resuruss Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Tosienka ukochana :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
onka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 moja sfora tez dziś miała błogostan:lol:pogoda była cudowna!!!szkoda,że jutro praca... Rubus Rumianek Ramonda 9sędzia an wystawie był nią zachwycony:loveu:mimo tego,że wogóle nie chciała iść WO no przegrała z Teddy porównanie o najlepsze szczenię:evil_lol: Teddy WO Najlepsze Szczenię :) Vascula dosk III
sh_maniak Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 sceniorki na słoneczku to jest to :loveu: Asanpi rodzimy :cool3:
resuruss Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Slodki jest ten brazowy scenior z tylu za Vaskiem :loveu:
malawaszka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='resuruss'] piękna fota :loveu: piękny siwiec :loveu: Dziewczyny REWELACJA!!!!!!!!! jestem zachwycona, że galeria ruszyła wiosennie z kopyta :klacz: oby tak dalej :multi: :multi: :multi: hahah uśmiałam się z gołej du.py :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Melisa Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='resuruss']Psi blogostan Ktoś ( nie pamiętam kto :oops: ) ciągle zwracał uwagę na łyse psie "klejnoty"...no i mi się udzieliło :evil_lol:
resuruss Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Melisa napisał(a):Ktoś ( nie pamiętam kto :oops: ) ciągle zwracał uwagę na łyse psie "klejnoty"...no i mi się udzieliło :evil_lol: Acha takie male czarne kuleczki...mozna by rzec ,ze orzeszki w czekoladzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)
onka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='resuruss']Onka !Krokodyla masz?????:crazyeye: :crazyeye: nieeee Tamaryszka:evil_lol:;)
cuciola Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 piekne sa te wasze pieski! czasem tu zagladam i podziwiam.. czy to prawda ze skora naguskow na sloncu sie opala i trzeba ja regularnie natluszczac? i ze w zime nie trzeba im ubierac sweterkow bop wytwarzaja cieplo?
Em-ka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Dudek'] Dudek: jeszcze!! jeszcze!! Onka: szczeniorki fajniusie....... aż mnie nachodzi ochota by kupić naguska :) :roll:
AnkaW Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Ale duuużo fajowych zdjęć :loveu: :loveu: :loveu: jak miło się ogląda. Em-ka to na co czekasz????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
kate_m. Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Ależ tu wiosennie się zrobiło, byle tak dalej, bo się dobrze ogląda takie fotki :)
Recommended Posts