Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

słuchajcie piesio jest moim skromnym zdaniem prześliczny - niestety nie będzie wystawiany :shake:

Donio - wiem - dzięki w imieniu Ali - zobaczymy jak będzie teraz

Posted

Nesjanka napisał(a):
słuchajcie piesio jest moim skromnym zdaniem prześliczny - niestety nie będzie wystawiany :shake:

Donio - wiem - dzięki w imieniu Ali - zobaczymy jak będzie teraz

Nesjanka, czy możesz opróżnić skrzynkę, bo nie przyjmuje pw, a właśnie napisałem do Ciebie w tej sprawie.;):cool1::cool1:

Posted

Donio napisał(a):
Nesjanka, czy możesz opróżnić skrzynkę, bo nie przyjmuje pw, a właśnie napisałem do Ciebie w tej sprawie.;):cool1::cool1:

no wiem - skrzynka jest pusta :lol:

Posted

Nie to Buleczka we wlasnej osobie.....:lol: Ja sie smialam przez 10 minut jak ja zobaczylam.Treaz bedzie to zdjecie miala przed miska postawione.......:evil_lol:

Posted

resuruss napisał(a):
Nie to Buleczka we wlasnej osobie.....:lol: Ja sie smialam przez 10 minut jak ja zobaczylam.Treaz bedzie to zdjecie miala przed miska postawione.......:evil_lol:

jeszcze sie udławi:P:lol: :lol:

Posted

Łoooooooooooo ale Bułkę ktoś załatwił:cool1: zdooolny fotografffffffff:mad:

Dzisiaj będę miała cyfrówkę (lustrzankę):loveu: :multi: :multi: :multi: Mam pytanko - czy do cyfrowej lustrzanki pasują 'zwykłe obiektywy' tzn. takie od lustrzanek analogowych???????????:roll: :roll:

Posted

Jak widzę wywołałam :placz: niezamierzenie małe zamieszanie ze zdjęciem Bułki- przepraszam Res i Bułkę. Na prośbę Pani Byrtusovej wysłałam kilkanaście zdjęć z wystawy w Raciborzu wraz ze zgodą na umieszczenie na stronie. Niestety fotograf nie posiada odpowiednich umiejętności i dokumentuje nieodpowiednie pozy , więc zwróciłam się z prośbą o usunięcie zdjęcia ze strony.Mam nadzieję,że Bułka jakoś to przeżyje :lol: a przy najbliższej okazji postaram się jej to wynagrodzić małą przekąską aby nie musiała wpadać w anoreksję:lol:

Posted

Iwona!Nie wyglupiaj sie!!!!!!!!Dla mnie to na serio nic strasznego .Ja wiem jak Bulka wyglada w rzeczywistosci i takie zdjecia mnie moga tylko rozbawic.Nie mam ani pretensji ani zalu o to.Tak wyszla i juz .To zdjecie na serio mnie rozbawilo i nie ma sensu robic o to problemow.Nastepnym razem bede pilnowac mojego psa ,zeby stal jak nalezy.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...