matrix..... Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 dzięki :) mało wiem o umaszczeniu persów, wiem tylko, że mają bogatą gamę umaszczeń, chyba coś ponad 100 odmian barwnych u nich występuje.
resuruss Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Matrix!Ja wiem o 114 kolorach kotow perskich,ale byc moze jest jeszcze wiecej....Poszukam to tu napisze!!!!! Malawaszka!Beda zdjecia,musze je pozmniejszac i beda!
resuruss Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Z dzisiejszej pracy z aparatem wstawie tylko sesje Buleczki:
malawaszka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 uulalaaaa ależ śliczne atłasy w tle :klacz: a czym naćpałaś Bułkę że tak siedziała spokojnie?? :lol:
resuruss Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Malawaszko kochana!Nie zgadniesz.......SEREM.....zoltym serem,nawet nie mozna powiedziec ,ze nacpalam.....ona jest zahipnotyzowana....
malawaszka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 o rany ale cudnie :klacz: Buła rewelacyjna modelina :angel:
resuruss Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 No to piknie!!!!!! :evilbat: W koncu zrobilam zdjecia i image przestal dzialac!!! :evilbat:
resuruss Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 A mi nie dziala.... :cry: Jutro wstawie......Dobranoc.Grzywaczowych snow......
gruca Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Ress śliczne zdjęcia Bułki,a jaka grzeczna .Teraz musisz zrobić zdjecia reszcie stada bo widzę że HARLEY też chce być podziwiany. :lol:
resuruss Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Bulka ma teraz sesyjki ,bo trzeba korzystac z tej krociotkiej chwilki slodkiego dziecinstwa... Chlopakow tez ufoce - musze miec jakis fajny pomysl na sesyjke!!!!!
Ania i Psy Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Rysiuniu,cudne zdjęcia! Ależ Ty ślicznie dbasz o tą naszą Bułeczkę:)
malawaszka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 piękne :klacz: niecierpliwi czekam na sesje chłopaków :angel:
AngelOfDeath Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 resuruss napisał(a): łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii to zdjecie jest cudne :loveu: :loveu: :loveu: i ta czerwien :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
Em-ka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 AngelOfDeath napisał(a):resuruss napisał(a): łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii to zdjecie jest cudne :loveu: :loveu: :loveu: i ta czerwien :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
Agama Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Ress. Jestescie w pelni profesjonalistami :D .Zarowno TY jak i TWOJA MODELKA :D Prosimy o wiecej . Teraz niech sie CHLOPAKI wykaza
Agama Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Przeslodka ta BULECZKOWA modelka czy wszystkie Buleczki tak maja :D mamy Buleczke szarpejke :D jest dominantka calym prosiaczkowym pyszczydlem :(
miniaga Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Buła jest piękna - nie wiem jak ty to zrobiłaś, ale pozuje jak rasowa modelka. Ona jest zupełnie niezwykła - dama a jednak jakieś licho w niej siedzi. :lol: Ja jadę po sunię 4 listopada i mam wrażenie, że czas stanął w miejscu. Mam do Was gorącą prośbę powklejajcie zdięcia szczeniat w różnym wieku, bo chciałabym zobaczyć jak grzywki się zmieniają. Ostatnio widziałam zdięcie szczeniąt w wieku 5 miesięcy, ale buła przy nich wyglądała cudnie - tamte miały potarganą sierść i chyba nawet kołtuny. Wygladały raczej na zabiedzone i troszkę smutno mi się zrobiło widząc takie nieboradztwa, ale może poprostu tak rośnie? Nie wiem i nie chciałabym wydawac jakiś wyroków, bo bardzo mało widziałam zdięć(zwłaszaz pp) w tym wieku. Pozdrawiam Was wszystkie Aga
Recommended Posts