resuruss Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Melisa!Swietne!Dokladnie te same ciwiczenia robilam z moja Owczarka,tylko slalom nieco trudniej ze wzgledu na jej rozmiary!!! Em-ka!!!!Jakiego fajnego Ciupka wkleilas.Kiedy Jolka zrobi mu sesje???
Agama Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 DONIO doskonale wiesz,ze jest super :lol: potwierdzaja to oceny sedziow :loveu: GDZIE sie z NIA teraz wybierasz , czy juz zaplanowales wystawy
Em-ka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Z tego co wiem Jolka już jest po sesji, ale skrzętnie ukrywa swoje foteczki.... ;) A Ciupeczek-Kosmo pięknie wyrósł.... będę miała ślicznego konkurenta na ringach!:multi:
Em-ka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Donio: widzę, że Oddi nabrał trochę ciałka.... :) bardzo ładnie jest umaszczony....
Donio Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Agama napisał(a):DONIO doskonale wiesz,ze jest super :lol: potwierdzaja to oceny sedziow :loveu: GDZIE sie z NIA teraz wybierasz , czy juz zaplanowales wystawy Agama, Fantunia będzie najprawdopodobniej wystawiona na początku lutego w Bydgoszczy i Gdańsku, potem dopiero oczywiście w Opolu na obu wystawach, a co dalej to się jeszcze nie zastanawiałem. Na światówkę na pewno.:lol:
Agama Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 DONIO tyle osob jedzie do OPOLA ,ze chyba faktycznie ,,wypali,,zlocik grzywek :lol: MOJA KIKI zacznie od wiosennego nowego DWORU ,bedzie w wieku 6 miesiecy
Draczyn Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='Em-ka'] Donio: widzę, że Oddi nabrał trochę ciałka.... :) bardzo ładnie jest umaszczony....Mnie też to umaszczenie ogromnie się podoba, tylko niestety w zimie blaknie, a na wiosnę zmienia się w prawie jednolicie jasne. Przynajmniej u mnie tak jest, jakbym miala dwa różne psy. Ktos kiedys sprytnie zauważyl
paniMysza Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 piekne zdjecia!!!!!!!!!!!!!!! ress, quando diablo piekny:loveu:
resuruss Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Dzieki PaniMyszo!!!Napisz jak tam w pracy????Bardzo jestem ciekawa jak sobie radzisz?
paniMysza Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 troszke sie drinkow napilam,wiec bledy robic moge,ale o pracy napisze:lol: naprawde jestem zadowolona:multi: od 3 dni mimo wczesnego wstawania chodze wypoczeta i zadowolona. nie wiem czy podpisza ze mna umowe po miesiacu,ale nawet jak nie to i tak ta praca to nowe dwosiawdczenia do cv:razz: w kazdym razie jestem zadowolona:p
SengaSengana Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 no to Ress, przyznaj się to po papilotach taki piękny włos Bułki????;)
resuruss Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 SengaSengana napisał(a):no to Ress, przyznaj się to po papilotach taki piękny włos Bułki????;) Przyznaje sie ,ze nie po papilotach.Sama nie potrafie zalozyc ,wiec sie za to nie biore.
SengaSengana Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 A to egzamin, na który sie wybierasz nie bedzie obejmował papilotowania??????:lol:
SengaSengana Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 ...bo ja obawiam sie że to bedzie jedna z części egzaminu:roll:
SengaSengana Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 a ponieważ wiem, że Matrix papilotuje swojego psa to możesz nie mieć szans z konkurencją w tym momencie, ale może jeszcze sie podszkolisz?:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
góral Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Jako przedstawiciel kadry nauczycialskiej przygotowującej do egzaminów informuję, że papiloty są jednym z etapów egzaminu.
SengaSengana Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 no własnie, tego sie obawiałam, Ress do nauki!!!!
resuruss Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Matrix zrobil papiloty greyowi i teraz sie zastanawiamy ,czy wyjdzie z tego afgan,bo pod papilotem wlos podobno szybko rosnie....:lol:
góral Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Dział papiloty obejmuje: rodzaje papilotów, sposoby składania, podkłady, sposób zwijania, rozmieszczenie, częstotliwośc zmiany;)
góral Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 resuruss napisał(a):Matrix zrobil papiloty greyowi i teraz sie zastanawiamy ,czy wyjdzie z tego afgan,bo pod papilotem wlos podobno szybko rosnie....:lol: Ja myślę, że od razu bobtail:crazyeye:
Recommended Posts