Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='onka']i z wujkiem:)
i na wujku:loveu:

Onka te dwa białaski są bajeczne:iloveyou: :laugh2_2: . To są dziewczynki czy panowie? I skad one są , bo na Twojej stronie ich nie widzę:roll:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='onka']i maluszków troszke

i na wujku drugim:evil_lol:

Bossssieeee, jakie słodziachy:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

cuciola napisał(a):
piekne sa te wasze pieski! czasem tu zagladam i podziwiam..

czy to prawda ze skora naguskow na sloncu sie opala i trzeba ja regularnie natluszczac? i ze w zime nie trzeba im ubierac sweterkow bop wytwarzaja cieplo?

Tak -masz racje!Nagusy opalaja sie na slonku i nalezy regularnie natluszczac ich skore .
Ich ciala dzialaja tez jak termoforki - sa cieple,ale nie znaczy to ,ze zima sie ich nie ubiera.

Posted

A chcę jeszcze spytać - czy Wasze też tak nie znoszą czesania i golenia? Bo moja to taka cholerna zaraza, że już jak idę w strone grzebienia to po scianach ucieka, że o goleniu nie wspomnę:evil_lol: Przez to jej wyrywanie się przy pierwszym goleniu troszku mi się golarka omskła:cool3: i potem musiałam wyrównać:evil_lol: :razz: , więc wyszło, że pół czoła miała wygolone:lol: :lol: :lol: :evil_lol: :diabloti: . Ale poza tym to z mojej Koki przytulak na całego - non stop na rąsiach brzucholem do gory, jak żywa lala:loveu: co mi się szalenie podoba :loveu: :lol: :cool3:

Posted

[quote name='Em-ka']Ania - nie podpuszczaj mnie :razz:

Gdzież bym śmiała :eviltong: , ale jakby Tituś sie cieszył z kumpla :evil_lol: :evil_lol:

Posted

sh_maniak napisał(a):
nie na trawe ... na grilla :cool3:
choć widac, że juz mają dosc tego odgrodzenia :-(

ile Cie kosztowalo takie ogrodzenie????bo ja mam 16 arow do zagrodzenia, ale nie wiem jaki to koszt:((((

Posted

sh_maniak napisał(a):
Krysiu to ty nie stałas się "blokersem" ? :cool3:

fak ju!!!:))podaj cene a nie tu wydziwiasz:)))))ale tak calosciowo z robocizna itp

Posted

A skad ja taka cene moge znać :roll:

Nie grodziłam nigdy 16 arów, wszystko zalezy od materiałów, z których robisz ... ja mam siatke po 700zł rolka 25mb, a sa siatki droże i takie za 50zł rolka, a ile kosztuje robocizna nie wiem juz zupełnie bo ja sobie sama robiłam ;)

Posted

podaj cene a nie tu wydziwiasz:smile:))))ale tak calosciowo z robocizna itp

to chcesz zeby Ci Marta robiła ogrodzenie?? :crazyeye: :evil_lol: ja Ci zrobię za tego małego brzdąca :evil_lol:

Posted

Juta napisał(a):
Onka te dwa białaski są bajeczne:iloveyou: :laugh2_2: . To są dziewczynki czy panowie? I skad one są , bo na Twojej stronie ich nie widzę:roll:

to są chłopaki :)
a sa na stronce są:) tylko nie ,ma nowych zdjęć ale będa niebawem:)

Posted

Onka :lol: - maluchy przeeeeeśliczne:loveu: :loveu: :loveu: poprostu do zachcenia, a jaaaakie już duże:crazyeye: - aż nie chce się wierzyć jak ten czas leci....

Posted

Iwona jakie piękne zdjęcie i jaka Kejsi zamyślona :loveu: :loveu:

Ress ta wnusia :loveu: to z tych najstarszych bo mi sie już mylą :oops: , śliczna

Posted

malawaszka napisał(a):
to chcesz zeby Ci Marta robiła ogrodzenie?? :crazyeye: :evil_lol: ja Ci zrobię za tego małego brzdąca :evil_lol:

fuche mi podbiera :evil_lol:

Posted

My wczoraj bylismy na wycieczce, pola byly pełne mleczy... porobilismy foteczki :)

"ale laska koło mnie siedzi" :cool1:

i Mila, która łaskawie podniosła głowę do góry... bo wcześniej to robiła wszystko by jej zdjęcia nie zrobić :eviltong:

a pozniej odwiedzilismy ciocie Ade i jej pieski :) Mileczka na samym wejsciu wypatrywała koleżanki...

i wypatrywała nadal... :lol:

nastepnie jak na dame przystalo kłapiąc szczęka się przywitała :diabloti:

Toffi czasu nie tracił i od razu poczuł się jak u siebie

i na koniec Flip i Flap

Posted

Maga piękne zdjęcia :loveu: :loveu: . Przydadzą się na wiosenną stronę kaledarza w przyszłym roku. /oczywiście jak będzie ;) /

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...