didi Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 resuruss napisał(a):Gratuluje Didi....jeszcze dwie i bedziesz pelnoprawnym psem!!!! hmmmmm chyba psem rodzaju żeńskiego :lol: hihihihihihihihiihihihi (tylko bez dziwnych skojarzeń);)
didi Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 resuruss napisał(a):Mi chodzilo o czworonoga....:lol: ;) Wiem, wiem hihihihihihiihhii:lol:
onka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 didi napisał(a):hmmmmm chyba psem rodzaju żeńskiego :lol: hihihihihihihihiihihihi :-o didi! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
flashka-g Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Maga nie mow ze ty dzwigasz takiego kawał chłopa w tej torbie jeszcze?? To to już nie mały Tofficzek:)) Ciekawe czy Kc by w takim czyms siedziala, bo ona to nawet transporter mi rozniosła:P Ja az sie boje jak ona sie bedzie zachowywac w Katowicach na wystawie jak tak dawno nie była:roll: :-o pozre wszystko na okolo...moze ktos na ochotnika??:razz: :p :eviltong:
maga18 Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 o to chodzi ze moje nie chca byc w tym noszone... :lol: jak byly male bylam na nie za to wsciekla... a teraz sie ciesze :cool3: :lol: on i Milka w tej torbie to sobie odpoczywaja... a jak trzeba gdzies isc to psy ida na nogach a w trobie lądują ich klamoty - koce, kosmetyczka, żarcie... taka torba podróżna... bardzoooooooo praktyczna :cool1:
flashka-g Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 no no:)) to jak tak z klatką mam:)) bardziej bezpieczna dla mojego niebezpiecznego psa:diabloti:
paniMysza Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 ja tez na wystawy jezdzilam z taka torba. marcel spal sobie w niej jak czekal na wejscie na ring i w pociagu, ale nigdy w niej go nie nosilam:p
resuruss Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Jakie fajne zdjecie!!!!!!!!!!!!Buahahahahahahahahahhaha!Wyglada jak snowbordzista!!!:lol:
AnkaW Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Dorota_33'] A ja go widzę w takiej przyczepce przy motorze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
resuruss Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Hahahahahahahaha,Dorota33!!!!!!Doskonaly Gizmol jest!!!!!:lol:
AnkaW Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 resuruss napisał(a):Hahahahahahahaha,Dorota33!!!!!!Doskonaly Gizmol jest!!!!!:lol: wszystkie Gizmole są doskonałe :p :p :p
resuruss Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 AnkaW napisał(a):wszystkie Gizmole są doskonałe :p :p :p Swiete slowa!!!!!:evil_lol:
AnkaW Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Ja mam takiego w pracy, tylko ma jeszcze łatke na policzku i nazywa sie Bida
Recommended Posts