miniaga Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Wiem już , że sunia najprawdopodobniej będzie się nazywać Tasmina Z KOZŁÓWKOWEGO WZGÓRKA. Czyli Tasi. Co do uszu to dziś sie podpytam. Czy jezeli np zaczełabym je stawiac w wieku 2 miesięcy to nie będzie za póżno? Teraz mała ma miesiąc i tydzień. Gruca. ja jestem ogromnie szczęśliwa, że tu jestem, bo to oznacza, że grzywek jest częścią naszej rodziny(narazie jeszcze wirtualnie) :D Nio i naprawdę dużo się od Was uczę... :D
resuruss Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Ania-K!Harleya kupilam na poczatku tego roku.Mial skonczone trzy lata.Niby mam go od niedawna,ale bardzo sie "zgralismy" - czuje sie tak,jakbym miala go od zawsze.
malawaszka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 hihiihih śmieszna nazwa hodowli :lol: wzgórek to mi się z jednym kojarzy :oops: :lol:
SengaSengana Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 ..mój urodzinowy prezent od Germaniki.. obiecałam wstawić to wstawiam...kotek bengalski, na imię ma Phoenix..
maga18 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 ale fajny !! :angel: a czy ta rasa kota ma inne łapy?? bo na pierwszej focie ma bardzo rozbudowane palce (albo mi sie tak wydaje ;) )
SengaSengana Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 dokładnie, łapy ma przeogromne a to już związane jest z jego pochodzeniem od geparda :D
maga18 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 ale ja spostrzegawcza jestem 8) malutki gepardzik :iloveyou: cudny!! ciekawe czy umie biegac z predkoscia geparda ;) :lol:
SengaSengana Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 oczywiście, że umie :lol: :lol: i uwielbia wodę, naprawdę...
maga18 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 nie no!! te łapy na pierwszej focie !! wyglada jakby mu je ktos nadmuchal!!! :angel:
maga18 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 SengaSengana napisał(a):i ma błony pławne między palcami... :D :o to chyba dlatego lubi wode... fenomen nie kot!! :D
malawaszka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 wowww rewelacyjna nowa odmiana grzywacza :lol: :wink: :angel:
resuruss Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Jaki fajny kotek!!!!!!!!!!!!!!Mnie u bengali zachwyca rysunek na futrze!!!Bardzo fajne Germanika prezenty daje.....Matrix ma obiecanego grzywacza,SengaSengana dostala slicznego bengalka....fajnie! ja na prezent zawsze dostaje jakies praktyczne rzeczy.....ksiazke,kosmetyki etc.....szkoda ,ze nikt u mnie nie jest tak genialny i zwierzaki musze sprawiac sobie sama....
paniMysza Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 a ja mojego edinka dostałam od rodziców pod choinkę :lol:
maga18 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 no ja tez musze sobie sama kupowac zwierzaki :lol: bo jakos rodzice nigdy sie na nie nie zgadzaja wiec musze sama to robic bez ich wiedzy :lol: takim sposobem trafil do mojego domu szczur, pozniej patyczaki, teraz ptaszniki 8) na prezent z okazji Dnia Dziecka dostalam sznaucerke - Dore Toffika bez okazji... chociaz niby mama sie upiera ze to spozniona gwiazdka - odebralismy go poczatkiem stycznia :D a Milka to byl prezent na przyspieszoną wielkanoc ( w marcu :lol: )
miniaga Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 A ja podchody o psa robiłam już od baaaaaaardzo dawna. Nio i się udało. Teściowa wpadnie w szał mimo, że z nami nie mieszka, ale jakoś przeżyjemy. Tasi ma dość grube uszka więc nie bede ich próbować stawiać. Będzie kłapołuch. Jej nagie rodzeństwo ma juz stawiane .... A komu to się wzgórek kojarzył z jednym? :D Nio prosze pani :o mi też się tak skojarzyło. Przydomek swieżutki, bo to pierwszy miot Cleo. Taki jest i już. Cieszę się jednak, ze mogłam wybrać imię(z kilku propozycji). Tasmina bardzo mi sie podoba. :D
góral Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Senga rewelacyjny ten prezent, szkoda, że ja na niego źlereaguje, ale szalenie mi się podobą!!! :D
AnkaW Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='SengaSengana'] ..mój urodzinowy prezent od Germaniki.. obiecałam wstawić to wstawiam...kotek bengalski, na imię ma Phoenix.. Ale cudo :o , malutki to on chyba nie będzie :-?
Agama Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Ankaw filmik super ale zdolna Jestes czekamy na serial :D Radarek jaki waleczny
resuruss Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 AnkaW!Jak Ty to robisz ,ze Gizmo i Radar bawia sie w jednym miejscu????Ja bym moich za Chiny Ludowe tak nie nagrala....Tak sie wierca....jedyny moment spokoju jest jak spia,ale i to nie trwa dlugo. Filmik swietny.....ja juz musialam aparat oddac,wiec na razie pozostalo mi ogladanie Waszych dziel... AnkaW! :angel: .Prosimy o jeszcze!!!!!
AnkaW Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 No to jeszcze jeden "Wielka przyjaźń" tylko nie wiem czemu wychodzą takie ciemne, w aparacie są jasne :cry: Ress myśl nad aparatem intensywniej :wink:
Agama Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 AnkaW dlaczego zakladacie nagusom takie bluzeczki u Ress. na filmiku ze spacerku tez widzialam bialo czerwone ubranko :o
Recommended Posts