Iwona Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Germanika napisał(a):To oczywiście żart,a na kursach to ja męczę:evil_lol: :placz::placz::placz:- to mam rozumieć ,że takie piękne rzeczy to odbywają się w Olsztynie:placz::placz::placz:, tak daleko a z chęcią chciałabym być "pomęczona":lol:
Em-ka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 paniMysza napisał(a):malgosiu, wyslemy te zdjecia jeszcze raz. moze nie doszly, bo kom. sie rozladowywala, ale nie wiem:roll: w kazdym razie, jak nie masz czasu to sie nimi nie zajmuj. wysylamy tylko zebys zobaczyla:lol: czekam, czekam na fotki :lol:
Germanika Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Tak,to my prowadzimy takie kursy,są to podstawy kynologii z zakresu wystaw,przygotowanie psa,prezentacja itp.
Em-ka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Germanika']Tak,to my prowadzimy takie kursy,są to podstawy kynologii z zakresu wystaw,przygotowanie psa,prezentacja itp. Germanika: ja zapraszam do Rzeszowa - chetnych będzie wielu ;)
Iwona Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 resuruss napisał(a):Proponuje otworzyc filie na Slasku.;) Podpisuję się pod tym dwiema rękami i czterema łapkami:lol:
Germanika Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Nie umiem kadrować zdjęć:oops: ,bo nie byłoby wpadki z tablicą.
Iwona Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Germanika napisał(a):Nie umiem kadrować zdjęć:oops: ,bo nie byłoby wpadki z tablicą. Jaka wpadka :niewiem:, to tylko jeszcze wzrost popularności:cool3:
Ilona Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Iwona']Podpisuję się pod tym dwiema rękami i czterema łapkami:lol: Popieram!!!! :lol: :lol: :lol:
Em-ka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Germanika']Nie umiem kadrować zdjęć:oops: ,bo nie byłoby wpadki z tablicą. Wpadki????? hmmmmm, mnie to akurat bardzo cieszy, wiem, że zawsze mogę sie zasiegnąć profesjonalnej porady (nawet jeśli jest to usługa płatna); miałam już przyjemność (albo nieprzyjemność) skorzystać z usług fryzjera dla psów....... i bardzo żałowałam; ale widząc tak przygotowane psy - szczegolnie rasy, ktorej jestem miłosnikiem, nie mam żadnych wątpliowści.... (koniec moich wywodów - przepraszam)
Iwona Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Już samo zamieszczenie zdjęć tak profesjonalnie przygotowanych psów jest wskazówką do czego powinno się dążyć.Piękne, naprawdę piękne psy- jest czym nacieszyć oczy:klacz::klacz::klacz:
Ilona Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Germanika']PASSA Germanika Brawo !!! PASSA -przepiękna!!!:lol:
Germanika Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Oczywiście zawsze służę radą,a teraz pójdę w gęsie góry.Pozdrawiam.
Gosia & c.o. Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Germanika ja nie moge tu zaglądać, bo zaraz różne myśli mnie nachodzą jak patrze na te Twoje cuda (samobójcze również[SIZE=2] :razz:) A co napisać to też nie wiem... Znowu sie powtórze;) Dzieciaki ODLOT!! Poprostu miodzio :)
malawaszka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 :multi: boszz jakie one piękne!!!! Germanika aż brak słów - CUDA
Em-ka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 A to jeszcze raz Marcel: to są oczywiscie zdjęcia robione telefonem :)
maga18 Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Germanika pięknie przygotowane masz swoje psiaki!! Rewelacja!! :angel:
maga18 Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Juta napisał(a):Dziękuję dziewczyny !!!! Maga jesteś piszącą encyklopedią wiedzy na temat grzywaczy !!! Jesteś niesamowita. Dla mnie laika takie wyczerpujące odpowiedzi są na wagę złota. Cieszę się, że mogłam Ci pomóc :) ale uwierz mi ja jestem taki sam laik jak Ty :lol: A chodzącą encyklopedią to nie jestem na pewno!! Za to znam pare osób które mogłabyś tak nazywać :)
Juta Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 MAGA, hehheheh.... Dobre zarty. Przez kilka dni doweidziałam się więcej aniżeli nie wiem gdzie i jak. Męcze WAs, bo chcę kupic grzywka - to juz postanowione! Ale najpierw chcę miec więcej niż podstawy na kazdy zwiazany z nim temat, zeby nie mieć rzadnych wpadek potem.GERMANIKA - boskie masz psy !!!!!!! Ale czy ja mam takie wrażenie czy one maja pyszczki ogolone na "0" czyli do gołej skóry? Jakich preparatów uzywacie do pielegnacji? jakie sa najlepsze? Co robic aby nie robily sie koltuny? Jak cvzesto kapac i czesac? Czesac na sucho czy mokro /kiedys czytalam artykul o pielgnacji afgana, heheheh. to sie wymadrzam teraz, hihi/? uffffff, znow lawina pytan a tu temat GALERIA GRZYWEK.......
maga18 Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 powderom goli sie pyszczek i szyjke do zera....
maga18 Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 choc niektorzy nie golą... :) i zdarza sie ze nagusy maja brode :) wedle uzniania właściciela strzyże sie grzywacze - i to jest u nich fajne :)
Agama Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Maga widze ze znalazlas fote DARDIRA iDZIEKUJE:loveu:
Recommended Posts