Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Didi!!!!Sliczne czarne diablatko!!!!!!!Zostaje w domku?????

Miniaga!!!!Tere fere TY klamczucho!!!!!:eviltong: ....
Mowilas ,ze jestes brzydka zobaczylam zdjecia i szok....:crazyeye:
Tasmina miala byc pokraka i znow szok :crazyeye:

Jak tak bedziesz oklamywac biedna schorowana kolezanke to :mad: :angryy:

Posted

Nesjanka napisał(a):
Lothia - dzięki !!! :loveu:

Didi - może chcesz się pozbyć swojego czarnuszka ???? :cool3: :cool3:

Ojjjjjjjjjjjj NIE !! miałam wiellllllleeeee propozycji ale nnnniiiiiieeeeeee ! :cool3:

Posted

resuruss napisał(a):
Hahahahaha,ale zawsze wszystko zostaje w rodzinie!!!!Fajnie bardzo sie ciesze ,ze kynologiczny bakcyl takze Ciebie trafil!!!

mnie już trafił 10 lat temu :lol:

Posted

resuruss napisał(a):

Jak tak bedziesz oklamywac biedna schorowana kolezanke to :mad: :angryy:

Res- schorowaną:crazyeye:, co Ci dolega bidulko???

Posted

:lol: Prawda jest taka, że ja i Tasi wychodzimy dobrze tylko na zdięciach:lol: :lol: :lol: Ress dostała moje zdięcia slubne(kurcze to juz dwa i pół roku:roll: temu)nawet taka pokraka jak ja ma prawo w dniu własnego slubu wygladac pieknie. Na codzień wyglądam jak rasowy menel:lol: :lol: :lol: Co może potwierdzić parę osób, które widziało mnie na zywo. Szkoda mi czasu na latanie za ciuchami i stanie przed lustrem pół dnia:lol: wolę ten czas poświęcić na pielegnacje Tasminy:lol: Ress wysłałam zdięcia, bo zaklinała się ze powiesi mnie u siebie nad łózkiem, więc .......Hahahahahaha Anka żartuję oczywiście.

Posted

Iwona napisał(a):
Res- schorowaną:crazyeye:, co Ci dolega bidulko???

Iwonko!!!Mam chore oczko......nie wiem ,ale chyba jakis wlos podczas golenia Bulki wbil mi sie w teczowke......Wczoraj bylo spoko,ale dzis wygladalam troszke jak Golota po walce....;)

Posted

miniaga napisał(a):
:lol: Prawda jest taka, że ja i Tasi wychodzimy dobrze tylko na zdięciach:lol: :lol: :lol: Ress dostała moje zdięcia slubne(kurcze to juz dwa i pół roku:roll: temu)nawet taka pokraka jak ja ma prawo w dniu własnego slubu wygladac pieknie. Na codzień wyglądam jak rasowy menel:lol: :lol: :lol: Co może potwierdzić parę osób, które widziało mnie na zywo. Szkoda mi czasu na latanie za ciuchami i stanie przed lustrem pół dnia:lol: wolę ten czas poświęcić na pielegnacje Tasminy:lol: Ress wysłałam zdięcia, bo zaklinała się ze powiesi mnie u siebie nad łózkiem, więc .......Hahahahahaha Anka żartuję oczywiście.

miniaga to Ty jesteś młoda mężatka!
A z tym menelem to chyba przesadziłaś?Ja widziałam i zapewniam,że do menela to miniadze bardzo daleko!!!!
Chętnie zobacze Twoje zdjęcie ślubne!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...