Dorota_33 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Nie wiem ,czy to czytaliście,jeżeli nie to trzeba to zobaczyć! Ja jestem w szoku!!!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21488
Iwona Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Zobaczyłam, przeczytałam, - to przechodzi ludzkie pojęcie, brak słów aby to skomentować, dołączam się więc do słów które padły na tamtym topicu....
Em-ka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Dorota33: :-( to takie smutne i takie prawdziwe.........aż serce pęka!
onka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Em-Ka a jak tam Tituś? juz cudnie przygotowany?:loveu: czy rano dopiero? trzymam kciuki:multi:
resuruss Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Wlasnie wykapalam Siwulca!!!!Hahahahaha,jutrzejsza wystawa mnie zmobilizowala!!!!:lol:
resuruss Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 No wlasnie nie jade......i to jest najsmieszniejsze......:evil_lol:
resuruss Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Ja tez zazdroszcze....tym co sobie beda jutro latac po ringach......ja dopiero w Katowicach......
onka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 noo ja juz za tydzień w Bydgoszczy:lol: a nie mam żadnego ubranka na ring:lol: bo wszystko jeszcze za małe;)
resuruss Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Onka!!!Nie masz oporow zeby zostawic Michasia na tak dlugo????:crazyeye: Ja Zuzke zostawilam pierwszy raz jak miala prawie roczek......Maz juz widze w pelni przejal obowiazki.......tylko nie wiem jak z karmieniem,chyba butla....bo smiem powatpiewac ,ze karmic bedzie piersia podczas twojej nieobecnosci ;)
Dudek Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Co za *************!!!!!!! Jakbym dorwała ****** to by się długo chyba nie męczył:angryy:
Dudek Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 było oczywiście odnośnie 'właściciela' charta - nikogo innego;) :evil_lol: To
Dudek Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 A ja byłam wczoraj na przyjęciu u znajomych:evil_lol: Niech mi się nikt nie odważy nie pochwalić zdjęc:mad:
Dudek Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 No to teraz zgadujemy kto jest na zdjęciach: a) Dudek bez charakteryzacji b) Dudek w charakteryzacji c) zmora hodowcy
Dudek Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Zdjęcia niestety z komórki więc nie oddają w pełni rzeczywistości i uroku modelki:loveu: ale bedę miała też z cyfrówki więc:diabloti: postraszę Wasz jeszcze później:evil_lol:
Iwona Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Dorota- Twój zestaw zwierzęcy przeczy wszelkim obiegowym opiniom:multi::multi::multi:pies-kot - szczurek. Fantastyczne zdjęcia:cool2:
Recommended Posts