resuruss Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='malawaszka']jakie piękne małe grzywacze :loveu: :loveu: :loveu: to i ja Wam pokażę mojego grzywaczyka :evil_lol: :loveu: Malawaszko !!!Slodka ta Oliwka!!!!Po prosu boska!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
sh_maniak Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Olivka jak rekin wyglada w tym łóżeczku :evil_lol: :loveu: Prześliczna dziewczyneczka :loveu:
kate_m. Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Jakie śliczniaste foty! Te małe dzieciaki są taaakie słodkie:loveu: :loveu: :loveu: (jako "grzywaczyki" idealnie pasują do "Galerii grzywek" ;) ). A Boluś jako dzidzia na foteliku bardzo poprawił mi dziś rano humor :D
didi Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Dzieciaki śliczniusie!! :loveu: Czy ktoś mógłby mi podać strone na której przerabia się zdjęcia na dogomanie
Iwona Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Didi:lol: www.upload.miau.pl www.imageshack.us/
didi Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Wielkie dzięki Iwona :lol: A oto mój czarnulek Oudi (te siwo wyglądające włoski to efekt lampy błyskowej):
AnkaW Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 didi - piękny chłopak z niego rośnie :loveu: :loveu:
onka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Pięknie rośnie:) sliczny :loveu: [quote name='didi']Wielkie dzięki Iwona :lol: A oto mój czarnulek Oudi (te siwo wyglądające włoski to efekt lampy błyskowej):
malawaszka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 :multi: śliczny!!!! ahhh ja mam straszną słabość do czarnego - co widać w mojej szafie :evil_lol: czyli NIC nie widać :evil_lol:
maga18 Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 maluszek śliczny :loveu: cały tatus!! :angel:
resuruss Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Ilona i Didi!!!Sliczne te Wasze dziecko!!!!!:loveu:
maga18 Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Didi/Ilona Oudi ma w uszach plastry? Jakich uzywac ze sie trzymaja? Ja jak probowalam tak kleic za młodu moim grzywkom, to wystarczylo, ze sie otrzepały i juz plastry odpadały... :roll:
didi Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Maga ja używam do klejenia hipoalergicznego plastra Viscoplast Polopor i czasami Omnifilm. Ja jeszcze uszy sklejam razem tylko że na zdjęciach nie ma bo Oudi był po kąpaniu. :lol:
maga18 Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 wlasnie jak sklejalam razem to sie trzymalo, ale jak dawalam plaster tylko do srodka ucha to sie ani sekundy nie trzymal :eviltong:
AnkaW Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Maga plaster Omnifilm jest rewelacyjny. Sztywny /przeźroczysty- wcale go nie widać/ świetnie podtrzymuje ucho, tylko ucho musi być suche i nie tłuste bo wtedy faktycznie się odkleja.
Jolka Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Myszka - Marcelek jaki dostojny na zdjęciu :crazyeye: A ja baaaardzo chętnie zobaczyłabym znowu Lolę :cool3:
Juta Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Ślicznota z niego !!! A ja chce ponownić swoje pytanie :Widziałam na stronie "Poarot" suczkę łysą, która najwyraźniej miała równaną grzywkę. Czy tak się robi? A czym strzyże się pyszczek? Czy są jakieś specjalne golarki? I jak się strzyże, tzn. ile i gdzie dokładnie, bo tez na niektórych zdjęciach widzę że więcej a na innych mniej wystrzyżenia? Czy to zależy od trendu czy jest to swojego rodzaju nakaz, że ciąć tak i tak, odtad dotąd. I od czego to zależy i co się robi, żeby PP miały taką sierść do ziemi? Bo widzę, że niektóre mają sierść krótszą i bardziej pierzastą a niektóre jedwabiście dlugą do samej ziemi.
Em-ka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Juta: są maszynki, którym golisz mordkę i ewentualnie ciałko; ja osobiscie używam takiej i jestem bardzo zadowolona :)
Em-ka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 cyt: "Widziałam na stronie "Poarot" suczkę łysą, która najwyraźniej miała równaną grzywkę. Czy tak się robi? " Nie wiem o której suni piszesz: Archie, Nadzieja, Irina - ale to tak naprawdę nie ma znaczenia - oczywiscie, że możesz podrównać włos - w końcu to Twój pies - nie jest to cecha, za którą sie dyskwalifikuje psa :) podobnie jak podcina sie włos na łapkach itp.
Ilona Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Em-ka']Wojski Sasquehanna - vel MARCEL Marcel :cool2: :cool2: :cool2:
Juta Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Aha. Rozumiem i dziekuję za odpowiedź. Już Was nie męczę dłużej.....
Recommended Posts