Iwona Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 malawaszka napisał(a):no to ja już umarłam z zazdrości :placz: :placz: :placz: :oops: i nie dziwię się- maluszki strasznie słodkie i śliczne:loveu:
resuruss Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 malawaszka napisał(a):no to ja już umarłam z zazdrości :placz: :placz: :placz: :oops: No mozesz miec......zreszta sama wiesz....
malawaszka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 resuruss napisał(a):No mozesz miec......zreszta sama wiesz.... no wiem, że mogę, ale wiesz, że nie teraz :placz: :placz: :placz:
Em-ka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 LORENS Super Ciapki piesek PP (czarny podpalany) Obiecuje śledzić jego rozwój i karierę - bardzo ładne umaszczenie - ciekawe jak bedzie wyglądał za 5-6 misięcy ;) najbardziej mnie chwycił za serducho :loveu: Ciekawy jest też ten rudzielec......przypomina mi Rumianka za młodu :) ale nie widać dokładnie głowy; Didi: bardzo proszę jak najwięcej zdjęć.......... duuuuuuuuuuuuużo!!!!!!!!!!:cool3:
malawaszka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: boszzzz jak ona się zmieniła - z podlotka szaleńca zmieniłąsię w piękną romantyczną pannę :loveu: :loveu: :loveu: dobrze ze nie poszłam spać jeszcze :multi: :multi: :multi:
resuruss Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 malawaszka napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: boszzzz jak ona się zmieniła - z podlotka szaleńca zmieniłąsię w piękną romantyczną pannę :loveu: :loveu: :loveu: dobrze ze nie poszłam spać jeszcze :multi: :multi: :multi: Milo ze sie moje dziecie podoba!!!!Na " zywca " efekt lepszy;)
malawaszka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 hahaha Ress a Ty widzisz to i nie grzmisz?? :lol: :lol: :lol:
resuruss Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Malawaszko!!!Ja grzmie ,a one nic.....:evil_lol:
Recommended Posts