Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Didi duże juz są te maluszki :D Ile teraz mają? A planujesz zostawić którąś sunie u siebie? ;)

A tą kość to pewnie Gizmo od Mikołaja dostał??? :x-mas: :eating:

Ja swoim nie serwuje takich samkołyków bo się o ich zęby boje... :roll: a wogle jakos im nie służą takie wędzone bajery... :haha:

Posted

[quote name='maga18']Didi duże juz są te maluszki :D Ile teraz mają? A planujesz zostawić którąś sunie u siebie? ;)

A tą kość to pewnie Gizmo od Mikołaja dostał??? :x-mas: :eating:

Ja swoim nie serwuje takich samkołyków bo się o ich zęby boje... :roll: a wogle jakos im nie służą takie wędzone bajery... :haha:

Mają juz 5 tygodni, Zastanawiam sie ale nie jestm jeszcze pewna :-D

Posted

Dorota - :multi: :multi: Moje jakby dostały taką kość to każdy gryzłby ze swojej strony i miałabym je z głowy przez cały dzień:baddevil: :baddevil:
Ale jakiego Gizmo ma fajnego przyjaciela :great:

Posted

ja chce szczurka... ale nie mam gdzie klatki postawic i wogle ojciec sie nie zgadza (chcoiaz on na wiele sie nie zgadza - na grzywacze tez sie nie godzil i co... dwa są ;) ) wiec on to najmniejszy pikuś... ale klatka...

Posted

[quote name='Dorota_33']AnkaW-to ja odstąpię tę kość twoim psiakom,bo u mnie nie ma zainteresowania.
A ten mały gość to Chopin-przyjaciel Gizma

Kochana - jakbym taką ogromną kość do domu przywlokła, to psy owszem byłyby szczęśliwe, ale mnie mąż już by eksmitował :baddevil: :baddevil: . Już widzę te skrawki i resztki kosteczek, potłuszczony dywan,:evilbat: a w końcu najwięcej to on w domu sprząta. :multi: :multi:

A Chopin jest bombowy. Mój Timon /prosiaczek/ niestety nie może sobie tak po domku ganiać, gdyż bez dozoru narażony jest na tortury.:evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...