Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proszę natychmiast uwolnić Bukę. A jak ona tam samobójstwo popełni?????
Zuza w klatce...hm, to rozsądne...Jak się rozmnożę, to też kupię klatkę. A karmisz narzędziem na długim drągu i ochłapami? Surowe serca,wątroby,nerki, irytujący goście....
Ja jak znajdę sprawcę, który zjadł Wenetzji ucho, to też do klatki.

Posted

[quote name='resuruss']Pittbull :diabloti:

ja chcem takiego pittbulla !!!!
:talker: :talker: :talker: :talker: :talker: :talker: :talker: :talker: :talker: :talker: :talker: :talker: :talker: :talker: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy:

Posted

Bulka ma jakies dziwne dewiacje sexualne i gwalci mi chlopcow...oni juz wniosek o sciganie do prokuratury skladaja,pod kodeks to podchodzi nie ma co......Wiec na razie Bulka ma sankcje karne,Spokojnie samobojstwa nie bedzie ostre przedmioty i sznury zostaly z celi usuniete....
Zuzia zostala wypuszczona za kaucja ;)

Posted

Nesjanka!Ostrzegam!Pittbull robi sie bardzo pyskaty......
dopiero kilka slowek zna ,a jak dobitnie potrafi je uzyc.......Ulubione to NIE,nader czest stosowane........Kochasz mnie ?NIE,Glodna jestes?NIE.chcesz siku? NIE!!!
Poza tym modne jest DAj,DAJ.oraz TO MOJE....tylko nie wiem czemu do TO MOJE zaliczamy srubokret,mamine obuwie,telewizor,karme od psow......i wiele innych typowo nie zuzinych przedmiotow....:evil_lol:

Posted

Ress

no wiesz jak coś nie idzie wg woli mamy zawsze można zamknąć w klatce !!!

pewnie troszkę pokrzyczy :lol:

ale w końcu .... najważniejsze to piękno "egzemplarza" :razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
ahhh jak fajnie tyyle grzywków na śniegu i jeden jakiś baaardzo wyrośnięty :lol:

ano troszkie ma ponad wzorzec:razz: ten wyrosnięty
a grzywki nie wszystkie- Vasco banicja u mojej mamy bo Wiewiora zacieczkowana no i ona to gwałci goldena i molestuje szczeniaki niewdzięcznica:evil_lol: dzieci demoralizuje

Zuza rewelacyjna w klatce bede musiała Michałowi rozłozyć jak juz zacznie biegać:evil_lol:

Posted

[quote name='resuruss']Ja dzis wyjelam nasza stara klatke po chartach jeszcze.....

Przedstawiam Wam moj nowy nabytek......Musi siedziec w klatce ,bo troche sie rzuca na psy.....

res Ty to robisz jednak najlepsze zdjęcia:lol:
...takiego ANIOŁKA:loveu: trzymać w klatce:mad:
śliczna z niej panienka:)

Posted

cyga napisał(a):
res Ty to robisz jednak najlepsze zdjęcia:lol:
...takiego ANIOŁKA:loveu: trzymać w klatce:mad:
śliczna z niej panienka:)

Bardzo milo,ze sie zdjecia podobaja!!1
Aniolek ma rogi ,wiec trzeba trzymac w zamknieciu!!!:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...