Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
maga18 napisał(a):
no powiedzmy ze dlatego :lol:

no tak mozna sie bylo tego spodziewac , ze znoFF mnie zdradzasz :lol: :lol: :lol: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

skad ze znowu :lol:

Posted

maga18 napisał(a):
AngelOfDeath napisał(a):
maga18 napisał(a):
no powiedzmy ze dlatego :lol:

no tak mozna sie bylo tego spodziewac , ze znoFF mnie zdradzasz :lol: :lol: :lol: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

skad ze znowu :lol:

no no ..... :evil: :evil: :evil: ciekaw jestem z kim bylas w tym parku :lol: :lol: :lol:

Posted

Ale jesień pasuje moim ulubionym grzywcą :angel: :angel:
Toffik i Milcia ślicznie wyszli :angel: :angel: :angel:

ooooooo Miron, tego gagatka to wieki juz nie widziałam, Rysiu gdzie go chowasz :wink:

Posted

Maga - jesienne zdjęcia wspaniałe. Toffik już powrócił z banicji??? :wink:

Ale Miron ma wzrok, patrzy jakby miał ochotę kogoś schrupać :wink:

PaniMysza - te piękne przestrzenie to nie tylko Twoje marzenie :-?

Gruca jeszcze 3 tygodnie musisz czekać na tą śliczną suńkę? Niby nie długo ale jaak długo :-?

Posted

Maga 18 piękne jesienne klimaty :) !!

Anka W - Miron faktycznie ma taki wyraz ale w rzeczywistości to bardzo sympatyczny husky :) bez cienia agresji,

Sh maniak Mironik czuje się dobrze w domu, wystawy chyba nie były dla niego szczytem marzeń ;)

Posted

u nas już niestety chyba po tej pięknej jesieni :( coś mi sie tak zdaje bo rano w piżamie w ogrodzie to wieje że hej a i psy nie bardzo chcą po zimnej rosie biegac :wink:
ale za to pali sie w kominku i jest cudownie:)

Posted

Pozwole sobie wstawić zdjęcie niejakiego Follow The White Rabbit Ypsylon, dla przyjaciół Matrix :wink:

Wystawa w Krakowie, rok 2004 .

Posted

matrix..... napisał(a):
Basia, fajnie, że się pojawiłaś i to jeszcze z niespodzianką ...

Fakt.Niespodzianka niesamowita,bo Matrix ma wrescie na fotografii glowe ! :wink: :lol: :lol:

Posted

[quote name='"gruca"']SengaSengana wymarzone miejsce dla zwierzat,w ubiegłym roku kupiłam stare siedlisko pod lasem+8 ha łąki ale trzeba zainwestować w remont.Mam nadzieję że latem 2006 będziemy tam już mieszkać.
Codziennie jadę z psami żeby pobiegały,whippetka i łysole poprostu szalej

Nasze siedlisko to też nie było miejsce odrazu nadające się do zamieszkania.Nie było prądu, wody, okien w stajni ale za to gnoju było pod sufit. Z podwórka wywieźliśmy kilka przyczep śmieci i złomu i do dzisiaj z ziemi śmieci wyciągamy...A ile jeszcze jest do zrobienia....Ja szacuję, że w około 2020 roku bede zadowolona z wyglądu mojego podwórka :lol:
Ale naprawdę warto...nakłady finansowe przeogromne, ale jaką się ma potem satysfakcje- niedoopisania!

Posted

SengaSengana fakycznie mieszkasz w bardzo ładnym miejscu :o ,włąsny dom jest moim marzeniem-tam będę mogła mieć psy takie jak chcę -nie będą ich ograniczać mury bloku...tylko wolna przestrzeń...ale to jest tylko sfera marzeń... :cry:

Posted

Ja też kiedys mieszkałam w bloku i to na Śląsku ale moim marzeniem od dziecka była wieś konie i psy...A teraz mogę mówic,że moje marzenia się spełniły i mam juz kolejne :lol: trzeba marzyć i dązyć do spełnienia tych marzeń :D

Posted

miałam dziś wstawć zdjęcia poinerki ale okazało się, że te najfajniejsze
( w biegu,na polu u jak robi stójki) mam na zdjęcich analogowych i nie mam czasu żeby to skanować, przykro mi ale jak czas pozwoli to wstawię inne :cry:

Posted

wszystko by było prościejsze gdyby finanse były inne :lol: miejsce na dom takie wymarzone mam od kilkunastu lat już :lol: i nic poza tym!!no ale od czego mamy marzenia??? :lol: proszę o więcej fot!!!! 8)

Posted

my tez mieszkaliśmy w bloku:) no ale wkońcu mamy upragniony dom i hektary i las i ach:) tyllle pracy przy tym wszystkim :D
marzenia się spełniają czasami tylko trzeba się wziąść w garśc i miec odwagę wyprowadzić się na głuchą wieś :wink: u nas jest z 10 domów jeszcze i lasy lasy i góry... ale z ato do centrum miasta mam 10 min samochodem więc nie jest tak zle ale jaka cisza a te świerszcze wieczorem :D no juz niestety ich nie słychac bo mrozy idą ale i tak warto było choć czasami brakuje tego zgiełku miasta :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...