Goja Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 moja sunia ma teraz 4 m-ce i czasami sie jej nudzi w szczegolnosci jak ja ide do pracy zostaje w domu sama i dlatego chce jej zapewnic towazystwo pracuje sporadycznie wiecie tak na lewo mam uklad w jednej firmie i jak maja wieksze zlecenie to dzwonia onka moze oddalabys mi ktoregos ze swoich sa takie piekne zastanawialismy sie nad grzywaczem ale znalezlismy ta sunie i kupilam ja bez wachania nasza poprzednia sunia mimo cukrzycy zyla z nami 10 lat byla rasy biszon hawanski( hawanczyk) chcielismy zeby nastepna byla choc troche podobna z wygladu jak zobaczylam ta sunie to sie normalnie nogi podemna ugiely wszyscy pytaja czy to szczeniak tamtej jak kopia tylko pyszczek inny
onka Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Goja napisał(a):ja tez chce grzywacza ale z wlosami ma ktos do oddania albo sprzedania niedrogo chcialam sunie tak do ok 8-9 m-cy jako kolezanke i starsza siostre dla mojej shih tzu Goja przykro mi, nie mam już suni na sprzedaż, dziś pojechała do nowego domku :D
maga18 Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Mam zaszczyt przedstawic małego MARCELKA!!! :iloveyou: i juz duzego Marcela... :lol:
Em-ka Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Maga - to ten sam Marcel??? - ale słodziak mały - i elegant duży!
paniMysza Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 malutki diabeł :lol: zdjecia skanowałam do jego stronki i maga była tak miła, że je pomniejszyła i wstawiła 8)
Jolka Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 Myszka - malutki Marcelek słodkości. Dużemu Marcelowi też nic nie brakuje. Koniecznie szukaj mu panienki !! :lol: Nie chcesz być narazie mamą to zostań chociaż babcią :lol:
maga18 Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 to bede jeszcze tak mila i wstawie Marcela w ruchu :lol: 8) i z wakacji z Karpacza - widac jak się lubieją gdy musza mieszkac na 2m kwadratowych :lol:
paniMysza Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 odpowiedni odstęp musi być zachowany!!! :lol: dzieki maga za wstawienie zdjęć!
paniMysza Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 dokladnie nie wiem kiedy bedzie strona, ale mysle ze jakos za miesiac powinna byc. kolega bedzie robil ja w wolnych chwilach. juz sie nie moge doczekac :D
onka Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 zdjęcie na łóżku jest boskie po prostu:) super!!!!
paniMysza Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 to ostatnie, czarne przy scianie, to nie ścierka-to lola :lol: :wink:
Jolka Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 To teraz ja wstawię kilka fotek. Najpierw z serii - "Dzień i noc" czyli Nino i Kosmo (różni pod kaaaażdym względem)
onka Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 alez Kosmo wyrósł:) ja to musze do Ciebie sie wybrac w koncu :) na zdjęciach rzeczywiscie jak diabeł i janiołek ;)
AnkaW Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 paniMysza, Jolka, jakie boskie zdjęcia . :lol: :lol: Nino przepiękny, ten kolorek, czy on tu był kiedyś pokazywany?
paniMysza Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 dzieki za mile słowa :D a nino juz był kiedys na zdjeciach z jakiejs wystawy-ślicznosci! no i moj ciupek!!!!!!!!!!! :lol:
Em-ka Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Jolka! ale Ciupek ma cudne uchole - może ja zacznę zapuszczać dredy mojemu małemu?? no, fajna dupeczka w górze - znowu wietrzenie sprzętu.... :roflt:
AnkaW Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 A Marcel to mi się z dostojnym hrabią kojarzy :roll: :lol:
Jolka Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 A teraz - solo : Moja ulubiona fotka Ninusia. AnkaW - tak, Nino już był tu pokazywany. No i Kosmita...
AnkaW Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Jolka, że też ja go wcześniej nie zauważyłam, piękne futro i mój ulubiony kolorek. A ten mały czarny musztrę ma :lol: :lol: :lol:
paniMysza Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 AnkaW napisał(a):A Marcel to mi się z dostojnym hrabią kojarzy :roll: :lol: :cunao:
Recommended Posts