Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

W bluzeczce chodzi, żeby go mała Pirania całego nie poszczypała. :evil:
A poza tym zrobiło się od wczoraj strasznie zimno i wieje ostry wiatr więc na spacerki wychodzi w bluzeczce. :P

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

resuruss napisał(a):
Jaki fajny kotek!!!!!!!!!!!!!!Mnie u bengali zachwyca rysunek na futrze!!!Bardzo fajne Germanika prezenty daje.....Matrix ma obiecanego grzywacza,SengaSengana dostala slicznego bengalka....fajnie!
ja na prezent zawsze dostaje jakies praktyczne rzeczy.....ksiazke,kosmetyki etc.....szkoda ,ze nikt u mnie nie jest tak genialny i zwierzaki musze sprawiac sobie sama....

Miłe są prezenty, szczególnie te oczekiwane. Jeśli chodzi o moje psy to zawsze sam je kupując, robiłem sobie prezent.
Obiecany grzywacz z Germaniki :) cieszę się bardzo, to jeszcze kwestia dłuższego czasu, bo lubię być dobrze przygotowany...

Ress jeśli zdecydowałabyś się np na greya, myślę, że mógłbym spowodować, że otrzymałabyś go w prezencie...

Posted

Matrix!!!!Prosze nie lam mi serca....Twoja propozycja.....
Niestety w tej chwili musze sie kierowac zdrowym rozsadkiem.....i do momentu przeprowadzki nie moge myslec o nastepnym psie :( .
Grey marzy mi sie od dawna....zawsze mozna jednak powtorzyc stara maksyme : nigdy nie mow nigdy!!!!

Posted

obstawiamy!!!!
u mnie wszytsko ginie z głodu i poniewierki a jak nie ginie to zjadają się nawzajem! nieprawda Orsini???
przecież te koty, które u mnie już mieszkają 3 lata też ledwo żyją!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

ten kitek jest fenomenalnie umaszczony :o :o śliczny :angel:
a Bułeczka ślicznie wygląda na tym tle...sama jest też booska... i te włoski...mniam :eating:

Posted

resuruss napisał(a):
uszczerbek na tym ,co prawda maja moje wlosy chwilowo pozostawione same sobie....

Res :D - chwilowo ??? :lol: masz nadzieję, że później będzie mniej pracy z włoskami Bułeczki :lol: :lol: :lol:
A zdjęcia i modelka prześliczne :klacz: :klacz: :klacz: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Iwona!!!Mam nadzieje,ze pozniej Bulka bedzie grzecznie znosic te zabiegi pielegnacyjne, bo jak na razie wiecej czasu zajmuje mi gonienie jej ze szczotka w rece,lub opedzanie sie od jej igielek.Potem mam nadzieje pogodzi sie z losem modelki :wink:

Posted

Ress widać,że twoja praca się opłaca!!!!a swoja drgoą jak ty godzisz swój czas między psiaki i rodzinę??? :lol: taka gromadka wymaga troszkę czasu żeby jej poświęcić a ty kobieto masz czas na wszystko :o tylko bieda Zużka siedzi za kratkami :lol: żadnej jej fotki nie ma ze spacerku :lol:

Posted

Zuzka ma fotek mnostwo,tylko wiekszosc "tradycyjnych" na papierze....Poza tym to psie forum,a zdjecia zuzki zamieszczam na dzieciecym.....co prawda wpadam tam nieczesto,ale zawsze cos.
Czas dziele w taki sposob,ze po prostu zaniedbuje siebie .....Nie wiem kiedy pojde do kosmetyczki czy moze fryzjera???? :roll:

Posted

SengaSengana napisał(a):
To źle myślałaś, nawet wiem jakie były Twoje przypuszczenia...

ooo umiesz czytac cudze mysli???? :o :o :o :o
wiedzma aaaaa :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

ja oczywiście żartowałam :lol: widać jaka Zuzinka zadowolona za tymi krateczkami :angel: ,a ten lasek gdzie chodzicie się focić to czy jest za takim cmentarzem>?mieszkałam kiedyś w siemcach i chodziłam do takiego lasku za jakieś wieżowce i cmentarz(miałam mix bernardyna :lol: ).

Posted

Ups :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

no to OGROMNE GRATULACJE!!!!!! :drinking: :angel: :angel: :drinking: :angel: :laola: :terazpol: :chainsaw: :smilecol: :eek2: :lilangel:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...