malawaszka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 jejjj piękne i maluszek Donia (myślałam, że to charcik :-)) i maluszke Onki :loveu: :loveu: :loveu:
Donio Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Oczywiście wczoraj z tym kundelkiem to był żart, szczególnie dla Orsini, która jak wiem ma specyficzne poczucie humoru. Niestety nikt nie dał się nabrać, a na zdjęciach jest rzeczywiście mój nowy psiuńcio - Phlebas the Phoenician Ypsylon, prawnuk MultiBISa Gallahada des Fils de Dianes, czyli małe greyhoundziątko. P.S. Germanika, bardzo lubię określenie "elegancki" albo "dystyngowany" w stosunku do psa:lol: Pozdrowienia dla wszystkich wielbicieli grzywek i chartów.
orsini Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Donio napisał(a):Oczywiście wczoraj z tym kundelkiem to był żart, szczególnie dla Orsini, która jak wiem ma specyficzne poczucie humoru. Niestety nikt nie dał się nabrać, a na zdjęciach jest rzeczywiście mój nowy psiuńcio - Phlebas the Phoenician Ypsylon, prawnuk MultiBISa Gallahada des Fils de Dianes, czyli małe greyhoundziątko. w. Wąski gratuluje!!!!To ktora to juz rasa???4ta???dobrze licze?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: grejow 5 na krzyz to i championa sie w koncu dorobisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: sam powiedziales ze mam specyficzne poczucie humoru ahahahhahahahahahhahahahahahah
AngelOfDeath Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 orsini napisał(a):Wąski gratuluje!!!!To ktora to juz rasa???4ta???dobrze licze?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: grejow 5 na krzyz to i championa sie w koncu dorobisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: sam powiedziales ze mam specyficzne poczucie humoru ahahahhahahahahahhahahahahahah jestes niemozliwa :lol::lol::lol::lol::lol:
maga18 Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 oto śpiący Toffi... :) :cool3: tu jak miał 3 miesiące: a tu wczoraj :)
onka Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 :lol: super:lol: widac tak mu juz zostało :loveu:
onka Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 a tutaj Rubus:)sesyjka z dziś jutro Rumianek, bo Michał ma kolke chyba i nie daje nam nieźle popalić:evil_lol: RUBUS LAVANDULA :loveu:
Iwona Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Śliczny Rubus:multi:- wyglada na "śmiejącego"się szczeniaczka:lol: A dzidzius tez czasami musi dać w "kość" rodzicom:evil_lol: coby wiedzieli , że mają dziecko:cool3:
onka Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 :lol: no to Michał jest w tym okazywaniu,że JEST ,jest całkiem niezł:evil_lol: y
onka Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 ten drugi jeszcze sesji nie miał bo niestety nasz synek marudny dziś i sama pyska Rumiankowi ogolić nie dałam rady niestety jutro beda zdjęcia:p
Donio Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 orsini napisał(a):Wąski gratuluje!!!!To ktora to juz rasa???4ta???dobrze licze?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: grejow 5 na krzyz to i championa sie w koncu dorobisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: sam powiedziales ze mam specyficzne poczucie humoru ahahahhahahahahahhahahahahahah Myślałem, że specyficzne... Ale jak ktoś chce być dowcipny za wszelką cenę to przeważnie wychodzi to wszystko co najmniej bardzo średnio ( jak ja to grzecznie napisałem, prawda?:evil_lol: ). Nie lubię się chwalić publicznie, ale jeżeli nie masz pojęcia, co moje psy osiągnęły prez jeden sezon to się po prostu przymknij ( nic grzeczniejszego nie przychodzi mi do głowy ). A już w grzywkach to chyba naprawdę trudniej coś osiągnąć niż w rasach wielkich, małych i średnich i jeszcze w dodatku pieprzonych, solonych, fioletowych i w ciapki. A swoją drogą to ciekawe, czy wymienisz te 5 grejów z imienia i przydomka hodowlanego:lol:? Pozdrawiam serdecznie:lol:
orsini Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 wąski widze , ze wreszcie pokazujesz swoje prawdziwe oblicze hahahahahha nie no prosze Cie bardzo wymien swoje osiagniecia za rok 2005:)))))pliz pliz pliz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
paniMysza Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='onka']a tutaj Rubus:)sesyjka z dziś jutro Rumianek, bo Michał ma kolke chyba i nie daje nam nieźle popalić:evil_lol: RUBUS LAVANDULA :loveu: jaki usmiechniety:lol:
orsini Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 onka a gdzie "moj" pies?????:crazyeye: :crazyeye: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: inne to robisz a mojego????:mad: :mad: :mad:
Donio Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 orsini napisał(a):wąski widze , ze wreszcie pokazujesz swoje prawdziwe oblicze hahahahahha nie no prosze Cie bardzo wymien swoje osiagniecia za rok 2005:)))))pliz pliz pliz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Trzy moje młode psy zdobyły Mł.Ch.Pl, najstarszy 4 razy CWC, w tym jedno "duże", do championatu zabrakło odstępu czasu. Młodzieżowy Zwycięzca Polski, no i vice - Młodzieżowy Zwycięzca Polski ( jeden raz cieszyłem się, że przegrałem - może się domyślisz dlaczego? ). BIS Junior X grupy, BIS III Junior X grupy, BOG III, BOG IV, 4 razy BOB, III Najpiękniejszy Pies Oddziału Toruńskiego ZK, 15 razy Zw.Mł. Zdobyły to w zasadzie 4 psy, jeden wystawiany od końca lipca, drugi od końca sierpnia, piąty był wystawiony poza klasą szczeniąt tylko raz, no a szóstego wcale jeszcze nie było. Przepraszam innych użytkowników forum za ten post i przynudzanie, ale zostałem "wywołany do tablicy":oops: Serdecznie pozdrawiam. Donio, inaczej Donovan
Tetris Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Jolka']Ponieważ nasza GALERIA została na innych ozdóbkach, musimy zaczynac od nowa :lol: Czy na początek może być przystojny pan sędzia Słoweniec ???. Chcecie ?? Chcecie, chcecie !!!!! :lol: a tu nasza Maga przy ocenie faktycznie, facet jak marzenie. Ech...:lol:
onka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 orsini napisał(a):onka a gdzie "moj" pies?????:crazyeye: :crazyeye: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: inne to robisz a mojego????:mad: :mad: :mad: orsini pi.o jedna! w łeb to za mało:mad: :mad: :mad: wstawiałam qrde Teddiego i co? ile razy ? mam sie powtarzać? juz jest tutaj ze dwie trzy strony wczesniej:mad: :mad: :mad:
onka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='onka']juz mam sprawny komputer w miarę i oto zdjęcia:) Teddy :) noo to tutaj np
onka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 :mad: :mad: :mad: :mad: [quote name='onka']i jeszcze :) orsini żebys nie mówiła ze nie wstawiłam!
didi Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Popołudniowa drzemka :lol: (grzeczne aniołki :lilangel: ) : A tu jak wampirki :evil_lol: :
Em-ka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Didi! widzę, że maluchy powoli wędrują do nowych domków.... :multi: brakuje mi tu Oneczki..... :)
Recommended Posts