Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='maga18']Ciupek bomba!! :loveu: Coraz ladniejszy... i te uszy :loveu:

Ojjjj cos czuje ze Jola bedziesz musiala sprawic mu kompana zabaw :) z Lotusem kapiatlnie sie bawiły widze!! :multi:
Dzięki :oops:
Maga - widziałaś,że w Glogowie żadna rasa nie była mu straszna :lol:
Gorzej z chodzeniem po ringu :angryy:
Ale towarzystwo Lotusa rzeczywiście baaaardzo go zmnieniło .

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Em-ka']Didi: kiedy robimy naszym chłopakom - braciszkom wspólną sesyjkę zdjeciową????

Może na wystawie w Katowicach?? :lol:

Posted

[quote name='Jolka']

Taki nagi grzywacz to było moje marzenie: CZARNA SKÓRA i CZZZAAARRRNNNAAA CAŁA grzywka hmmmmmmmmm a teraz mam czarnego ale owłosionego :lol: (no bo z konczitką nie wyszło hihihihih)

Posted

[quote name='didi']Może na wystawie w Katowicach?? :lol:
Em-ka:lol:- będziesz w Katowicach:crazyeye:, jeżeli tak to ogromnie się cieszę ,że wreszcie poznam Ciebie i Titusia w realu:multi::multi::multi: /że będzie Didi ze swoimi chłopcami to wiem :-)/

Posted

Wybieram sie do Katowic, niekoniecznie Tito wystawiać, ale z całą pewnością zobaczyć sie z kilkoma osobami :multi: , Iwonka - cieszę się, że poznam Cię osobiście :)
I na pewno zabiorę aparat...... może kupię mocniejszą lampę......... i będzie sporo fotek!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Em-ka']Wybieram sie do Katowic, niekoniecznie Tito wystawiać, ale z całą pewnością zobaczyć sie z kilkoma osobami :multi: , Iwonka - cieszę się, że poznam Cię osobiście :)
I na pewno zabiorę aparat...... może kupię mocniejszą lampę......... i będzie sporo fotek!!!!!!!!!!!!
Przeeeeświetnie:loveu::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Iwona napisał(a):
No- wytrzymała moooooże z 30 sekund:angryy:

od czegoś trzeba zacząć... a potem nagroda i stoi kolejny raz 35 sekund ;)

Posted

Dziewczyny - wielkie dzięki za zdjątka!!!!!!! Nie mogę oczu oderwać. Postaram się być w Katowicach to sobie polukam na żywo Wasze boskości i może uda mi się pstryknąć im nieodpłatnie - hihi - parę fotek, jeśli można.A tak poza tym - wczoraj chyba z godzinę ślęczałam w temacie z adresami hodowli, bo chciałam Wam koniecznie pokazać takiego cudnego czarnego "anioła". Tylko za chorobę nie mogłam sobie przypomnieć gdzie go widziałam i w którym miejscu i jakiej strony. Dlatego dzięki DIDI, bo ten piesek to właśnie ojciec Twojego psiaka, buahahahahhaah........ Dobre, prawda?To, że zachorowałam na czarnulca to fakt już nieco przedawniony. Mogłam kupić w Rybniku na wystawie małego naguska czarnego z czarną grzywą, czarnym kosmykiem na ogonie i czarnymi podpalanymi łapami i piersią (ten kolor rzucił mnie na kolana!!!!), bo był miodzio tyle że bez papierów.... I jakoś nie kupiłam. Choć przyznam, że przez wzgląd na ten niezapomniany kolor bardzo żałuję. No ale był bez metryki, więc sobie poszłam.JOLKA a może odedzwij się do tej Pani z Galusa - ona szuka czarnego naguska.... Może Ciupek by "ciupnął" co nieco..... DIDI, EM-KA a może mogę prosić o jakiś adres np. strony tego czarnego cuda i tej słowackiej hodowli? Chętnie bym sobie pooglądała więcej zdjęć i zapewne resztę psiaków. Jeśli nie publicznie to na pw.

Posted

Juta Ciupek narazie jest za młody :) Pies - reproduktor musi uzyskac trzy oceny doskonałe po ukończeniu 15 miesięcy i od 18 miesiąca życia może kryć

Posted

DUDEK - dziękuję bardzo. MAGA - ja tak napisałam, bo nie wiedziałam w jakim on jest wieku. Ale ta suczka jest jeszcze młodsza.....

Posted

Nie, nie. Mam na myśli tego czarnego podpalanego : Hayden GabriTho Poarott I za czorta nie mogę się nauczyć obsługi emotionów.A teraz idę być może pomęczyć trochę charciarzy, hihi, bo Wy to chyba powoli macie dość mnie i moich monologów. Ale bardzo dużo się dowiedziałam.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...