Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

miniaga napisał(a):
Draczyn

Powiedz mi jaki charakter mają buldogi, bo słyszałam sprzeczne opinie.
To jest taka mieszaka kota z psem, są straszne pieszczochy, mruczą gdy są zadowolone, na spacerach są żywe i ruchliwe, w domu nie są szczekliwe, są b. silne, są przyjaciólmi człowieka, a nie lubią obcych psów, są bardzo podatne na tresurę. są bardzo przywiązane. Dla mnie to myślśce istoty

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Draczyn, a jak jest z kondycją buldożków? Ostatnio gadałam z właścicielem buldożka i twierdził, że to wytrzymałe psy, które łatwo się nie męczą. Ale pobiegał z nim 2 razy wkoło boiska, a pies sapał jak parowóz i miałam obawy, czy zawału nie dostanie. :wink: Więc jak to jest?

Posted

chyba nie jest tak żle,zapewne są indywidualne różnica,ale peweien buldożek francuski dotrzymuje biegu mojemu owczarkowi niemieckiemu!wygląda to naprawdę przeuroczo,potrafią razem biegać na pełnych obrotach i kilkanaście minut :D :D

Posted

a u mnie w bloku mieszka bialo czarna buldozka, ktory na kazdy spacer wychodzi z piłką :o gania jak szalona! skacze jak ping pong i ogólnie wszedzie jej pelno :lol: jeszcze nie widzialam zeby sie zmeczyla... :D

Posted

[quote name='gruca']Wczoraj dostałam zdjęcie MIROKU jest bardzo chuda ,chyba się nie doczekam na jej przylot ,to jeszcze 3 tgodnie.

Gruca w jakim wieku jest ta naguska meksykańska?

Posted

maga18 MIROKU jest z 05.01.2005
orsini mój HAZARD grzywacz ma bardzo dużo futra zrobie przeszczep.
A zresztą są różne gusta jedna woli chłopa w kalesonach ,druga bez :lol: :lol: :lol:

Posted

Mam nadzieję że będzie nadawała się na wystawy ze zdjęć nic nie widać,to jest takie kupowania kota w worku,liczę na uczciwość hodowcy.
Niech nic już tam nie robi bardzo czekam na nią.

Posted

resuruss napisał(a):
SengaSengana!!!!To ten kot co glodem przymiera??????Matko to jak by wygladal jakby byl zywiony ??????????Toz to Kocisko wielkie!!!! :wink:

Ress, czy Ty kiedyś wystawiałaś kota czy mi się tylko wydawaje?Masz persa chyba? :D
Hodowczyni tego bangala namawia mnie na wystawianie ale ja się na tym kompletnie nie znam. Germanika już mi trochę opowiedział ale każde spojrzenie jest ważne.Może na priva się odezwij :D

Posted

[quote name='gruca']matrix ma 9 miesięcy,gdyby nie badania na przeciwciała to dawno byłaby w Polsce.
nawet nie wiecie jak mnie to wqrza!!!!
pie... Unia!!!!
nasi madrzy urzednicy podpisywali wszystko co im pod nos podetknieto!!!
a jaki jest tego sens jak Polska nie jest krajem wolnym od wscielkizny???a wymagania jakby pies lecial do Anglii normalnie!!!
chore to jest!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
i jak ceny od razu wzrastaja, bo nie moge kupic 2miesiecznego szczeniaka!!!! :evil: :evil: 0X 0X 0X 0X

Posted

orsini najciekawsze że hodowca wysyłał ostatnio psa do Holandi Hiszpani i nie musiał robić przeciwciał,a ja dzwoniłam i pisałam do Granicznego Inspektoratu Weterynaryjnego na Okęciu i bez badań nie wpuszczą.Mamy super unijne przepisy.Pani inspektor musi wypełnić druki unijne i biedna nie będzie miała badań i co?
Już zapłaciłam za badania i teraz to tylko chwilka i pies przyleci.

Posted

Gruca bo my kurcze zawsze swietsi od papieza byc musimy.
Kolczyki dla koz i owiec to tez nasz wymysl! :evil: :evilbat: 0X 0X
ale mnei to wpienia straszliwie, bo sama wiesz, ze inna jest cena 2miesiecznego szczeniaka, a inna jest cena 9cio miesiecznego z testami!!!!
zebysmy jeszcze byli krajem wolnym od wscieklizny..ale nie jestesmy!i to mnie denerwuje :evil: :evil: :evil: :evil: nie czytali co tylko wszystko podpisali co im pod nos podtawiono no!!! :evil: :evil: :evil:

Posted

No ostatnio się wścieklizna gdzieś w Olsztynie panoszyła.
U nas to nawet rośliny paszporty mają, nie wiem czy wiedzieliście :lol:

Posted

basia napisał(a):
No ostatnio się wścieklizna gdzieś w Olsztynie panoszyła.
U nas to nawet rośliny paszporty mają, nie wiem czy wiedzieliście :lol:

ja nie wiedziałem tzn na przewóz roślin jakiś paszport zbiorowy jednorazowy czy jak?

Posted

Maga!!!!!swietne!!!!!Najlepsza Milusia z kaczuszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :iloveyou: :lilangel:
Jakie ona ma cuuuuuuuuuuuuudne oczka.....Slicznosci!!!!!!! :klacz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...