Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DIDI zjawiskowe malenstwa:loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: CHYBA stosujesz jakies czary ...aby only black and havana .CUDA:loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu:

Posted

Ilonka I Didi oraz Kelly- cudne dzieciaczki:multi::multi::multi:, wielkie gratulacje- jakie czarne węgielki:-),śliczności:-). Tatuś może być dumny z pociech a mamuśka szczęśliwa z udanego romansu:-):klacz::klacz::klacz::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ależ tu sie przedszkole zrobiło ;) wspaniale!!!!!!!!!!:multi:
Didi: widze, że Nero ma mocne geny.......same czarnule, życzę aby wyrosly na śliczne słodkości! :loveu: ;)

Posted

ja wiedziałam, ze tak się to skończy. Wy to tak specjalnie..... Prawda? Czyje to są pieski? W jakiej hodowli urodzone i które nie maja jeszcze domków?

Posted

O rany :crazyeye: :crazyeye: jaki wspaniały żłobek :loveu: :loveu: :loveu: tyle cudownych maluszków.

Didi Gratuluję czarnuszków, piękne :loveu: :loveu:

[quote name='resuruss']

Ress ta suńka to ma dopiero kolorki :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Nie wiem czyje to pieski i przyznam, ze finansowo spadłoby to na mnie jak grom z jasnego nieba w tej chwili. Ale..... Mam wrazenie ze urodziły sie moje marzenia. Wiec bardzo prosze o wszelkie szczegoly na PW. Interesuje mnie suczka PP cała czarna, piesek PP czarny podpalany lub ewentualnie PP cały czarny lub PP brazowy i ta suczka PP tricolorka. Jaka jest szansa ze ten kolor im się nie zmieni i czy bedzie intensywny w przyszlosci???? Plisssssss, bo nie moge usiedziec.

Posted

[quote name='AnkaW']O rany :crazyeye: :crazyeye: jaki wspaniały żłobek :loveu: :loveu: :loveu: tyle cudownych maluszków.

Didi Gratuluję czarnuszków, piękne :loveu: :loveu:

Ress ta suńka to ma dopiero kolorki :loveu: :loveu: :loveu:

No ma cudne te cieniowania na lapkach......szkoda ,ze sie wybarwia....

Posted

[quote name='Dorota_33']Agama-specjalnie dla Ciebie!;) ;) ;)

Ja Ci dam specjalnie dla Agamy a ja to co???? :lmaa: :lmaa: ;)

Ale jaki pańciuś zachwycony :loveu: :loveu: - pasują mu :evil_lol: :evil_lol:

A gdzie drugi kociamr? Wydawało mi się że były 2 a ostatnio chyba tylko 1 się ukazuje. :hmmmm: chyba że są jednakowe i pokazujesz je na zmianę :confused:

Posted

resuruss napisał(a):
No ma cudne te cieniowania na lapkach......szkoda ,ze sie wybarwia....

ale jest szansa że po rozjaśnieniu te ciemniejsze i tak będą ciemniejsze. :roll: :roll: Podpalana inaczej :loveu: :loveu:

Posted

Juta napisał(a):
Nie moge oczu oderwac!!!!! Sa prześliczne !!!!!!!! Brak słów!!!!!!!!!! Ilonka czekam na PW......

Oj dziewczyno to już po tobie!!!
Coś mi się zdaje,że dołączy następny grzywaczek!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Oj Juta, wpadłaś i to na całego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Trzymam kciuki za pomyślne negocjacje :lol: :lol: . A z kolorkiem to nigdy nic nie wiadomo :p . Mając grzywka, szczególnie pp, ma się wrażenie, że co jakiś czas po domu pląta się inny pies :eviltong: .

Posted

Agama-panowie G G dogadują się już świetnie!!!
Mówiłam,że to kwestia paru dni:lol:
Mamy już wspólne,szaleńcze zabawy po domu,podkradanie zabawek,wspólne spacerki.Także jest super:multi:
Oby tak dalej!!!

Posted

CIESZE sie ,ze panowie tak sie dogaduja :loveu: GIZMO I GILBERT brawo :multi: oczywiscie wielka zasluga w tych zachowaniach calej WASZEJ RODZINKI

Posted

Juta napisał(a):
Napisze tak : negocjujemy z Ilonka maluszka. Przyznam, ze w tej chwili zakup jest mi szalenie pod gore, ale obawiam sie ze nie mam wyjscia...... Wstepnie napisze ze ten czarny podpalany maluch jest juz moj - o ile Ilona sie zgodzi oczywiscie! Tylko ze ja strasznie chcialabym aby on pozostal taki czarny podpalany jak np. rotek !!!!!!! Żeby sie potem nie okazalo ze bedzie np blado kremowo szary, czyli generalnie bardzo jasniutki ... No i Ilona "sugeruje" mi Onike..... Dziewczyno - maly napadzik na bank i jest moja, hehehheheheh. Musze pomyslec i przetrawic. Ale czarnuch zarezerwowany, hihiHAHHHHAHA, JUTKA MA PIESIA, MA PIESIA. Tfu, tfu, niech sie maluch chowa zdrowo bo nowa mamusia na niego czeka w grzeje podusie.....

no to ja już umarłam z zazdrości :placz: :placz: :placz: :oops:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...