resuruss Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Tak szaleje ,ze nie mam ani jednego dobrego zdjecia.....zawsze mi zwiac zdazyla z obiektywu...:angryy:
resuruss Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 To zdjecie od strony szytej lapki...troche widac.
malawaszka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 :klacz: nie widać Ress :multi: super fotki a Zuzia jaka zadowolona - ja też byłam dziś na zimowym spacerku z psami i Oliwią na saneczkach :lol:
resuruss Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Nagusow na saneczki brac nie moge.....Raz je zabralam z nami ,na poczatku im sie podobalo,a potem jak juz zmarzly wypchaly Zuzke z sanek i za Chiny ludowe nie chcialy zejsc.....wiec Zuzia na nozkach a psy na sankach.Nigdy wiecej :angryy:
maga18 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 resuruss napisał(a):Nagusow na saneczki brac nie moge.....Raz je zabralam z nami ,na poczatku im sie podobalo,a potem jak juz zmarzly wypchaly Zuzke z sanek i za Chiny ludowe nie chcialy zejsc.....wiec Zuzia na nozkach a psy na sankach.Nigdy wiecej :angryy: :megagrin: :megagrin: :megagrin: kiedys poszlam z moimi na dluzszy spacer to Toffikowi siurak odmarzł... :roll:
sh_maniak Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Hehehehe chce Foffika klejnotów pozbawić :eviltong:
maga18 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 juz nie chodzimy na takie spacery :lol: ale smiesznie mu przyrodzenie wygladało jak zmarzło :lol: :evil_lol: :cool3:
sheila Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Dawno nas tu nie było...pora się przypomnieć..:evil_lol:
sh_maniak Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 maga18 napisał(a):juz nie chodzimy na takie spacery :lol: ale smiesznie mu przyrodzenie wygladało jak zmarzło :lol: :evil_lol: :cool3: bidok :eviltong:
Guest marketa2312 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Tym sędzią to zachwycały się chyba wszystkie panie co tego dnia wystawiały!! No i miały rację!!! choc polskich przystojniaków sędziów też troszkę jest.....
Guest marketa2312 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Tym sędzią to zachwycały się chyba wszystkie panie co tego dnia wystawiały!! No i miały rację!!! choc polskich przystojniaków sędziów też troszkę jest.....
Draczyn Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='resuruss']Zuzia musiala z bliska zbadac snieg Zuzia jest bombowa. Jej fotki ozdabiają całą galerię. Ubóstwiam ją oglądać. Cudne radosne dziecko
Draczyn Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 marketa2312 napisał(a):Tym sędzią to zachwycały się chyba wszystkie panie co tego dnia wystawiały!! No i miały rację!!! choc polskich przystojniaków sędziów też troszkę jest.....Marketa io jakim sędzim mówisz, bo przejżalam 3 str. wstecz i chyba nie było o nim mowy
maga18 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Jolka'] ten sędzia :loveu: strona pierwsza Draczyn :)
Guest marketa2312 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Szwankuje mi komputer dzisiaj na maksa!!!:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: tak oczywiście strona pierwsza....no od niego zaczeliście..tutaj a całkiem o nim zapomieliście!!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad: CHOCIAż FAKTYCZNIE ZUZIA przesłodka!! a dzieci i psy to sa rewelacyjne zdjęcia...mam kilka , ale niewkleje dzisiaj!!Niestety:shake::shake::shake::shake:
matrix..... Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 maga18 napisał(a):ja pamietam o nim :grins: to w Brnie na pewno go spotkasz, często jest tam zapraszany :)
góral Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 matrix..... napisał(a):to w Brnie na pewno go spotkasz, często jest tam zapraszany :) niestety, boleśnie tego doświadczyłem:angryy:
maga18 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 matrix..... napisał(a):to w Brnie na pewno go spotkasz, często jest tam zapraszany :) :loveu: jade w takim razie!! :cool3: :lol:
Recommended Posts