Nesjanna Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 dobijacie mnie !!! Miniaga - ale masz codeńko w domu - rewelacja (no szkoda, że nie najlepsze zdjęcia) ale psiaczek :loveu: :loveu: cudo
didi Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Miniaga- :mad: jak możesz na taką ładną dziewczynę mówić pokraka :angryy:
Iwona Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Miniaga- faktycznie pokraka, w dodatku dopiero co z pralki wyciągnieta i jeszcze jej uszy stoją od wirowania:mad::evil_lol:
Iwona Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 didi napisał(a): Tak, Orzeszek mieszka już w Słowacji u bardzo miłych ludzi. No to mamy imporcik:multi:- gratuluję:cool2:
didi Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Iwona napisał(a):No to mamy imporcik:multi:- gratuluję:cool2: To już 5 imporcik od nas :lol:
Nesjanna Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 a pamiętacie Angelo ??? będzie wystawiany w Bydgoszczy !
Iwona Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 didi napisał(a):To już 5 imporcik od nas :lol: Z grzywek:crazyeye:
resuruss Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Didi!!!!Sliczne czarne diablatko!!!!!!!Zostaje w domku????? Miniaga!!!!Tere fere TY klamczucho!!!!!:eviltong: .... Mowilas ,ze jestes brzydka zobaczylam zdjecia i szok....:crazyeye: Tasmina miala byc pokraka i znow szok :crazyeye: Jak tak bedziesz oklamywac biedna schorowana kolezanke to :mad: :angryy:
Nesjanna Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Miniaga - co te dziewczyny tak wychwalają Twoją urodę .... - pokaż nam się (może być na pw)
didi Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Iwona napisał(a):Z grzywek:crazyeye: 2 grzywki i 3 dalmatyńczyki :lol:
Nesjanna Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Lothia - dzięki !!! :loveu: Didi - może chcesz się pozbyć swojego czarnuszka ???? :cool3: :cool3:
didi Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Ress- tak, czarnulek jest mój :lol: jak i jason! Ja mam chopców a mamie zostawiam dziewczynki
didi Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Nesjanka napisał(a):Lothia - dzięki !!! :loveu: Didi - może chcesz się pozbyć swojego czarnuszka ???? :cool3: :cool3: Ojjjjjjjjjjjj NIE !! miałam wiellllllleeeee propozycji ale nnnniiiiiieeeeeee ! :cool3:
Nesjanna Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 no tak myślałam .... :razz: :razz: maluch - SUUUUUPER !!! :loveu: :loveu: niech rośnie zdrowo !!!
didi Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 resuruss napisał(a):Didi!!!Zabierasz oba ze soba????? Tak, Jason i Oudi idą ze mną :lol: Nesjanka- wielkie dzięki!!
resuruss Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Hahahahaha,ale zawsze wszystko zostaje w rodzinie!!!!Fajnie bardzo sie ciesze ,ze kynologiczny bakcyl takze Ciebie trafil!!!
didi Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 resuruss napisał(a):Hahahahaha,ale zawsze wszystko zostaje w rodzinie!!!!Fajnie bardzo sie ciesze ,ze kynologiczny bakcyl takze Ciebie trafil!!! mnie już trafił 10 lat temu :lol:
Iwona Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 resuruss napisał(a): Jak tak bedziesz oklamywac biedna schorowana kolezanke to :mad: :angryy: Res- schorowaną:crazyeye:, co Ci dolega bidulko???
miniaga Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 :lol: Prawda jest taka, że ja i Tasi wychodzimy dobrze tylko na zdięciach:lol: :lol: :lol: Ress dostała moje zdięcia slubne(kurcze to juz dwa i pół roku:roll: temu)nawet taka pokraka jak ja ma prawo w dniu własnego slubu wygladac pieknie. Na codzień wyglądam jak rasowy menel:lol: :lol: :lol: Co może potwierdzić parę osób, które widziało mnie na zywo. Szkoda mi czasu na latanie za ciuchami i stanie przed lustrem pół dnia:lol: wolę ten czas poświęcić na pielegnacje Tasminy:lol: Ress wysłałam zdięcia, bo zaklinała się ze powiesi mnie u siebie nad łózkiem, więc .......Hahahahahaha Anka żartuję oczywiście.
resuruss Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Iwona napisał(a):Res- schorowaną:crazyeye:, co Ci dolega bidulko??? Iwonko!!!Mam chore oczko......nie wiem ,ale chyba jakis wlos podczas golenia Bulki wbil mi sie w teczowke......Wczoraj bylo spoko,ale dzis wygladalam troszke jak Golota po walce....;)
Dorota_33 Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 miniaga napisał(a)::lol: Prawda jest taka, że ja i Tasi wychodzimy dobrze tylko na zdięciach:lol: :lol: :lol: Ress dostała moje zdięcia slubne(kurcze to juz dwa i pół roku:roll: temu)nawet taka pokraka jak ja ma prawo w dniu własnego slubu wygladac pieknie. Na codzień wyglądam jak rasowy menel:lol: :lol: :lol: Co może potwierdzić parę osób, które widziało mnie na zywo. Szkoda mi czasu na latanie za ciuchami i stanie przed lustrem pół dnia:lol: wolę ten czas poświęcić na pielegnacje Tasminy:lol: Ress wysłałam zdięcia, bo zaklinała się ze powiesi mnie u siebie nad łózkiem, więc .......Hahahahahaha Anka żartuję oczywiście. miniaga to Ty jesteś młoda mężatka! A z tym menelem to chyba przesadziłaś?Ja widziałam i zapewniam,że do menela to miniadze bardzo daleko!!!! Chętnie zobacze Twoje zdjęcie ślubne!
resuruss Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Wlasnie Miniaga!!!Wklejaj tu swoje zdjecie!!!!!!
Dorota_33 Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Nie daj się prosić miniaga-wklejaj to zdjęcie!
Recommended Posts