onka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 noo to jak kolezanki sunia jets to łatwiej ci będzie ją zwędzić:evil_lol:
sh_maniak Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Ja już Angelowi pisałam, że śliczny włos na Happy i cała jest sliczna :loveu: , ale powtórzyć się zawsze można :evil_lol: Oto "Poranek Kojota" :evil_lol: Na zdjęciach mój prawie 12 - letni Fenixek :loveu: Nie ma to jak pieski "podwórkowe" :cool3:
AngelOfDeath Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='sh_maniak']Ja już Angelowi pisałam, że śliczny włos na Happy i cała jest sliczna :loveu: , ale powtórzyć się zawsze można :evil_lol: Oto "Poranek Kojota" :evil_lol: Na zdjęciach mój prawie 12 - letni Fenixek :loveu: Nie ma to jak pieski "podwórkowe" :cool3: Martuś widze ze dla Ciebie miejsca zapraklo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko mi nie mow ze zajelas jego miejsce :lol::lol::lol::lol::lol: ale hs sa urocze :loveu::loveu:
AngelOfDeath Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Wind']Nesjanka, Wstawiasz ZA DUZE zdjecia! Mod. a Wind ciagle u nas tylko o jednym :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
sh_maniak Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 AngelOfDeath napisał(a):Martuś widze ze dla Ciebie miejsca zapraklo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko mi nie mow ze zajelas jego miejsce :lol::lol::lol::lol::lol: ale hs sa urocze :loveu::loveu: Dwa inne były tak łaskawe, że mi sofe odstapiły :evil_lol:
maga18 Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 sh_maniak napisał(a):Dwa inne były tak łaskawe, że mi sofe odstapiły :evil_lol: w tym ja :cool3: Fenis spał ze mną :loveu:
maga18 Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 onka napisał(a):a to miotowa siostra mojej Adelajdy ? maga dawaj więcej info bo ja nie w temacie:p na to wyglada :) wiecej o nim nie wiem... napisz do elzbietyrusos - to jej znajoma ma tego psiaka:)
maga18 Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='AngelOfDeath'] to jesli juz biale powdery to ja wkleje moja Happy:cool1: moj puszek okruszek :loveu: :loveu: :loveu: :buzi:
Nesjanna Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Wind']Nesjanka, Wstawiasz ZA DUZE zdjecia! Mod. ja bardzo przepraszam .... ale jednak można by było ułatwić wstawianie zdjęć - takim laikom jak ja ... niby zmniejszam - a tu proszę nadal za duże !!!..... już więcej chyba wogóle nie będę wstawiać, żeby się nie narazić .... :evil_lol: :evil_lol:
Wind Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Caly problem zasadza sie tu: [quote name='Nesjanka'] niby zmniejszam - a tu proszę nadal za duże !!!..... Moze warto wiec zmniejszac ... tak nie na niby :evil_lol: :cool3: W.
sh_maniak Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Wstawie wam jeszcze kilka "grzywaczy" :evil_lol: Rubin ... no pobaw się ze mną :cool3: No Rubin no ... troche życia :mad: Qrcze !!! chyba będzie gorąco .... wieje :evil_lol: Sosiek jak ja cię dorwe :mad: Zdjęcia robione przez szybę, dlatego takiej marnej jakości :roll: Ale jak otworze okno one przestaja szalec i patrza na mnie :loveu:
maga18 Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 http://www.psy.pl/?O=4457 -> zdjecie roku 2005 według gazety 'Mój Pies' :)
resuruss Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Fajnie to zdjecie!!!!!Pamietam ,ze bardzo mnie zachwycilo jak widzialam je po raz pierwszy.Swietna kompozycja i model tez niczego sobie!
AngelOfDeath Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='sh_maniak'] Rubin ... no pobaw się ze mną :cool3: No Rubin no ... troche życia :mad: Qrcze !!! chyba będzie gorąco .... wieje :evil_lol: Sosiek jak ja cię dorwe :mad: Martuś czy ty organizujesz walki psow :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo to wyglada groznie :cool3::cool3::cool3:
sh_maniak Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 krwawe kawałki poszły na cenzurowany :evil_lol: :lol:
sh_maniak Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Zdjęcie z kategorii - "Kogo bardziej wystawa usypia" :evil_lol:
paniMysza Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 to widze, ze bardzo ciekawa ta wystawa była:evil_lol:
Donio Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Nosferatu Wampir: Dajcie mi Chuck'a Norris'a:diabloti::mad:
didi Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Donio']Nosferatu Wampir: Dajcie mi Chuck'a Norris'a:diabloti::mad: Co to za wampir bez zębów :evil_lol:
resuruss Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Gratuluje Didi....jeszcze dwie i bedziesz pelnoprawnym psem!!!!
Recommended Posts