AnkaW Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 W bluzeczce chodzi, żeby go mała Pirania całego nie poszczypała. :evil: A poza tym zrobiło się od wczoraj strasznie zimno i wieje ostry wiatr więc na spacerki wychodzi w bluzeczce. :P
matrix..... Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='SengaSengana'] ..mój urodzinowy prezent od Germaniki.. obiecałam wstawić to wstawiam...kotek bengalski, na imię ma Phoenix.. piękny prezent :D :thumbs:
matrix..... Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 resuruss napisał(a):Jaki fajny kotek!!!!!!!!!!!!!!Mnie u bengali zachwyca rysunek na futrze!!!Bardzo fajne Germanika prezenty daje.....Matrix ma obiecanego grzywacza,SengaSengana dostala slicznego bengalka....fajnie! ja na prezent zawsze dostaje jakies praktyczne rzeczy.....ksiazke,kosmetyki etc.....szkoda ,ze nikt u mnie nie jest tak genialny i zwierzaki musze sprawiac sobie sama.... Miłe są prezenty, szczególnie te oczekiwane. Jeśli chodzi o moje psy to zawsze sam je kupując, robiłem sobie prezent. Obiecany grzywacz z Germaniki :) cieszę się bardzo, to jeszcze kwestia dłuższego czasu, bo lubię być dobrze przygotowany... Ress jeśli zdecydowałabyś się np na greya, myślę, że mógłbym spowodować, że otrzymałabyś go w prezencie...
matrix..... Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Germanika napisał(a):Matrix,to co w sobotę u Górala? mam nadzieję tam dojechać, wstyd się przyznać ale jeszcze nie widziałem Idealisty...
resuruss Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Matrix!!!!Prosze nie lam mi serca....Twoja propozycja..... Niestety w tej chwili musze sie kierowac zdrowym rozsadkiem.....i do momentu przeprowadzki nie moge myslec o nastepnym psie :( . Grey marzy mi sie od dawna....zawsze mozna jednak powtorzyc stara maksyme : nigdy nie mow nigdy!!!!
orsini Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 piekny kotek...ciekawe ile przezyje... :lol: :lol: :lol: :lol: obstawiamy? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SengaSengana Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 obstawiamy!!!! u mnie wszytsko ginie z głodu i poniewierki a jak nie ginie to zjadają się nawzajem! nieprawda Orsini??? przecież te koty, które u mnie już mieszkają 3 lata też ledwo żyją!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Germanika a gdzie sa Twoje 2 kotki z piwnicy bo nie pamietam.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SengaSengana Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 To ja Ci przypomnę -wyjechały do Warszawy...dawno temu
anushka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 ten kitek jest fenomenalnie umaszczony :o :o śliczny :angel: a Bułeczka ślicznie wygląda na tym tle...sama jest też booska... i te włoski...mniam :eating:
resuruss Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Dzieki ,dzieki!!!!Jak na razie dziennie ciezko pracujemy nad wlosem....uszczerbek na tym ,co prawda maja moje wlosy chwilowo pozostawione same sobie....
Iwona Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 resuruss napisał(a):uszczerbek na tym ,co prawda maja moje wlosy chwilowo pozostawione same sobie.... Res :D - chwilowo ??? :lol: masz nadzieję, że później będzie mniej pracy z włoskami Bułeczki :lol: :lol: :lol: A zdjęcia i modelka prześliczne :klacz: :klacz: :klacz: :loveu: :loveu: :loveu:
orsini Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Senga do Wawy??????myslalam, ze gdzie indziej...ot starosc nie radosc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SengaSengana Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 To źle myślałaś, nawet wiem jakie były Twoje przypuszczenia...
resuruss Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Iwona!!!Mam nadzieje,ze pozniej Bulka bedzie grzecznie znosic te zabiegi pielegnacyjne, bo jak na razie wiecej czasu zajmuje mi gonienie jej ze szczotka w rece,lub opedzanie sie od jej igielek.Potem mam nadzieje pogodzi sie z losem modelki :wink:
anushka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Ress widać,że twoja praca się opłaca!!!!a swoja drgoą jak ty godzisz swój czas między psiaki i rodzinę??? :lol: taka gromadka wymaga troszkę czasu żeby jej poświęcić a ty kobieto masz czas na wszystko :o tylko bieda Zużka siedzi za kratkami :lol: żadnej jej fotki nie ma ze spacerku :lol:
resuruss Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Zuzka ma fotek mnostwo,tylko wiekszosc "tradycyjnych" na papierze....Poza tym to psie forum,a zdjecia zuzki zamieszczam na dzieciecym.....co prawda wpadam tam nieczesto,ale zawsze cos. Czas dziele w taki sposob,ze po prostu zaniedbuje siebie .....Nie wiem kiedy pojde do kosmetyczki czy moze fryzjera???? :roll:
orsini Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 SengaSengana napisał(a):To źle myślałaś, nawet wiem jakie były Twoje przypuszczenia... ooo umiesz czytac cudze mysli???? :o :o :o :o wiedzma aaaaa :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 ress czekaj bo nie nadazam-Bulka jest Twoja czy tylko pomagasz komus sie nia zajmowac?
anushka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 ja oczywiście żartowałam :lol: widać jaka Zuzinka zadowolona za tymi krateczkami :angel: ,a ten lasek gdzie chodzicie się focić to czy jest za takim cmentarzem>?mieszkałam kiedyś w siemcach i chodziłam do takiego lasku za jakieś wieżowce i cmentarz(miałam mix bernardyna :lol: ).
resuruss Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Orsini!Bulka jest moja!!!!Juz dosc dlugo mieszka u mnie! Ania K!Tak wlasnie tam chodzimy na spacerki ,czesto tez na Pszczelnik,lub do WPKiW !!!!
malawaszka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Orsini oczywiście, że Bułeczka jest Ressuruss :angel: :D :P
orsini Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Ups :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: no to OGROMNE GRATULACJE!!!!!! :drinking: :angel: :angel: :drinking: :angel: :laola: :terazpol: :chainsaw: :smilecol: :eek2: :lilangel:
Recommended Posts