miniaga Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Cudowne:loveu: :loveu: :loveu:Nio nie? Sunia pp ze zdiecia nr 3:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
resuruss Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 A jaka ma lasencja poze wystawowa.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Male ogryzki :loveu: :loveu: :loveu:
resuruss Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Dzis mialam niezly ubaw w domu ;) . Jak wiadomo posiadacz psow/hodowca tez czlowiek i tez ma prawo do rozmnazania.;) Czasem jednak nachodza mnie pytania czy aby to polaczenie jest wlasciwe.....Po co kynologowi dzieci,po co rodzicowi psy :roll: ...... Dzis niespodziewanie odpowiedz na nurtujace mnie pytania nadeszla sama...... Dziecko jakie jest kazdy widzi:
resuruss Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Czasem dorosly czlowiek nie potrafi znalezc z dzieckiem wspolnego jezyka.
resuruss Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Czasem rodzic ma wrazenie ,ze jego slowa sa puszczane mimo uszu....
resuruss Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Niemniej mozna takie knabrne dziecie wykorzystac do prac fizycznych :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
resuruss Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 I oto moje rozterki zostaly rozwiane.........Dziecko sluzy do noszenia transporterow ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:
resuruss Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 A teraz na powaznie ;) . Zdjecia z "mojej ziemi" ;) Moj wlasnorecznie postawiony i wbetonowany plot na wlasnorecznie zasadzonej trawie:
malawaszka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ress normalnie mały raj tam stworzyłaś - muszę koniecznie Was tam odwiedzić :multi:
sh_maniak Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='sh_maniak']Kilka dni mojej cięzkiej pracy :placz: , co te sh kopacze jedne potrafia zrobić :placz: , przy płocie lammelowym juz jest wysadzony żywopłot szybko rosnący ... ciekawe kiedy wykiełkuje :roll: ... dzisiaj tu sieje trawke :roll: 2 tyg temu było jw, teraz juz jest tak :multi: Wykiełkowało już 16 żywopłotów, jeszcze tylko 184 :evil_lol:
malawaszka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 sh_maniak napisał(a):Wykiełkowało już 16 żywopłotów, jeszcze tylko 184 :evil_lol: hahaha no i umarłam znowu :lol: :lol: :lol:
sh_maniak Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ress kiedy mogę ci sh wpuścic na działke :evil_lol: One kochaja przyrode .... :diabloti:
Recommended Posts