Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Ja mam trzy grzywacze po przejsciach.....no i jedna suczke -szczeniaka od hodowcy (Ania i Psy).
To co spotkalo Quanda,bylo tragiczne,bo nadal nie wyobrazam sobie jak nagi pies mogl sie blakac przez kilka dni po centrum miasta bez dachu nad glowa....jak mogl przezyc w schronisku????
Niestety ludzie bywaja przerozni,wiec hodowca powinien sprawdzac 100 dom do ktorego trafi jego szczeniak....i miec kontakt z jego nowym wlascicielem przez caly czas.

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zobaczcie co znalazlam :lol: :lol: :lol: ....
Nie wiem czy wiecie ,ale grzywacze z powodzeniem biora udzial w wyscigach ( Chartow ????)

Oto Kraig Modry Kvet i Goldi Pupo Haichi...

I Kreig ze zdobytym trofeum

Posted

Nesjanka juz byly wstepne ustalenia jedne w formie zartu inne moze bardziej powazne mysle ze latem mozna cos zorganizowac tylko baze noclegowa trzeba zalatwic i miejsce zeby wszystkim nie bylo za daleko :o :D :D

Posted

Agama - no tak, napewno - to musi być lato !!! , noclegi no cóż można wziąć namiot ...

miejsce - to będzie problem bo każdy będzie chciał jak najbliżej siebie ... ale dla chcącego nic trudngo !!!

wszystko da się ugadać ...

Posted

Nesjanka napisał(a):
ja to bym chętnie zorganizowała coś takiego jak mają yorki - taki zlot grzywaczy .... ???

co wy na to ???
Buldożki mialy w tym roku już 4ty zlot. Na pierwszym było 6 psow. Na drugim kilkanascie, na trzecim ok. 40tu, a w tym roku ponad setka

Posted

Draczyn napisał(a):
Nesjanka napisał(a):
ja to bym chętnie zorganizowała coś takiego jak mają yorki - taki zlot grzywaczy .... ???

co wy na to ???
Buldożki mialy w tym roku już 4ty zlot. Na pierwszym było 6 psow. Na drugim kilkanascie, na trzecim ok. 40tu, a w tym roku ponad setka

A TO ZNACZY TAK CZY NIE ???

Posted

Nesjanka napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Nesjanka napisał(a):

co wy na to ???

A TO ZNACZY TAK CZY NIE ???
Jak najbrdziej tak. Wszyscy sobie porozmawiali, poznali się, pieski poiegaly. Były też 2 grzywaczyki. Mamy mnóstwo pięknych , pamiątkoych fotek

Posted

no to moje chłopaki:)
Rumianek bambaryłka :D

Rubus druga kluska :D przypomina mi osiołka z Kubusia Puchatka
wszytsko zawszee ma gdzieśśśś byle było co jeść i mozna było spać :lol:

Posted

ano łazikuja morduja się ,mało z tego Rumianek juz ma zęby :roll: :D no nie jeszcze wszystkie ale juz pod palcami czuć :lol:

Posted

onka napisał(a):

Rubusa to ja bym jadła łyżkami - mniam, mniam :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jeżynka śliczna! I nawet ma jeżynowy kolor!! :angel:

Posted

Em-ka napisał(a):
]
Onka:
ten Rumianeczek to już starszny dominant - wszędzie na górze!! 8) nawet na braciszkow wychodzi!!

Em-ka Rumianek nei ejst dominantem on po prostu troszke szybciej sie rozwija niz rodzenstwo i mu sie po prostu nudzi :lol:

to raczej Rubus spi sobie często z boku 8)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...