Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agama']Dorota widze ,ze mlodziaki sie zapoznaja i zaprzyjazniaja:multi:

To fakt.Pierwsze lody pokonane.Kot też się już przekonał do ,,młodego,,.Jak zaczynają wariacje to strach się bać jak to sie zakonczy-mysle tu o stratach niektórych przedmiotów.Poza tym wszyscy dogadują się super.

Posted

U mnie mój synio super dogaduje się z Tito; jak Mati kładzie sie spać to pies od razu leży ma jego stopach do momentu aż synek nie uśnie... świetny widok! to mnie bardzo cieszy - tak jakby pilnował go, kiedy ja wychodzę z pokoju ;)

Posted

no to gdzie fotki??? :mad:

ja czekam aż Oliwia będzie kumała na tyle, żeby przekupić psy ciasteczkami :lol: wtedy ją pokochają bo teraz to ona jest intruzem - Luna wychowana jako jedynaczka a tu nagle ja się zajmuję jakimś dzieckiem a nie nią :roll: u Ciebie było inaczej bo Matyś był pierwszy i Tito się wychował przy nim - taka sytuacja jest najlepsza

Posted

Moja Zuzia jest chyba w najtrudniejszym wieku ......
Jest juz "mobilna" i do tego wchodzi w wiek prob co wolno a co nie,na co sobie moze pozwolic,co boli,jakie sa granice .......
Jak na razie dogaduje sie z Toska,ktorej poklady cierpliwosci sa niezmierzone,z Leonem...ku zadziwieniu wszystkich ,bo kot z niego charakterny,no i Z Bulka chyba z racji podobnego wieku.Nagusy bardzo przestrzegaja zasady ograniczonego kontaktu z mala szczypawka.

Posted

hahaha ale jak to zobaczyłam to mało sie nie zabiłam na zakręcie jak leciałam po aparat :lol: :lol: :lol: boski jest :loveu: :loveu: :loveu: tylko miał potem problem z zejściem z tego bo to sie buja :lol:

Posted

Moze mi sie uda zrobic fotke fotek z Zuzinego wczesnego dziecinstwa, to tu wstawie cosik.......Tez mam kilka rodzynkow.;)
Malawaszko Bolus jest cudny!!!!!!!:loveu: Dobrze ,ze ma Ciebie!!!!Lepiej trafic nie mogl!!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...