resuruss Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Herionka i Agatka razem z gospodarzem domu Cypiskiem
malawaszka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 prtzejmiesz ekipe która u nas buduje - są OK!! i Ci postawią domecek :cool3: ale by było fajnie ;) a małe damy CUDNE!!!! :loveu:
resuruss Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Wiem ,ze fajnie.......jeju zawsze powtarzam ,ze jestem jakas pechowa.......Wlasny dom to moge sobie z LEGO zbudowac.......
paniMysza Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 a jak juz ci postawia domecek ress to mnie zaadoptujesz:evil_lol: albo nie, ania ma juz postawiony! aneczko, michalku! jestem nieskomplikowana w utrzymaniu:diabloti:
resuruss Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Mam jeszcze zdjecie Mirki ,ktora po hiszpansku wykrzykuje przeklenstwa.......na gospodarza domu....:evil_lol:
sh_maniak Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 resuruss napisał(a):Wiem ,ze fajnie.......jeju zawsze powtarzam ,ze jestem jakas pechowa.......Wlasny dom to moge sobie z LEGO zbudowac....... ja nawet z LEGO nie mogę :sadCyber: :PROXY5: , siostra moje wszystkie komplety skrzetnie popakowane i schowane dla moich przyszłych dzieci .... sprzedała :crazyeye: :motz: :-x
resuruss Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Sh_maniak!!!Ja tez nawet LEGO nie posiadam.......:placz: Poza tym ,Ty juz masz dom.........
Dudek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 To ja Wam powiem tak - jakby ktoś chciał się zbudowac na Woli:cool3: to służę;) DBNAM: Pracuję na razie w Delegaturze Biura Naczelnego Architekta Miasta Urzędu Miasta Stołecznego Warszawy w Dzielnicy Wola:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: w referacie Urbanistyki;) ufffff - udało mi się wyartykułować:evil_lol:
Dudek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Fotoreportarz boski:loveu: to ja się ze swoim nie ujawnię - nie przebiję tamtego:roll: :shake:
resuruss Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Dudek!ja bym tego nie zapamietala nawet........musialabym z kartki czytac.....:oops:
resuruss Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Jak sie podobalo to Mireczke jeszcze raz!!!!
sh_maniak Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 resuruss napisał(a):Sh_maniak!!!Ja tez nawet LEGO nie posiadam.......:placz: Poza tym ,Ty juz masz dom......... chwilowo :evil_lol:
resuruss Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Jak widac Miroku jest juz pilnie uczona wlasciwej prezentacji ringowej
resuruss Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 sh_maniak napisał(a):chwilowo :evil_lol: Lepszy rydz niz nic......:cool1:
maga18 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='resuruss']Jak widac Miroku jest juz pilnie uczona wlasciwej prezentacji ringowej Bis`y są jej :loveu:
resuruss Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Maga!!!!Napisz cos ,bedziesz miala 7000 post!!!!!;)
Dudek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 No to już Was ostatni raz straszę:diabloti: tym razem zdjecia z cyfrówki:evil_lol:
malawaszka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Dudek - to NIE JESTEŚ TY!!!!!!!!!!!!!! :shake:
Recommended Posts