Agama Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Miniaga na zdjeciach o ktorych piszesz to pewnie widzialas zaniedbane p.p o Nie trzeba bardzo dbac ... Buleczka to prawdziwa Ksiezniczka i caly Dwor o Nia dba :D :D :D :D :D :D :D .ponadto Ona jest ze swietnej Hodowli :D pozdrawiam
resuruss Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Dziekuje slicznie za slowa uznania.... Bulka jest systematycznie kapana w kosmetykach dobrej klasy,ma specjalnie natluszczany wlos,po kapieli susze ja suszarka i rozczesyuje na mokro i oczywiscie dziennie czesze takze uzywajac specjalnego preparatu.Staram sie zeby dobrze wygladala...
AnkaW Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Super Ress, i dlatego tak ślicznie wygląda :P Jutro zrobie sesje moim czyściochom, może coś wyjdzie :wink:
basia Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Matrix, widze, że mamy bardzo zbieżne marzenia :wink: Góral, ty już na tę zime nie narzekaj tyle. Tobie pod sam dom odśnieżą a mnie? Łopada w dłoń albo psy do sanek i na zakupy :wink: Fotki super! Alez te wasze psiury się dobrze mają, pozazdrościć tylko :)
AnkaW Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Teraz ja Was zasypię zdjęciami :wink: Oto Gizmo: zanim znudzony padł na poduszkę :evilbat:
AnkaW Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Teraz Radar zwany Piranią na swoim posłanku Wykopki na futrzaku nareszcie udało sie przykryć :lol: z piłeczką chwila spokoju :evilbat:
malawaszka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 hahaha ale słodziaki hahaha a Radar n awykopkach :klacz:
AnkaW Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Sorki - muszę sprobować kleić filmik i nie wiem czy mi się uda :cry: nic ciekawego
resuruss Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Witam!!!AnkaW!!!!Swietne fotki!!!!!!Naprawde sliczne!!!!!!Radarek - koparka wykazuje juz w pelni dorosle zachowani grzywaczy - tez lubi przekopki.A z "dwoch Michalow " sie usmialam......fryzury zaiste bardzo podobne!!!!! :lol: :lol: :lol: Ja tez sprobuje z filmikiem,wprawdzie tylko kilka sekund,ale nie sposob filmowac dluzej grzywacze w biegu. :wink: " rel="external nofollow noopener">
resuruss Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Jak juz wczesniej wspominalam ,Harley nie zajmuje sie rozrywkami plebsu i nie biega z Gizmem,Quandem i Bulka.....jednakze pilnie obserwuje ich zabawe.A wyglada to tak: " rel="external nofollow noopener">
Agnieszka76 Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Na pewno w końcu wyjdzie! Ania, zdjecia boooskie, ale masz fajnie z tą gromadką! :D
resuruss Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 A tak wyglada pelnia szczescia: " rel="external nofollow noopener"> AnkaW!!!!I udalo sie!!!!!!!!!!
resuruss Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 AnkaW!Jak ladnie cmokasz :wink: :lilangel: :iloveyou: :klacz:
maga18 Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Zdjecia bomba :klacz: Pieski super :D Dwa Michały kapitalne!! Rzeczywiscie wygladaja jak bracia!! :D Nadaja sie na pare hodowlaną ;););) Filmików nie widzialam jeszcze ale ostatnio mi nie dzial filmik Resuruss wiec teraz pewnie bedzie podobnie... sprawdze pozniej :lol:
resuruss Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 AnkaW!Nie ma sprawy!!!!!!Fajny filmik obejrzalam!!!!!
Recommended Posts