Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']jakie piękne małe grzywacze :loveu: :loveu: :loveu:

to i ja Wam pokażę mojego grzywaczyka :evil_lol: :loveu:

Malawaszko !!!Slodka ta Oliwka!!!!Po prosu boska!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie śliczniaste foty! Te małe dzieciaki są taaakie słodkie:loveu: :loveu: :loveu: (jako "grzywaczyki" idealnie pasują do "Galerii grzywek" ;) ).
A Boluś jako dzidzia na foteliku bardzo poprawił mi dziś rano humor :D

Posted

Pięknie rośnie:) sliczny :loveu:

[quote name='didi']Wielkie dzięki Iwona :lol:
A oto mój czarnulek Oudi (te siwo wyglądające włoski to efekt lampy błyskowej):

Posted

Didi/Ilona Oudi ma w uszach plastry? Jakich uzywac ze sie trzymaja? Ja jak probowalam tak kleic za młodu moim grzywkom, to wystarczylo, ze sie otrzepały i juz plastry odpadały... :roll:

Posted

Maga ja używam do klejenia hipoalergicznego plastra Viscoplast Polopor i czasami Omnifilm. Ja jeszcze uszy sklejam razem tylko że na zdjęciach nie ma bo Oudi był po kąpaniu. :lol:

Posted

Maga plaster Omnifilm jest rewelacyjny. Sztywny /przeźroczysty- wcale go nie widać/ świetnie podtrzymuje ucho, tylko ucho musi być suche i nie tłuste bo wtedy faktycznie się odkleja.

Posted

Ślicznota z niego !!! A ja chce ponownić swoje pytanie :Widziałam na stronie "Poarot" suczkę łysą, która najwyraźniej miała równaną grzywkę. Czy tak się robi? A czym strzyże się pyszczek? Czy są jakieś specjalne golarki? I jak się strzyże, tzn. ile i gdzie dokładnie, bo tez na niektórych zdjęciach widzę że więcej a na innych mniej wystrzyżenia? Czy to zależy od trendu czy jest to swojego rodzaju nakaz, że ciąć tak i tak, odtad dotąd. I od czego to zależy i co się robi, żeby PP miały taką sierść do ziemi? Bo widzę, że niektóre mają sierść krótszą i bardziej pierzastą a niektóre jedwabiście dlugą do samej ziemi.

Posted

cyt: "Widziałam na stronie "Poarot" suczkę łysą, która najwyraźniej miała równaną grzywkę. Czy tak się robi? "

Nie wiem o której suni piszesz: Archie, Nadzieja, Irina - ale to tak naprawdę nie ma znaczenia - oczywiscie, że możesz podrównać włos - w końcu to Twój pies - nie jest to cecha, za którą sie dyskwalifikuje psa :)
podobnie jak podcina sie włos na łapkach itp.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...