaj sie!!!!!!!!Dla mnie to na serio nic strasznego .Ja wiem jak Bulka wyglada w rzeczywistosci i takie zdjecia mnie moga tylko rozbawic.Nie mam ani pretensji ani zalu o to.Tak wyszla i juz .To zdjecie na serio mnie rozbawilo i nie ma sensu robic o to problemow.Nastepnym razem bede pilnowac mojego psa ,zeby stal jak nalezy.
resuruss Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: serio ona taka wielka już???? a jaki pulpet :loveu: Takie zdjecie .Hahahahahahahahaahah!
Recommended Posts