resuruss Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 A co myslicie,Matrix tylko udawal ,ze sie nie przyklada do nauki!!!!A w domu tylko cwiczyl i cwiczyl.
góral Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 SengaSengana napisał(a):o Jezusie Słodki!!!!!!!!!!!:crazyeye: no co?? komisja będzie wymagająca;)
SengaSengana Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Dział papiloty obejmuje: rodzaje papilotów, sposoby składania, podkłady, sposób zwijania, rozmieszczenie, częstotliwośc zmianyo o Jezusie Słodki!!!!!!!!!!!!!!
góral Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 resuruss napisał(a):A co myslicie,Matrix tylko udawal ,ze sie nie przyklada do nauki!!!!A w domu tylko cwiczyl i cwiczyl. na wykładach był tylko raz, a co w domu robi to nie wiem, juz dawno nie widziałem jego psów...ciekawe
SengaSengana Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 resuruss napisał(a):A co myslicie,Matrix tylko udawal ,ze sie nie przyklada do nauki!!!!A w domu tylko cwiczyl i cwiczyl. dokładnie! skoro już był w takim amoku, że greya zapapilotował.... to musial duuuużo ćwiczyć!:roll:
góral Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 SengaSengana napisał(a):dokładnie! skoro już był w takim amoku, że greya zapapilotował.... to musial duuuużo ćwiczyć!:roll: a ile tych folijek trzeba mna takiego kolosa zawinąć, na sam ogon to ze 20 zejdzie....:crazyeye:
resuruss Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Widzicie sami ....ja juz mam marne szanse.....:shake:
góral Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 resuruss napisał(a):Widzicie sami ....ja juz mam marne szanse.....:shake: przestań gadać takie głupoty
resuruss Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Goral!Sam przyznasz ,ze zawinac w papiloty greya potrafi tylko mistrz fryzjerski....ja nawet powdera nie potrafie....
SengaSengana Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 resuruss napisał(a):Widzicie sami ....ja juz mam marne szanse.....:shake: ostrzegałam!!!!!! ale jeszcze wszystko może sie zdarzyć... np: żle zawija papiloty, odwrotnie,krzywo....może nie dojedzie na egzamin...różnie bywa:lol: :lol: :lol:
resuruss Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Oj,jak mowi Jurek Owsiak.... BEDZIE SIE DZALO.......:evil_lol:
góral Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Ress grye'a to nawet ja w papiloty nie potrafię zawinąć....:shake:
SengaSengana Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 góral napisał(a):Ress grye'a to nawet ja w papiloty nie potrafię zawinąć....:shake: wszystko wskazuje na to ze uczeń przerósł mistrza, nieźle:razz:
Iwona Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 góral napisał(a):Ress grye'a to nawet ja w papiloty nie potrafię zawinąć....:shake: Eee tam- tu nie o umiejętności chodzi ale o pomyślunek:lol: - wystarczy jeden duuuży papilot z czterema dziurami:evil_lol:
resuruss Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Iwona napisał(a):Eee tam- tu nie o umiejętności chodzi ale o pomyślunek:lol: - wystarczy jeden duuuży papilot z czterema dziurami:evil_lol: Dobre :lol: a gumka w pasie!!!:evil_lol:
góral Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Iwona napisał(a):Eee tam- tu nie o umiejętności chodzi ale o pomyślunek:lol: - wystarczy jeden duuuży papilot z czterema dziurami:evil_lol: tylko trzeba uważać, w których miejscach daje się gumki, bo może byc problem z tlenem;)
matrix..... Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 resuruss napisał(a):Oj,jak mowi Jurek Owsiak.... BEDZIE SIE DZALO.......:evil_lol: nawet nie pomyślałem, że o mnie tu się mówi :), to ja też za Owsiakiem : " Będę zawijał te papiloty do końca świata i o jeden dzień dłużej" Z Matrixem świetnie mi idzie :) tak jak Góral przypuszczał, Mati ma już włos prawie jak bobtail - teraz tylko jakoś nie radzę sobie z tą górą siana / przepraszam włosa / na lędzwiach, bo to jakoś tak dziwnie podnosić trzeba ... :)
SengaSengana Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 matrix..... napisał(a):nawet nie pomyślałem, że o mnie tu się mówi :), to ja też za Owsiakiem : " Będę zawijał te papiloty do końca świata i o jeden dzień dłużej" Z Matrixem świetnie mi idzie :) tak jak Góral przypuszczał, Mati ma już włos prawie jak bobtail - teraz tylko jakoś nie radzę sobie z tą górą siana / przepraszam włosa / na lędzwiach, bo to jakoś tak dziwnie podnosić trzeba ... :) a nie mówiłam ze ćwiczył!!!!! tylko sie nie przyznawał!!!!:evil_lol:
góral Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 taka cicha woda z niego, niby taki niedouczony, a tu po nocach siedzi i zawija....
matrix..... Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 góral napisał(a):wszystko do góry, mocno natapirować i lakier piankę też do tego wkładać ? Tapiruję codziennie !!
Recommended Posts