Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maga18 napisał(a):
Marta jak zobaczy tą ost fote to mnie zabije :eviltong: ona zawsze tak starannie układała Toffiemu włos przed zagranicznymi (i nie tylko ;) ) wystawami :lol: a tu wyglada... jak piorun w szczypiorek :eviltong:

Ale za to sama natura :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Ja :evil_lol: Są paskudne, małe, pomarszczone, sikające łyse szczurki :eviltong:

:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Nie mogę się oprzeć, żeby nie wstawić kilku fotek Lotka z sesji fotograficznej.
Nie dość, że pięęękne fotki - to jeszcze chłopak zarobił niezłą kaskę :loveu:
Fot. Peter Frank

Posted

Fotki przepiękne!!! szczególnie pierwsze i trzecie mi sie podoba :loveu: a właścicielce życzę więcej takich sesji i samych pucharków i lokat jak na zdjęciu!

Jolka: pieszę i pisze do Ciebie w Ty nic............:shake: odpal się :)

Posted

Fiu,fiu, fiu- ale Lotusik robi karierę fotomodela:loveu: :loveu: :loveu: i jakie fajne laski dostał na tło:lol: . Piękne fotki- szkoda,że tak mało:placz:

Posted

A ja zamieszczę kilka fotek z grzywkowego spotkania:lol:

Ale "towar":lol:

Przy bracie bezpiecznie:lol:

Pobawimy się?

"Maczo":lol:

Może troszkę odpocznę:-)

Posted

[quote name='Iwona']

Jestem zakochana!!!!!!!!!!!!! masz rację - boski!!!!!!!!!!!! :loveu: cudne uchole, kolor, włos........ wszystko!!!!!!!!! Ilonka - pilnujcie go........ :iloveyou:

Posted

Oj- śliczne te psiaki- jestem zauroczona :loveu: , a przepięknym szczeniorkiem jest rudy Lorens- szkoda,że nie mam zdjęcia ,które oddawało by cały jego urok:lol::lol:

Posted

Fotki Lotusa super!!! :loveu: Nie ma to jak profesjonalna sesja... pasuje mu taka rola :cool3:

Super Ciapki team + Kesi ;) rewelacja! Jeszcze powiedzcie ze te fotki sa z dzisiaj to mnie wogle zazdrosc zeżre - u mnie caly dzien burza :angryy: A u was... piekna pogoda... stado grzywaczy :loveu: - i czego chciec wiecej? :niewiem: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...