Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye: :crazyeye: no ten biedak to się rzeczywiście musi napracować :evil_lol: :evil_lol:

A faktycznie mają aż za dobrze, tylko nas strach ogarnia ile ich będzie na wiosnę :roll: bo to są przynajmniej cztery kotki :razz: , niestety nie dają się złapać, bo poszłyby pod nóż :p

Posted

Ania, jeśli je regularnie dokarmiacie, to zrzućcie się na tabletki antykoncepcyjne dla zwierząt, kosztują ok 30 pln, daje się 1 tabletkę tygodniowo na kotkę, starczy na długo, można dać w jedzeniu.

Posted

AnkaW!Jakie fajnie miauczace towarzystwo!!!!!Ja tez mialam takiego podworkowca,ale juz sie wyniosl gdzies indziej.......Royal dla kotow mu moze nie odpowiadal....:evil_lol:

Posted

[quote name='kate_m.']Ile kotów! Oczywiście zupełnie bezinteresownie wpadają w odwiedziny i to od razu całym stadem :p

Oooo całkiem bezinteresownie wpadają.:diabloti: :diabloti:

Ania i psy. Tabletki są kupione od dawna, ale te cholery za nic nie chcą ich tknąć. Pakowałyśmy w żarełko, mięsko, serek i zawsze je wypluły. Próbowałyśmy pokruszyć w misce, to całe jedzenie poszło do kibla, nawet go nie tknęły, ja nie wiem jak one to wyczuwają :angryy: .

Posted

[quote name='onka']moje szatany wcielone w grzywacze:lol:
Monia

Rubus

Rudy

Onka śliczności :lol: a jak ładnie wystawowo sie pokazują :lol:

Posted

trza uczyć szkodniki :evil_lol: czegoś
dziś byłam u mamy... na stole została moja kosmetyczka...
ich mama Agi z uporem maniaka na stole siedzi ciągle jak nas nie ma:mad:
ściągnęła kosmetyczkę a juz nia na ziemi zajęły się szczeniory:mad:
mało pozostało do pozbierania wkażdym bądź razie Ramonda miała przepieknie pomalowane usta na czerwono:evil_lol: nie miałam aparatu a szkoda:evil_lol:

Posted

Onka ale chłopaki urosły :loveu: :loveu: jakbym miała wybierać między tymi futrzakami to miałabym problem, :cool3: :cool3: który ładniejszy:loveu:

Posted

[quote name='AnkaW']Onka ale chłopaki urosły :loveu: :loveu: jakbym miała wybierać między tymi futrzakami to miałabym problem, :cool3: :cool3: który ładniejszy:loveu:

Ja chyba też, ale pewnie zdecydowałam bym się na Rubuska - fajniusi jest!

Posted

A ja zdecydowalabym sie na Rumianka - bo wydaje mi sie lepiej zbudowany. Ale to tylko moja opinia (moge sie mylic);) Rumianek bardziej mi sie podoba i zaluje ze Ania nie postawila mu uszu...:mad:

Posted

uszu nie postawiłam bo mi sie podoba z takimi klapnietnymi:loveu: i będzie miał piekny długi włos na uchu jak jego tata :lol:
który.....no własnie tego sie nie dowiem do końca życia pewnie:roll:
Vasco ma obcięty włos na jednym uchu tak gdzieś z 5-6 cm:crazyeye:
nie mam zielonego pojęcia jak to sie stało i kto to zrobił...
dzieciaki sie nei przyznają nikt sie nie przyznaje czeski film... normalnie szok:mad:

Posted

no ale nie uczesany :lol: :lol: :lol:

a z maluchów Onki najbardziej podoba mi się łysa :evil_lol: bo... jest łysa - to powiedziałam JA - mega znawca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

wow!!! Skąd go ściągnęłaś???

Ja mam tylko fotki mixów grzywaczy z:
owczarkiem niemieckim
staffordem
pappilonem
chinem japonskim
charcikiem wloskim (??)
pudlem

ale z jamnikiem jeszcze nie widzialam (przynajmniej z jamnikiem szorstowlosym:evil_lol: )

Posted

Hahahahaha,Flashi dobre!:lol:
Ja z jamnikiem tez juz widzialam.....:evil_lol: ,ale nie nagusy :evil_lol:

Dudek!!!!Pochwal sie swoimi zbiorami .......Bardzo jestem ciekawa jak wygladaja takie mixy!

Posted

na dogo mamy łysego jamnika - to Parów :lol: był adoptowany z Krakowiskiego schroniska - miał chyba wszystkie możliwe choroby skóry, niedoczynność tarczycy i sierść mu już nigdy nie odrosła a skóra teraz gładziutka jak pupka niemowlaczka :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...