orsini Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 no onka to ma rewelacyjny dom!!!! Tobie to ja zazdroszcze!!! to dopiero dom marzenie!!!
onka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 dzięki orsini:) a ja takm powaznie pisząc jak juz sie wyremonujemy i zrobimy może pokoje na agro to zapraszamy latem:) a dla psów to tyyla ,miejsca:)
anushka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 onka napisał(a):my tez mieszkaliśmy w bloku:) no ale wkońcu mamy upragniony dom i hektary i las i ach:) tyllle pracy przy tym wszystkim :D marzenia się spełniają czasami tylko trzeba się wziąść w garśc i miec odwagę wyprowadzić się na głuchą wieś :wink: u nas jest z 10 domów jeszcze i lasy lasy i góry... ale z ato do centrum miasta mam 10 min samochodem więc nie jest tak zle ale jaka cisza a te świerszcze wieczorem :D no juz niestety ich nie słychac bo mrozy idą ale i tak warto było choć czasami brakuje tego zgiełku miasta :wink: tam musi być pięknie,jak chodziłąm do szkoły jeszcze to jeździliśmy nad jezioro,mieliśmy tam łódkę i domek-każdy weekend był tam...w zimę jeździłąm na łyżwach po jeziorze,latem łódkami do wsi po chleb;-) no i wtedy wszystko było dla mnie takie proste...(własnie tam chciałabym mieć swój kawałek ziemi)w tyg. szkoła w wekendy las,cisza,zwierzaki...buuu,poco stajemy się dorośli??wróciłabym do tamtych czasów...teraz domek jest..nie ma auta,połączenie żadne w zasadzie,nie ma jak dojechać,a "prosić" się nie będę :lol: Onka co isę wezmę w "garść" to ktoś mi skrzydła podcina :evilbat: ale jak kiedyś maznę takim podciętym skrzydełkiem to komuś isę tylko piórkami odbije 8)
orsini Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 onkus dzieki za zaproszenie! to moze zorganizuj jakis weekend dla psiarzy:))))takie spotkanie wszystkich:))))) tylko kiedy...jak w sezonie co weekend jakas wystawka...a kolo Was jest jakas wystawka?to wtedy mozna wszystko polaczyc-meeting z wystawka :lol: :lol: :lol: :lol:
onka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 wszyscy nasi znajomi stwierdzili,ze zwariowaliśmy i nie chcieli wierzyć! powaznie a tym bardziej,że ja ż ewogóle dziecko? psy? i wieś?a co z praca? no TAKĄ pracę itd :wink: ale raz sie zyje trzeba łapać za to co sie ma w zasięgu reki a jak boli zamknąc oczy i skoczyć ;)
anushka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='onka']raz sie zyje trzeba łapać za to co sie ma w zasięgu reki a jak boli zamknąc oczy i skoczyć ;) boooski tekst!!!!!mój TZ musi to przeczytać,wogóle to mu w pracy wydrukuje ,powiększe na A0 i powieszę nad łóżkiem!!!!,oboje zrezygnowaliście z pracy zawodowej???
orsini Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 nie no napewno to kosztowalo wiele odwagi!!!taka decyzja!! ale wklej moze jeszcze raz fote domu to bedzie wtedy latwiej zrozumiec podjecie jej wlasnie takiej a nie innej!!! mur pruski w dotatku...ehhhhhhhh
maga18 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 orsini napisał(a):onkus dzieki za zaproszenie! to moze zorganizuj jakis weekend dla psiarzy:))))takie spotkanie wszystkich:))))) tylko kiedy...jak w sezonie co weekend jakas wystawka...a kolo Was jest jakas wystawka?to wtedy mozna wszystko polaczyc-meeting z wystawka :lol: :lol: :lol: :lol: ojjjj duzo, Orsini duzo ;) do wyboru do koloru :lol: 1) zimowy Głogow 2) Jelenie Góra 3) Wałbrzych 4) sierpniowa Legnica 8)
orsini Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 hahah zimowy odpada:)) a czekaj ktora to byla wystawa na zewnatrz z gorami w tle????taka ladna
maga18 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Jelenia Góra... :hmmmm: bo Wałbrzych to w stadinie w Książu sie odbywa... fakt ze na świezym powietrzu, ale gor tam nie widac :lol: wiec chyba Jelenia
SengaSengana Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 jak wystawa w Książu to musi być pięknie, tam wogóle te tereny są piękne
orsini Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 tak Jelenia!!!super fotki byly!!! chociaz w Ksiazu fakt tez przepieknie!!!
SengaSengana Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 kilka zdjęc obiecanej Gryki w locie :lol: :lol: :lol:
maga18 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 :o super! kot boski! a Gryka widze bardzo żywiołowa jest :D
resuruss Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 SengaSengana!!!!To ten kot co glodem przymiera??????Matko to jak by wygladal jakby byl zywiony ??????????Toz to Kocisko wielkie!!!! :wink:
Draczyn Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='Draczyn']http://www.draczyn.com/pliki/bulki27.jpg To coprawda nie grzywki, ale jak wam się podobają moje pociechy? Grzywaczka już tu była, a one jeszcze nie
maga18 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 :angel: małe buldożki sa niesamowite !! wygladaja jak z innej planet ( z pozytywnym znaczeniu tego słowa)!! :lilangel: Draczyn to teraz masz te maluchy w domu?? A ta fota z kotem jest super :D Identyczne umaszczenie maja!! :D
Draczyn Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 maga18 napisał(a)::angel: małe buldożki sa niesamowite !! wygladaja jak z innej planet ( z pozytywnym znaczeniu tego słowa)!! :lilangel: Draczyn to teraz masz te maluchy w domu?? A ta fota z kotem jest super :D Identyczne umaszczenie maja!! :DNiestety Maga, one juz mają ponad 10 lat. To zdjęcia ze starego albumu, ale moje ulubione. Uważam ,że są słodkie
Draczyn Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Bardzo mi się podoba zdjecie tego czarnego kocórka. Ma takie piękne oczy
paniMysza Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 draczyn jakie masz fajowe zdjęcie w podpisie! :o mój chłopak na ostatniej wystawie we wrocławiu zakochał się w buldogach. najbardziej podobaja mu sie angielskie, ale francuskimi tez jest zachwycony :D
miniaga Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Draczyn Powiedz mi jaki charakter mają buldogi, bo słyszałam sprzeczne opinie.
Recommended Posts