Draczyn Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 miniaga napisał(a):Draczyn Powiedz mi jaki charakter mają buldogi, bo słyszałam sprzeczne opinie.To jest taka mieszaka kota z psem, są straszne pieszczochy, mruczą gdy są zadowolone, na spacerach są żywe i ruchliwe, w domu nie są szczekliwe, są b. silne, są przyjaciólmi człowieka, a nie lubią obcych psów, są bardzo podatne na tresurę. są bardzo przywiązane. Dla mnie to myślśce istoty
Gosia_i_Luka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Draczyn, a jak jest z kondycją buldożków? Ostatnio gadałam z właścicielem buldożka i twierdził, że to wytrzymałe psy, które łatwo się nie męczą. Ale pobiegał z nim 2 razy wkoło boiska, a pies sapał jak parowóz i miałam obawy, czy zawału nie dostanie. :wink: Więc jak to jest?
JustynaJK Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 chyba nie jest tak żle,zapewne są indywidualne różnica,ale peweien buldożek francuski dotrzymuje biegu mojemu owczarkowi niemieckiemu!wygląda to naprawdę przeuroczo,potrafią razem biegać na pełnych obrotach i kilkanaście minut :D :D
maga18 Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 a u mnie w bloku mieszka bialo czarna buldozka, ktory na kazdy spacer wychodzi z piłką :o gania jak szalona! skacze jak ping pong i ogólnie wszedzie jej pelno :lol: jeszcze nie widzialam zeby sie zmeczyla... :D
gruca Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Wczoraj dostałam zdjęcie MIROKU jest bardzo chuda ,chyba się nie doczekam na jej przylot ,to jeszcze 3 tgodnie.
maga18 Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 wyglada jak posag !! :iloveyou: ile ona juz ma?
orsini Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 ale lysa!!! :o :o :o :o jak to przytulic???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
matrix..... Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='gruca']Wczoraj dostałam zdjęcie MIROKU jest bardzo chuda ,chyba się nie doczekam na jej przylot ,to jeszcze 3 tgodnie. Gruca w jakim wieku jest ta naguska meksykańska?
gruca Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 maga18 MIROKU jest z 05.01.2005 orsini mój HAZARD grzywacz ma bardzo dużo futra zrobie przeszczep. A zresztą są różne gusta jedna woli chłopa w kalesonach ,druga bez :lol: :lol: :lol:
gruca Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 matrix ma 9 miesięcy,gdyby nie badania na przeciwciała to dawno byłaby w Polsce.
maga18 Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 no to niech ja tam wystawia i jej ml.ch zrobia :D a pozniej tu w PL jeszcze sie dorobi :lol:
gruca Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Mam nadzieję że będzie nadawała się na wystawy ze zdjęć nic nie widać,to jest takie kupowania kota w worku,liczę na uczciwość hodowcy. Niech nic już tam nie robi bardzo czekam na nią.
orsini Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 a co ma sie nie nadawac???? plecy ma proste z tego co widac
SengaSengana Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 resuruss napisał(a):SengaSengana!!!!To ten kot co glodem przymiera??????Matko to jak by wygladal jakby byl zywiony ??????????Toz to Kocisko wielkie!!!! :wink: Ress, czy Ty kiedyś wystawiałaś kota czy mi się tylko wydawaje?Masz persa chyba? :D Hodowczyni tego bangala namawia mnie na wystawianie ale ja się na tym kompletnie nie znam. Germanika już mi trochę opowiedział ale każde spojrzenie jest ważne.Może na priva się odezwij :D
matrix..... Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 orsini napisał(a):a co ma sie nie nadawac???? plecy ma proste z tego co widac na szczegóły i tak mało kto zwróci uwagę :) nawet na wystawach :)
orsini Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='gruca']matrix ma 9 miesięcy,gdyby nie badania na przeciwciała to dawno byłaby w Polsce. nawet nie wiecie jak mnie to wqrza!!!! pie... Unia!!!! nasi madrzy urzednicy podpisywali wszystko co im pod nos podetknieto!!! a jaki jest tego sens jak Polska nie jest krajem wolnym od wscielkizny???a wymagania jakby pies lecial do Anglii normalnie!!! chore to jest!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: i jak ceny od razu wzrastaja, bo nie moge kupic 2miesiecznego szczeniaka!!!! :evil: :evil: 0X 0X 0X 0X
gruca Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 orsini najciekawsze że hodowca wysyłał ostatnio psa do Holandi Hiszpani i nie musiał robić przeciwciał,a ja dzwoniłam i pisałam do Granicznego Inspektoratu Weterynaryjnego na Okęciu i bez badań nie wpuszczą.Mamy super unijne przepisy.Pani inspektor musi wypełnić druki unijne i biedna nie będzie miała badań i co? Już zapłaciłam za badania i teraz to tylko chwilka i pies przyleci.
orsini Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Gruca bo my kurcze zawsze swietsi od papieza byc musimy. Kolczyki dla koz i owiec to tez nasz wymysl! :evil: :evilbat: 0X 0X ale mnei to wpienia straszliwie, bo sama wiesz, ze inna jest cena 2miesiecznego szczeniaka, a inna jest cena 9cio miesiecznego z testami!!!! zebysmy jeszcze byli krajem wolnym od wscieklizny..ale nie jestesmy!i to mnie denerwuje :evil: :evil: :evil: :evil: nie czytali co tylko wszystko podpisali co im pod nos podtawiono no!!! :evil: :evil: :evil:
basia Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 No ostatnio się wścieklizna gdzieś w Olsztynie panoszyła. U nas to nawet rośliny paszporty mają, nie wiem czy wiedzieliście :lol:
matrix..... Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 basia napisał(a):No ostatnio się wścieklizna gdzieś w Olsztynie panoszyła. U nas to nawet rośliny paszporty mają, nie wiem czy wiedzieliście :lol: ja nie wiedziałem tzn na przewóz roślin jakiś paszport zbiorowy jednorazowy czy jak?
maga18 Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 wczoraj mi sie nudzilo i porobilam moim łysolcom foteczki :lol: kochamy się :iloveyou:
resuruss Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Maga!!!!!swietne!!!!!Najlepsza Milusia z kaczuszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :iloveyou: :lilangel: Jakie ona ma cuuuuuuuuuuuuudne oczka.....Slicznosci!!!!!!! :klacz:
Agama Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Maga wszyscy wybieraja sie na sesje do Orsini a my moze do CIEBIE piekne FOTY
matrix..... Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Agama napisał(a):Maga wszyscy wybieraja sie na sesje do Orsini a my moze do CIEBIE piekne FOTY Maga tez wybiera się do Orsini na sesję :) Ale zdjęcia śliczne, brawo Maga !!
Recommended Posts