Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiście wczoraj z tym kundelkiem to był żart, szczególnie dla Orsini, która jak wiem ma specyficzne poczucie humoru. Niestety nikt nie dał się nabrać, a na zdjęciach jest rzeczywiście mój nowy psiuńcio - Phlebas the Phoenician Ypsylon, prawnuk MultiBISa Gallahada des Fils de Dianes, czyli małe greyhoundziątko.
P.S. Germanika, bardzo lubię określenie "elegancki" albo "dystyngowany" w stosunku do psa:lol:
Pozdrowienia dla wszystkich wielbicieli grzywek i chartów.

Posted

Donio napisał(a):
Oczywiście wczoraj z tym kundelkiem to był żart, szczególnie dla Orsini, która jak wiem ma specyficzne poczucie humoru. Niestety nikt nie dał się nabrać, a na zdjęciach jest rzeczywiście mój nowy psiuńcio - Phlebas the Phoenician Ypsylon, prawnuk MultiBISa Gallahada des Fils de Dianes, czyli małe greyhoundziątko.
w.

Wąski gratuluje!!!!To ktora to juz rasa???4ta???dobrze licze?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
grejow 5 na krzyz to i championa sie w koncu dorobisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
sam powiedziales ze mam specyficzne poczucie humoru ahahahhahahahahahhahahahahahah

Posted

orsini napisał(a):
Wąski gratuluje!!!!To ktora to juz rasa???4ta???dobrze licze?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
grejow 5 na krzyz to i championa sie w koncu dorobisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
sam powiedziales ze mam specyficzne poczucie humoru ahahahhahahahahahhahahahahahah

jestes niemozliwa :lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

a tutaj Rubus:)sesyjka z dziś
jutro Rumianek, bo Michał ma kolke chyba i nie daje nam nieźle popalić:evil_lol:
RUBUS LAVANDULA :loveu:

Posted

Śliczny Rubus:multi:- wyglada na "śmiejącego"się szczeniaczka:lol:
A dzidzius tez czasami musi dać w "kość" rodzicom:evil_lol: coby wiedzieli , że mają dziecko:cool3:

Posted

ten drugi jeszcze sesji nie miał bo niestety nasz synek marudny dziś i sama pyska Rumiankowi ogolić nie dałam rady niestety
jutro beda zdjęcia:p

Posted

orsini napisał(a):

Myślałem, że specyficzne... Ale jak ktoś chce być dowcipny za wszelką cenę to przeważnie wychodzi to wszystko co najmniej bardzo średnio ( jak ja to grzecznie napisałem, prawda?:evil_lol: ). Nie lubię się chwalić publicznie, ale jeżeli nie masz pojęcia, co moje psy osiągnęły prez jeden sezon to się po prostu przymknij ( nic grzeczniejszego nie przychodzi mi do głowy ). A już w grzywkach to chyba naprawdę trudniej coś osiągnąć niż w rasach wielkich, małych i średnich i jeszcze w dodatku pieprzonych, solonych, fioletowych i w ciapki.
A swoją drogą to ciekawe, czy wymienisz te 5 grejów z imienia i przydomka hodowlanego:lol:?
Pozdrawiam serdecznie:lol:

Posted

wąski widze , ze wreszcie pokazujesz swoje prawdziwe oblicze hahahahahha
nie no prosze Cie bardzo wymien swoje osiagniecia za rok 2005:)))))pliz pliz pliz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='onka']a tutaj Rubus:)sesyjka z dziś
jutro Rumianek, bo Michał ma kolke chyba i nie daje nam nieźle popalić:evil_lol:
RUBUS LAVANDULA :loveu:

jaki usmiechniety:lol:

Posted

orsini napisał(a):
wąski widze , ze wreszcie pokazujesz swoje prawdziwe oblicze hahahahahha
nie no prosze Cie bardzo wymien swoje osiagniecia za rok 2005:)))))pliz pliz pliz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Trzy moje młode psy zdobyły Mł.Ch.Pl, najstarszy 4 razy CWC, w tym jedno "duże", do championatu zabrakło odstępu czasu. Młodzieżowy Zwycięzca Polski, no i vice - Młodzieżowy Zwycięzca Polski ( jeden raz cieszyłem się, że przegrałem - może się domyślisz dlaczego? ). BIS Junior X grupy, BIS III Junior X grupy, BOG III, BOG IV, 4 razy BOB, III Najpiękniejszy Pies Oddziału Toruńskiego ZK, 15 razy Zw.Mł. Zdobyły to w zasadzie 4 psy, jeden wystawiany od końca lipca, drugi od końca sierpnia, piąty był wystawiony poza klasą szczeniąt tylko raz, no a szóstego wcale jeszcze nie było.

Przepraszam innych użytkowników forum za ten post i przynudzanie, ale zostałem "wywołany do tablicy":oops:
Serdecznie pozdrawiam. Donio, inaczej Donovan

Posted

[quote name='Jolka']Ponieważ nasza GALERIA została na innych ozdóbkach, musimy zaczynac od nowa :lol:
Czy na początek może być przystojny pan sędzia Słoweniec ???. Chcecie ??
Chcecie, chcecie !!!!! :lol:

a tu nasza Maga przy ocenie

faktycznie, facet jak marzenie. Ech...:lol:

Posted

orsini napisał(a):
onka a gdzie "moj" pies?????:crazyeye: :crazyeye: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
inne to robisz a mojego????:mad: :mad: :mad:

orsini pi.o jedna! w łeb to za mało:mad: :mad: :mad:
wstawiałam qrde Teddiego i co?
ile razy ? mam sie powtarzać?
juz jest tutaj ze dwie trzy strony wczesniej:mad: :mad: :mad:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...