Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matrix!Ja wiem o 114 kolorach kotow perskich,ale byc moze jest jeszcze wiecej....Poszukam to tu napisze!!!!!

Malawaszka!Beda zdjecia,musze je pozmniejszac i beda!

Posted

Ress śliczne zdjęcia Bułki,a jaka grzeczna .Teraz musisz zrobić zdjecia reszcie stada bo widzę że HARLEY też chce być podziwiany. :lol:

Posted

Bulka ma teraz sesyjki ,bo trzeba korzystac z tej krociotkiej chwilki slodkiego dziecinstwa...
Chlopakow tez ufoce - musze miec jakis fajny pomysl na sesyjke!!!!!

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
resuruss napisał(a):

łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

to zdjecie jest cudne :loveu: :loveu: :loveu:

i ta czerwien :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

:klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

Ress. Jestescie w pelni profesjonalistami :D .Zarowno TY jak i TWOJA MODELKA :D Prosimy o wiecej . Teraz niech sie CHLOPAKI wykaza

Posted

Przeslodka ta BULECZKOWA modelka czy wszystkie Buleczki tak maja :D mamy Buleczke szarpejke :D jest dominantka calym prosiaczkowym pyszczydlem :(

Posted

Buła jest piękna - nie wiem jak ty to zrobiłaś, ale pozuje jak rasowa modelka. Ona jest zupełnie niezwykła - dama a jednak jakieś licho w niej siedzi. :lol:

Ja jadę po sunię 4 listopada i mam wrażenie, że czas stanął w miejscu.
Mam do Was gorącą prośbę powklejajcie zdięcia szczeniat w różnym wieku, bo chciałabym zobaczyć jak grzywki się zmieniają. Ostatnio widziałam zdięcie szczeniąt w wieku 5 miesięcy, ale buła przy nich wyglądała cudnie - tamte miały potarganą sierść i chyba nawet kołtuny. Wygladały raczej na zabiedzone i troszkę smutno mi się zrobiło widząc takie nieboradztwa, ale może poprostu tak rośnie? Nie wiem i nie chciałabym wydawac jakiś wyroków, bo bardzo mało widziałam zdięć(zwłaszaz pp) w tym wieku.

Pozdrawiam Was wszystkie

Aga

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...