Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Wiem już , że sunia najprawdopodobniej będzie się nazywać Tasmina Z KOZŁÓWKOWEGO WZGÓRKA. Czyli Tasi. Co do uszu to dziś sie podpytam. Czy jezeli np zaczełabym je stawiac w wieku 2 miesięcy to nie będzie za póżno? Teraz mała ma miesiąc i tydzień.

Gruca.

ja jestem ogromnie szczęśliwa, że tu jestem, bo to oznacza, że grzywek jest częścią naszej rodziny(narazie jeszcze wirtualnie) :D
Nio i naprawdę dużo się od Was uczę... :D

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania-K!Harleya kupilam na poczatku tego roku.Mial skonczone trzy lata.Niby mam go od niedawna,ale bardzo sie "zgralismy" - czuje sie tak,jakbym miala go od zawsze.

Posted

Jaki fajny kotek!!!!!!!!!!!!!!Mnie u bengali zachwyca rysunek na futrze!!!Bardzo fajne Germanika prezenty daje.....Matrix ma obiecanego grzywacza,SengaSengana dostala slicznego bengalka....fajnie!
ja na prezent zawsze dostaje jakies praktyczne rzeczy.....ksiazke,kosmetyki etc.....szkoda ,ze nikt u mnie nie jest tak genialny i zwierzaki musze sprawiac sobie sama....

Posted

no ja tez musze sobie sama kupowac zwierzaki :lol: bo jakos rodzice nigdy sie na nie nie zgadzaja wiec musze sama to robic bez ich wiedzy :lol: takim sposobem trafil do mojego domu szczur, pozniej patyczaki, teraz ptaszniki 8)
na prezent z okazji Dnia Dziecka dostalam sznaucerke - Dore
Toffika bez okazji... chociaz niby mama sie upiera ze to spozniona gwiazdka - odebralismy go poczatkiem stycznia :D a Milka to byl prezent na przyspieszoną wielkanoc ( w marcu :lol: )

Posted

A ja podchody o psa robiłam już od baaaaaaardzo dawna. Nio i się udało. Teściowa wpadnie w szał mimo, że z nami nie mieszka, ale jakoś przeżyjemy.

Tasi ma dość grube uszka więc nie bede ich próbować stawiać. Będzie kłapołuch. Jej nagie rodzeństwo ma juz stawiane ....

A komu to się wzgórek kojarzył z jednym? :D
Nio prosze pani :o mi też się tak skojarzyło. Przydomek swieżutki, bo to pierwszy miot Cleo. Taki jest i już.

Cieszę się jednak, ze mogłam wybrać imię(z kilku propozycji). Tasmina bardzo mi sie podoba. :D

Posted

[quote name='SengaSengana']

..mój urodzinowy prezent od Germaniki.. obiecałam wstawić to wstawiam...kotek bengalski, na imię ma Phoenix..

Ale cudo :o , malutki to on chyba nie będzie :-?

Posted

AnkaW!Jak Ty to robisz ,ze Gizmo i Radar bawia sie w jednym miejscu????Ja bym moich za Chiny Ludowe tak nie nagrala....Tak sie wierca....jedyny moment spokoju jest jak spia,ale i to nie trwa dlugo.

Filmik swietny.....ja juz musialam aparat oddac,wiec na razie pozostalo mi ogladanie Waszych dziel...

AnkaW! :angel: .Prosimy o jeszcze!!!!!

Posted

No to jeszcze jeden "Wielka przyjaźń"
tylko nie wiem czemu wychodzą takie ciemne, w aparacie są jasne :cry:

Ress myśl nad aparatem intensywniej :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...