resuruss Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Dzieki Draczyn!!! Maga!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...
resuruss Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Jeszcze mam jedno fajne....z mina Gapciusia
AnkaW Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Ress extra zdjęcia. Gizmo tak reaguje /tzn ucieczką/ na hasło mycie :evilbat:
Draczyn Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 AnkaW napisał(a):Ress extra zdjęcia. Gizmo tak reaguje /tzn ucieczką/ na hasło mycie :evilbat:Anka ddo Ciebie nie dzwonią zboczeńcy na gadugadu. Jakiedyś tak publicznie na foru podałam swój numer, to bez przerwy mnie nachodzili z propozycjami różnego typu, więc szybko numer skasowałam
AnkaW Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Draczyn nie dzwonią bo nigdy telefonu na gg nie podawałam. :roll: Aaaaa to Ty masz za to wesoło :wink: :lol: :lol:
Draczyn Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 AnkaW napisał(a):Draczyn nie dzwonią bo nigdy telefonu na gg nie podawałam. :roll: Aaaaa to Ty masz za to wesoło :wink: :lol: :lol:No jakto, przecież masz nr gadugadupod banerkiem
maga18 Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 to teraz moj 'filmik' :lol: z dziesiejszego spacerku - mamy snieg :angel: :wink: jezu, znowu mnie ubrali... brrr jak niewygodnie :-? a to co... :o biało mi :lol: no tak... caly on, zimno, niewygodnie a ten warjuje... :-? łiiiiiii ale fajne cuś... śliskie i zimne.... łiiiiii - uwaga pęęęęęędze!!!! oooooo patyczek! to chyba ostatni w tym sezonie :lol: poka... co tam masz?? nie wazne.... mniam, mnam po prostu delicje!! 8) pokaz!!!!!!!!!!!
maga18 Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 wypadł mu hehe a ja go znajde 8) mam!!! 8) i teraz nikomu nie dam 8) ejjjjjjjjj złodzieju wstretny to mój patyczek!!!! oddawaj!!!! no mowie do Ciebie... oddawaj ja go mialem pierwszy!! phi dzieci... o jakis badylek sie bija... :-? maaaaaam!! mniam mniam... pychota!! hmmmm a moze cos w tym jest... poszukam sobie inny... 8) widze! jest! 8) co jest? poka poka... idz sobie... to moje... Ty mi nie chciales pokazac ejjj no poka!!! nieeeee!! spadaj 8) bllleh! fuj... no okroność... a jakie zimne... fuuuuj!!!! no pyszczek mi odmarza... :-? fuuuuj co oni tam robia? kto ma teraz moj patyczek?! Tofi ma! oddawaj łobuzie!!! slyszysz!!! hihihi dosyc tego :lol: niech sie bija... ja stąd spadam 8) Mila noooo nie obrazaj sie... wracaj - dam Ci patyczka 8) nie chce waszych wstętnych badyli... chce do domu! OTWIERAĆ!! KONIEC!! :lol:
Ania i Psy Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Maguś, napisałym Ci,że świetny komiks, gdyby nie to,że jesteś pepla i donosisz mojemu Dogsitterowi :lol:
paniMysza Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 ale fajoskie zdjecia maga! :D widze ze mila nosi ubranko od cioci paulinki 8) :lol: :D bardzo sie ciesze! wygląda slicznie!!!!! :D
maga18 Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Ania i Psy napisał(a):Maguś, napisałym Ci,że świetny komiks, gdyby nie to,że jesteś pepla i donosisz mojemu Dogsitterowi :lol: w koncu mialam go pocieszyc, nie?? :lol: a Twoja historia byla prze smieszna :lol: :lol: :lol:
maga18 Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 paniMysza napisał(a):ale fajoskie zdjecia maga! :D widze ze mila nosi ubranko od cioci paulinki 8) :lol: :D bardzo sie ciesze! wygląda slicznie!!!!! :D jak nie pada to nosi to, a jak pada to to zielone szeleszczace :lol:
Iwona Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Agama- świetne chińczyki :lol: To Twoja sunia ze szczeniakami? Myślałam,że teraz nie masz szczeniaków sh :o
Agama Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Iwona to moja Bula i swiezo rrzywieziona bezstresowa Kiki :D .
onka Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 a zdjęcia ze spacerków.. ehh zazdroszczę Wam! bo ja to sie ruszyc ni mam jak :roll: i ja nie chodze z psami bo mi nie wolno a wogóle w czwartek już szpital... trzymajcie kciuki jakby co brrrrr :wink: a tak spi mój elfik :lol:
didi Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Zdjęcia super !! A teraz ja mam coś fajnego :wink: Pozdrawiam
resuruss Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 didi napisał(a):Zdjęcia super !! A teraz ja mam coś fajnego :wink: Pozdrawiam Hahahahaha!Swietne !!!!!No,i w koncu Kenzo sie pojawil!!!!!
resuruss Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Onka!W czwartek i juz do rozwiazania???? Elfinka slodziutka!!!
AnkaW Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Maga - super relacja ze spacerku :lol: :lol: w czerwonym im do "twarzy", ale czego sznaucerka nie ma ubranka :cry: pewnie czuje się poszkodowana. Agama - Kiki świetnie się zżyła z psiakami i widzę że mamkę ma :lol: :lol: Onka :o to już w czwartek :angel: :angel: powodzenia trzymam kciuki :P
resuruss Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Tyle tu maluszkow wstawiacie ,ze ja sie tez nie moge oprzec i wstawie Wam wczesnoszczenieca Bulke.Zdjecie rewelacja!!!!
Ilona Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Onka powodzenia wszystko będzie dobrze :) musi być dobrze :)
Recommended Posts