resuruss Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Ja mam trzy grzywacze po przejsciach.....no i jedna suczke -szczeniaka od hodowcy (Ania i Psy). To co spotkalo Quanda,bylo tragiczne,bo nadal nie wyobrazam sobie jak nagi pies mogl sie blakac przez kilka dni po centrum miasta bez dachu nad glowa....jak mogl przezyc w schronisku???? Niestety ludzie bywaja przerozni,wiec hodowca powinien sprawdzac 100 dom do ktorego trafi jego szczeniak....i miec kontakt z jego nowym wlascicielem przez caly czas.
resuruss Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Tak,na pewno rozmawialysmy :D . A co do Gizma to juz trzeci na forum AnkaW ma jednego ,Ty drugiego i ja trzeciego.
resuruss Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Zobaczcie co znalazlam :lol: :lol: :lol: .... Nie wiem czy wiecie ,ale grzywacze z powodzeniem biora udzial w wyscigach ( Chartow ????) Oto Kraig Modry Kvet i Goldi Pupo Haichi... I Kreig ze zdobytym trofeum
Dorota_33 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Ogladalam zdjecia Twojego Gizma w ubranku.Musze Ci powiedziec,ze Quando nie przypomina mojego Gizma-jest zupelnie inny,ale napewno jest super.
Nesjanna Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 ja to bym chętnie zorganizowała coś takiego jak mają yorki - taki zlot grzywaczy .... ??? co wy na to ???
Agama Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Nesjanka juz byly wstepne ustalenia jedne w formie zartu inne moze bardziej powazne mysle ze latem mozna cos zorganizowac tylko baze noclegowa trzeba zalatwic i miejsce zeby wszystkim nie bylo za daleko :o :D :D
Nesjanna Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Agama - no tak, napewno - to musi być lato !!! , noclegi no cóż można wziąć namiot ... miejsce - to będzie problem bo każdy będzie chciał jak najbliżej siebie ... ale dla chcącego nic trudngo !!! wszystko da się ugadać ...
Draczyn Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Nesjanka napisał(a):ja to bym chętnie zorganizowała coś takiego jak mają yorki - taki zlot grzywaczy .... ??? co wy na to ???Buldożki mialy w tym roku już 4ty zlot. Na pierwszym było 6 psow. Na drugim kilkanascie, na trzecim ok. 40tu, a w tym roku ponad setka
Nesjanna Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Draczyn napisał(a):Nesjanka napisał(a):ja to bym chętnie zorganizowała coś takiego jak mają yorki - taki zlot grzywaczy .... ??? co wy na to ???Buldożki mialy w tym roku już 4ty zlot. Na pierwszym było 6 psow. Na drugim kilkanascie, na trzecim ok. 40tu, a w tym roku ponad setka A TO ZNACZY TAK CZY NIE ???
Draczyn Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Nesjanka napisał(a):Draczyn napisał(a):Nesjanka napisał(a):ja to bym chętnie zorganizowała coś takiego jak mają yorki - taki zlot grzywaczy .... ??? co wy na to ???Buldożki mialy w tym roku już 4ty zlot. Na pierwszym było 6 psow. Na drugim kilkanascie, na trzecim ok. 40tu, a w tym roku ponad setka A TO ZNACZY TAK CZY NIE ???Jak najbrdziej tak. Wszyscy sobie porozmawiali, poznali się, pieski poiegaly. Były też 2 grzywaczyki. Mamy mnóstwo pięknych , pamiątkoych fotek
Agama Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Nesjanka mysle ze wiele osob bedzie na TAK :D
Nesjanna Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 ja też tak myślę - napiszę jeszcze o tym na innych postach poczekamy do wiosny i bardziej się tym zainteresujemy
onka Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 no to moje chłopaki:) Rumianek bambaryłka :D Rubus druga kluska :D przypomina mi osiołka z Kubusia Puchatka wszytsko zawszee ma gdzieśśśś byle było co jeść i mozna było spać :lol:
onka Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 ano łazikuja morduja się ,mało z tego Rumianek juz ma zęby :roll: :D no nie jeszcze wszystkie ale juz pod palcami czuć :lol:
Nesjanna Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 grzywacze fajnie się wychowują...., mama nie ma problemów z wykarmieniem - nie to co yorki (zawsze coś jest nie tak ) fajne "KLUCHY"
AnkaW Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 O rany :o jak one szybko rosną :angel: :angel:
Em-ka Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Onka: ten Rumianeczek to już starszny dominant - wszędzie na górze!! 8) nawet na braciszkow wychodzi!!
Dudek Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 onka napisał(a): Rubusa to ja bym jadła łyżkami - mniam, mniam :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jeżynka śliczna! I nawet ma jeżynowy kolor!! :angel:
maga18 Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Dudek a Ty na kiedy takie kluseczki planujesz, hmm?? :wink: :lol:
onka Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Em-ka napisał(a):] Onka: ten Rumianeczek to już starszny dominant - wszędzie na górze!! 8) nawet na braciszkow wychodzi!! Em-ka Rumianek nei ejst dominantem on po prostu troszke szybciej sie rozwija niz rodzenstwo i mu sie po prostu nudzi :lol: to raczej Rubus spi sobie często z boku 8)
Dudek Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Maga 18 - Nowe kluseczki na wiosne :wink: Onka - dawaj wiecej kluseczek - mniam, mniam :eating:
onka Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 jutro albo pojutrze im porobie pare zdjątek w pozach wystawowych :lol: :lol: :lol:
Dudek Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 no tak! bo 28.11male Lavandulki beda mialy juz 4 tygodnie :)
Recommended Posts