Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Miniaga na zdjeciach o ktorych piszesz to pewnie widzialas zaniedbane p.p o Nie trzeba bardzo dbac ... Buleczka to prawdziwa Ksiezniczka i caly Dwor o Nia dba :D :D :D :D :D :D :D .ponadto Ona jest ze swietnej Hodowli :D pozdrawiam

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuje slicznie za slowa uznania....
Bulka jest systematycznie kapana w kosmetykach dobrej klasy,ma specjalnie natluszczany wlos,po kapieli susze ja suszarka i rozczesyuje na mokro i oczywiscie dziennie czesze takze uzywajac specjalnego preparatu.Staram sie zeby dobrze wygladala...

Posted

Matrix, widze, że mamy bardzo zbieżne marzenia :wink:

Góral, ty już na tę zime nie narzekaj tyle. Tobie pod sam dom odśnieżą a mnie? Łopada w dłoń albo psy do sanek i na zakupy :wink:
Fotki super! Alez te wasze psiury się dobrze mają, pozazdrościć tylko :)

Posted

Teraz Radar zwany Piranią

na swoim posłanku

Wykopki na futrzaku

nareszcie udało sie przykryć :lol:

z piłeczką

chwila spokoju :evilbat:

Posted

Witam!!!AnkaW!!!!Swietne fotki!!!!!!Naprawde sliczne!!!!!!Radarek - koparka wykazuje juz w pelni dorosle zachowani grzywaczy - tez lubi przekopki.A z "dwoch Michalow " sie usmialam......fryzury zaiste bardzo podobne!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ja tez sprobuje z filmikiem,wprawdzie tylko kilka sekund,ale nie sposob filmowac dluzej grzywacze w biegu. :wink:

" rel="external nofollow noopener">

Posted

Jak juz wczesniej wspominalam ,Harley nie zajmuje sie rozrywkami plebsu i nie biega z Gizmem,Quandem i Bulka.....jednakze pilnie obserwuje ich zabawe.A wyglada to tak:

" rel="external nofollow noopener">

Posted

Zdjecia bomba :klacz: Pieski super :D Dwa Michały kapitalne!! Rzeczywiscie wygladaja jak bracia!! :D Nadaja sie na pare hodowlaną ;););)

Filmików nie widzialam jeszcze ale ostatnio mi nie dzial filmik Resuruss wiec teraz pewnie bedzie podobnie... sprawdze pozniej :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...