Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Germanika napisał(a):
To oczywiście żart,a na kursach to ja męczę:evil_lol:

:placz::placz::placz:- to mam rozumieć ,że takie piękne rzeczy to odbywają się w Olsztynie:placz::placz::placz:, tak daleko a z chęcią chciałabym być "pomęczona":lol:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paniMysza napisał(a):
malgosiu, wyslemy te zdjecia jeszcze raz. moze nie doszly, bo kom. sie rozladowywala, ale nie wiem:roll: w kazdym razie, jak nie masz czasu to sie nimi nie zajmuj. wysylamy tylko zebys zobaczyla:lol:

czekam, czekam na fotki :lol:

Posted

[quote name='Germanika']Tak,to my prowadzimy takie kursy,są to podstawy kynologii z zakresu wystaw,przygotowanie psa,prezentacja itp.

Germanika: ja zapraszam do Rzeszowa - chetnych będzie wielu ;)

Posted

Germanika napisał(a):
Nie umiem kadrować zdjęć:oops: ,bo nie byłoby wpadki z tablicą.

Jaka wpadka :niewiem:, to tylko jeszcze wzrost popularności:cool3:

Posted

[quote name='Germanika']Nie umiem kadrować zdjęć:oops: ,bo nie byłoby wpadki z tablicą.
Wpadki????? hmmmmm, mnie to akurat bardzo cieszy, wiem, że zawsze mogę sie zasiegnąć profesjonalnej porady (nawet jeśli jest to usługa płatna);
miałam już przyjemność (albo nieprzyjemność) skorzystać z usług fryzjera dla psów....... i bardzo żałowałam;
ale widząc tak przygotowane psy - szczegolnie rasy, ktorej jestem miłosnikiem, nie mam żadnych wątpliowści....

(koniec moich wywodów - przepraszam)

Posted

Już samo zamieszczenie zdjęć tak profesjonalnie przygotowanych psów jest wskazówką do czego powinno się dążyć.Piękne, naprawdę piękne psy- jest czym nacieszyć oczy:klacz::klacz::klacz:

Posted

Germanika ja nie moge tu zaglądać, bo zaraz różne myśli mnie nachodzą jak patrze na te Twoje cuda (samobójcze również[SIZE=2] :razz:) A co napisać to też nie wiem... Znowu sie powtórze;) Dzieciaki ODLOT!! Poprostu miodzio :)

Posted

Juta napisał(a):
Dziękuję dziewczyny !!!! Maga jesteś piszącą encyklopedią wiedzy na temat grzywaczy !!! Jesteś niesamowita. Dla mnie laika takie wyczerpujące odpowiedzi są na wagę złota.

Cieszę się, że mogłam Ci pomóc :) ale uwierz mi ja jestem taki sam laik jak Ty :lol: A chodzącą encyklopedią to nie jestem na pewno!! Za to znam pare osób które mogłabyś tak nazywać :)

Posted

MAGA, hehheheh.... Dobre zarty. Przez kilka dni doweidziałam się więcej aniżeli nie wiem gdzie i jak. Męcze WAs, bo chcę kupic grzywka - to juz postanowione! Ale najpierw chcę miec więcej niż podstawy na kazdy zwiazany z nim temat, zeby nie mieć rzadnych wpadek potem.GERMANIKA - boskie masz psy !!!!!!! Ale czy ja mam takie wrażenie czy one maja pyszczki ogolone na "0" czyli do gołej skóry? Jakich preparatów uzywacie do pielegnacji? jakie sa najlepsze? Co robic aby nie robily sie koltuny? Jak cvzesto kapac i czesac? Czesac na sucho czy mokro /kiedys czytalam artykul o pielgnacji afgana, heheheh. to sie wymadrzam teraz, hihi/? uffffff, znow lawina pytan a tu temat GALERIA GRZYWEK.......

Posted

choc niektorzy nie golą... :)

i zdarza sie ze nagusy maja brode :)

wedle uzniania właściciela strzyże sie grzywacze - i to jest u nich fajne :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...