Guest marketa2312 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Oki to my sie maga umówimy w LEgnicy...bo zgłosiłam psa...a potempojedziemy do Brna..mam tam rodzinkę..w sumie ..to czemu nie!!!?????? Czemu boleśńie BRNO czy sędzia?
maga18 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 marketa2312 napisał(a):Oki to my sie maga umówimy w LEgnicy...bo zgłosiłam psa...a potempojedziemy do Brna. chyba spotkamy sie w Głogowie :hmmmm:
sh_maniak Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 matrix..... napisał(a):to w Brnie na pewno go spotkasz, często jest tam zapraszany :) Rysiu pamiętasz nasza umowę :razz:
Guest marketa2312 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Jasne ,:razz::razz::razz: Że w Głogowie...oddział LeGNICA!! JEŚLI MI PRZYJELI PSA , BO NIEWIEM!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Draczyn Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 No faktycznie Markecie sie przypomnialo, ale przecież ten post byl pisany pól roku temu
maga18 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Draczyn napisał(a):No faktycznie Markecie sie przypomnialo, ale przecież ten post byl pisany pól roku temu nie wazne! :lol: takich postow sie nie zapomina :cool3:
matrix..... Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 sh_maniak napisał(a):Rysiu pamiętasz nasza umowę :razz: chyba tak ... miałem pożyczyć Matrixa żebyś go w ringu u tego sędziego wystawiła ale ja nie zgłosiłem w tym roku do Brna :( a może zrobił uprawnienia i husky będzie oceniał ? :)
maga18 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 zacznijmy od tego ze nie zaprosili go w tym roku do Brna :mad:
sh_maniak Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 maga18 napisał(a):zacznijmy od tego ze nie zaprosili go w tym roku do Brna :mad: łe :shake: :mad:
lothia Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='sheila']Dawno nas tu nie było...pora się przypomnieć..:evil_lol: słodziutka i zarośnięta jak mój Demcio:oops: chociaż to też dodaje im uroku takiego urwiska, za to ogolone wygladaja elegancko
Germanika Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 W Brnie jest strasznie ślisko,zero wykładziny na ringu.
malawaszka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 haha co prawda galeria grzywek, ale nie mogę sie powstrzymać :evil_lol: jakbyście to widzieli - jak Luna wydarła z sankami to siostra moja nie mogła ich złapać :evil_lol: a ja leciałam z przodu i krzyczałam jak na haszczaki: Hea!!! Hea!!! :lol: :evil_lol: tylko żałuję że nie wzięłam szelek od pasów samochodowych - byłobyu Lunie znacznie wygodniej i mogłaby dłużej pociągnąć, a tak nie chciałam jej nadwyrężać na obroży :shake: hahaha a tu siostra nie mogła ich złapać :evil_lol: a Boluś zmarzł i chciał do Oliwii na sanki się wpakować :evil_lol:
sh_maniak Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Ale "zapakowaliscie" Oliwke :evil_lol: , ledwo ją widać :mad:
Guest marketa2312 Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Czesi a raczej morawiacy (BRNO to rejon MORAW) oszczedzają jeszcze po komunie!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: to gdzie tam dywany.....w domu nawet jeszcze niektórzy nie mają!!:eviltong::eviltong::eviltong: :lol::lol::lol::lol::lol:ten temat tylko kilka wątków!!!
SengaSengana Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 matrix..... napisał(a):zdecydowanie na dłużej - musimy włos wyhodować :) potem papiloty będziemy chronić oczywiście przed foksami. Tak sobie myślę, ze w związku z tym pointerkę będziesz musiała ubierać w kombinezon, zrobiony na miarę z delikatnej, naturalnej tkaniny np z jedwabiu, chyba że będziesz wolała batyst jako materiał na kombinezon :) :lol: dopiero przeczytałam,świetne! ten batyst mnie powalił ale gdzie takie coś uszyć, może też szyjesz takie kombinezony dla swojego greya??? poza tym Matrix ona ma juz włos wyhodowany, tylko ja tych papilotów to nie bardzo potrafię ...więc jak możesz to byłoby suuuper:lol:
SengaSengana Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 matrix..... napisał(a):no ja jako znawca papilotów :) czuję się wywołany do odpowiedzi :) Tak są teraz i papiloty zpecjalne z bibułki. Takie właśnie stosuję. Spryskuję włos sprayem, następnie rozdzielam go grzebieniem na pasemka. Każde z tych pasemek układam na bibułce i zaginam oba jej boki - zakrywając pasemko włosów. Po czym taki pakiecik składam na pół i jeszcze raz na pół i owijam gumką :) :) ooo, jak pięknie opisane!!!! i Ty Ress dalej wierzysz,że Matrix to taki laik co się dopiero uczy???????? :roll:
resuruss Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 SengaSengana!Ja juz napisalam ,ze musze Matrixa "na zywo" przepytac....wtedy uwierze.;)
SengaSengana Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 resuruss napisał(a):SengaSengana!Ja juz napisalam ,ze musze Matrixa "na zywo" przepytac....wtedy uwierze.;) ale przed Tobą, to może dalej ściemniać,że taki niedouczony...:evil_lol:
Em-ka Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Maga: dopiero teraz zobaczyłam Twój nowy paseczek - jak zwykle bardzo ładny..... taki różowiutki - po prostu słodki!
Recommended Posts