Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki orsini:)
a ja takm powaznie pisząc jak juz sie wyremonujemy i zrobimy może pokoje na agro to zapraszamy latem:)
a dla psów to tyyla ,miejsca:)

Posted

onka napisał(a):
my tez mieszkaliśmy w bloku:) no ale wkońcu mamy upragniony dom i hektary i las i ach:) tyllle pracy przy tym wszystkim :D
marzenia się spełniają czasami tylko trzeba się wziąść w garśc i miec odwagę wyprowadzić się na głuchą wieś :wink: u nas jest z 10 domów jeszcze i lasy lasy i góry... ale z ato do centrum miasta mam 10 min samochodem więc nie jest tak zle ale jaka cisza a te świerszcze wieczorem :D no juz niestety ich nie słychac bo mrozy idą ale i tak warto było choć czasami brakuje tego zgiełku miasta :wink:

tam musi być pięknie,jak chodziłąm do szkoły jeszcze to jeździliśmy nad jezioro,mieliśmy tam łódkę i domek-każdy weekend był tam...w zimę jeździłąm na łyżwach po jeziorze,latem łódkami do wsi po chleb;-) no i wtedy wszystko było dla mnie takie proste...(własnie tam chciałabym mieć swój kawałek ziemi)w tyg. szkoła w wekendy las,cisza,zwierzaki...buuu,poco stajemy się dorośli??wróciłabym do tamtych czasów...teraz domek jest..nie ma auta,połączenie żadne w zasadzie,nie ma jak dojechać,a "prosić" się nie będę :lol: Onka co isę wezmę w "garść" to ktoś mi skrzydła podcina :evilbat: ale jak kiedyś maznę takim podciętym skrzydełkiem to komuś isę tylko piórkami odbije 8)

Posted

onkus dzieki za zaproszenie!
to moze zorganizuj jakis weekend dla psiarzy:))))takie spotkanie wszystkich:)))))
tylko kiedy...jak w sezonie co weekend jakas wystawka...a kolo Was jest jakas wystawka?to wtedy mozna wszystko polaczyc-meeting z wystawka :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

wszyscy nasi znajomi stwierdzili,ze zwariowaliśmy i nie chcieli wierzyć! powaznie a tym bardziej,że ja ż ewogóle dziecko? psy? i wieś?a co z praca? no TAKĄ pracę itd :wink: ale
raz sie zyje trzeba łapać za to co sie ma w zasięgu reki a jak boli zamknąc oczy i skoczyć ;)

Posted

[quote name='onka']raz sie zyje trzeba łapać za to co sie ma w zasięgu reki a jak boli zamknąc oczy i skoczyć ;)
boooski tekst!!!!!mój TZ musi to przeczytać,wogóle to mu w pracy wydrukuje ,powiększe na A0 i powieszę nad łóżkiem!!!!,oboje zrezygnowaliście z pracy zawodowej???

Posted

nie no napewno to kosztowalo wiele odwagi!!!taka decyzja!!
ale wklej moze jeszcze raz fote domu to bedzie wtedy latwiej zrozumiec podjecie jej wlasnie takiej a nie innej!!!
mur pruski w dotatku...ehhhhhhhh

Posted

orsini napisał(a):
onkus dzieki za zaproszenie!
to moze zorganizuj jakis weekend dla psiarzy:))))takie spotkanie wszystkich:)))))
tylko kiedy...jak w sezonie co weekend jakas wystawka...a kolo Was jest jakas wystawka?to wtedy mozna wszystko polaczyc-meeting z wystawka :lol: :lol: :lol: :lol:

ojjjj duzo, Orsini duzo ;) do wyboru do koloru :lol:
1) zimowy Głogow
2) Jelenie Góra
3) Wałbrzych
4) sierpniowa Legnica

8)

Posted

Jelenia Góra... :hmmmm:
bo Wałbrzych to w stadinie w Książu sie odbywa... fakt ze na świezym powietrzu, ale gor tam nie widac :lol: wiec chyba Jelenia

Posted

:angel: małe buldożki sa niesamowite !! wygladaja jak z innej planet ( z pozytywnym znaczeniu tego słowa)!! :lilangel:
Draczyn to teraz masz te maluchy w domu??
A ta fota z kotem jest super :D Identyczne umaszczenie maja!! :D

Posted

maga18 napisał(a):
:angel: małe buldożki sa niesamowite !! wygladaja jak z innej planet ( z pozytywnym znaczeniu tego słowa)!! :lilangel:
Draczyn to teraz masz te maluchy w domu??
A ta fota z kotem jest super :D Identyczne umaszczenie maja!! :D
Niestety Maga, one juz mają ponad 10 lat. To zdjęcia ze starego albumu, ale moje ulubione. Uważam ,że są słodkie

Posted

draczyn jakie masz fajowe zdjęcie w podpisie! :o
mój chłopak na ostatniej wystawie we wrocławiu zakochał się w buldogach. najbardziej podobaja mu sie angielskie, ale francuskimi tez jest zachwycony :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...