Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Melisa!Swietne!Dokladnie te same ciwiczenia robilam z moja Owczarka,tylko slalom nieco trudniej ze wzgledu na jej rozmiary!!!

Em-ka!!!!Jakiego fajnego Ciupka wkleilas.Kiedy Jolka zrobi mu sesje???

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DONIO doskonale wiesz,ze jest super :lol: potwierdzaja to oceny sedziow :loveu: GDZIE sie z NIA teraz wybierasz , czy juz zaplanowales wystawy

Posted

Z tego co wiem Jolka już jest po sesji, ale skrzętnie ukrywa swoje foteczki.... ;) A Ciupeczek-Kosmo pięknie wyrósł.... będę miała ślicznego konkurenta na ringach!:multi:

Posted

Agama napisał(a):
DONIO doskonale wiesz,ze jest super :lol: potwierdzaja to oceny sedziow :loveu: GDZIE sie z NIA teraz wybierasz , czy juz zaplanowales wystawy

Agama, Fantunia będzie najprawdopodobniej wystawiona na początku lutego w Bydgoszczy i Gdańsku, potem dopiero oczywiście w Opolu na obu wystawach, a co dalej to się jeszcze nie zastanawiałem. Na światówkę na pewno.:lol:

Posted

DONIO tyle osob jedzie do OPOLA ,ze chyba faktycznie ,,wypali,,zlocik grzywek :lol: MOJA KIKI zacznie od wiosennego nowego DWORU ,bedzie w wieku 6 miesiecy

Posted

[quote name='Em-ka']

Donio: widzę, że Oddi nabrał trochę ciałka.... :) bardzo ładnie jest umaszczony....Mnie też to umaszczenie ogromnie się podoba, tylko niestety w zimie blaknie, a na wiosnę zmienia się w prawie jednolicie jasne. Przynajmniej u mnie tak jest, jakbym miala dwa różne psy. Ktos kiedys sprytnie zauważyl

Posted

troszke sie drinkow napilam,wiec bledy robic moge,ale o pracy napisze:lol: naprawde jestem zadowolona:multi: od 3 dni mimo wczesnego wstawania chodze wypoczeta i zadowolona. nie wiem czy podpisza ze mna umowe po miesiacu,ale nawet jak nie to i tak ta praca to nowe dwosiawdczenia do cv:razz: w kazdym razie jestem zadowolona:p

Posted

SengaSengana napisał(a):
no to Ress, przyznaj się to po papilotach taki piękny włos Bułki????;)

Przyznaje sie ,ze nie po papilotach.Sama nie potrafie zalozyc ,wiec sie za to nie biore.

Posted

resuruss napisał(a):
Matrix zrobil papiloty greyowi i teraz sie zastanawiamy ,czy wyjdzie z tego afgan,bo pod papilotem wlos podobno szybko rosnie....:lol:

Ja myślę, że od razu bobtail:crazyeye:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...