malawaszka Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 góral napisał(a):Idealista ma się dobrze, jego włos również, tylko w papilotach nie jest zbyt fotogeniczny :D qqrczaki chciałabym taką fotę zobaczyć :lol: nie zjada papilotów?
Germanika Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 No patrz Góral mój też jest mało fotogeniczny,nie dość że łysy,to jeszcze z jakimiś pakunkami na grzywce.
matrix..... Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 wybaczcie ... teraz zdjęc nie będzie... zobaczycie pieska w Katowicach... musi mu włos się odbudować ... po moich wyczynach :D
góral Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 malawaszka napisał(a):góral napisał(a):Idealista ma się dobrze, jego włos również, tylko w papilotach nie jest zbyt fotogeniczny :D qqrczaki chciałabym taką fotę zobaczyć :lol: nie zjada papilotów? a dlaczego ma zjadać, jak się odpowiednio zakłada i przyzwyczaja od maleńkości, to wszystko jest ok
resuruss Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Sh_maniak!No,no ja znam te zagrywki,ze juz pozno! :wink: Goral!Papilotujesz go?????A nie przeszkadzaja mu papiloty???? Ja tez ciagle mysle o tym,nawet mam papiloty,gumki,olej...tylko jakos nie moge sobie wyobrazic tego...mam wrazenie ,ze Bulka sobie wyszarpie caly wlos.... :roll:
góral Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Germanika napisał(a):No patrz Góral mój też jest mało fotogeniczny,nie dość że łysy,to jeszcze z jakimiś pakunkami na grzywce. A jaki kolor stosujesz, bo ja ostatnio fioletowy
malawaszka Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 góral napisał(a):malawaszka napisał(a):góral napisał(a):Idealista ma się dobrze, jego włos również, tylko w papilotach nie jest zbyt fotogeniczny :D qqrczaki chciałabym taką fotę zobaczyć :lol: nie zjada papilotów? a dlaczego ma zjadać, jak się odpowiednio zakłada i przyzwyczaja od maleńkości, to wszystko jest ok no chyba, że tak, ale mnie to by szlag trafił :lol: a wogóle to jak to jest? cały czas śmigają w papilotach czy tylko raz na jakiś czas? :oops:
góral Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 resuruss napisał(a):Sh_maniak!No,no ja znam te zagrywki,ze juz pozno! :wink: Goral!Papilotujesz go?????A nie przeszkadzaja mu papiloty???? Ja tez ciagle mysle o tym,nawet mam papiloty,gumki,olej...tylko jakos nie moge sobie wyobrazic tego...mam wrazenie ,ze Bulka sobie wyszarpie caly wlos.... :roll: Ja mam praktyke po pudlach, więc papiloty mnie nie przerażają
sh_maniak Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 No wiedziałam Rysiu, ze się malcem "dobrze" opiekowałeś :roflt: :wink: Grmanika cos ostatnio pisał o jakimś baleyagu i juz sa efekty na młodym grzywaczu :roflt: i jeszcze się dziwi :lol: :lol: hehe I jak ja mam na was do TOZu nie nakapować :bigok: :lol: :lol:
góral Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 malawaszka napisał(a):góral napisał(a):malawaszka napisał(a):góral napisał(a):Idealista ma się dobrze, jego włos również, tylko w papilotach nie jest zbyt fotogeniczny :D qqrczaki chciałabym taką fotę zobaczyć :lol: nie zjada papilotów? a dlaczego ma zjadać, jak się odpowiednio zakłada i przyzwyczaja od maleńkości, to wszystko jest ok no chyba, że tak, ale mnie to by szlag trafił :lol: a wogóle to jak to jest? cały czas śmigają w papilotach czy tylko raz na jakiś czas? :oops: Bez papilotów tylko po ringu
Germanika Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 góral napisał(a):Germanika napisał(a):No patrz Góral mój też jest mało fotogeniczny,nie dość że łysy,to jeszcze z jakimiś pakunkami na grzywce. A jaki kolor stosujesz, bo ja ostatnio fioletowy Niestety różowy,czarne są już za krótkie.
matrix..... Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Jednak papiloty i już zawsze? Germanika a co Ty na papiloty powiesz?
resuruss Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 A papiloty zakladasz jak na yorka????I co ile przepapilotowujesz????
góral Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Germanika napisał(a):góral napisał(a):Germanika napisał(a):No patrz Góral mój też jest mało fotogeniczny,nie dość że łysy,to jeszcze z jakimiś pakunkami na grzywce. A jaki kolor stosujesz, bo ja ostatnio fioletowy Niestety różowy,czarne są już za krótkie. Czarnych to mu już downo nie stosujemy...
góral Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 resuruss napisał(a):A papiloty zakladasz jak na yorka????I co ile przepapilotowujesz???? podobnie, nie mam stałego grafiku, jak trzeba to przewijam, pudle robiłem raz na 2 tygodnie
malawaszka Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 góral napisał(a):malawaszka napisał(a):góral napisał(a):malawaszka napisał(a):góral napisał(a):Idealista ma się dobrze, jego włos również, tylko w papilotach nie jest zbyt fotogeniczny :D qqrczaki chciałabym taką fotę zobaczyć :lol: nie zjada papilotów? a dlaczego ma zjadać, jak się odpowiednio zakłada i przyzwyczaja od maleńkości, to wszystko jest ok no chyba, że tak, ale mnie to by szlag trafił :lol: a wogóle to jak to jest? cały czas śmigają w papilotach czy tylko raz na jakiś czas? :oops: Bez papilotów tylko po ringu :o rany!!! no ja bym tak nie mogła - jak tu się przytulić do takiego papilota :lol: hihih i jeszcze kolory różne :lol: noo ja jednak wolę żeby pies był psem i się czasem zeszmacił :lol: :wink: noo ale ja nie na wystawki mam psy więc mogą się szmacić do woli :wink:
Germanika Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Papiloty są super,włos rośnie jak na drożdżach,tylko trzeba uważac....
sh_maniak Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 malawaszka napisał(a):noo ja jednak wolę żeby pies był psem i się czasem zeszmacił :lol: :wink: noo ale ja nie na wystawki mam psy więc mogą się szmacić do woli :wink: to ci Wasia wyszło :calus: :cunao:
góral Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 resuruss napisał(a):A grzywca co ile trzeba przwijac??? to wszystko zalerzy od włosa, kosmetyków i charakteru psa.....
malawaszka Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Germanika napisał(a):Papiloty są super,włos rośnie jak na drożdżach,tylko trzeba uważac.... :o jak to włos rośnie po papilotach??? co w nich jest??? może mi Bolek obrośnie?? :lol: kurcze jak to się człowiek całe życie uczy no :o a ILE jeszcze nie wie :roll: jak rosną włosy to miże i ja zacznę nosić :hmmmm:
Draczyn Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='Hebulka'][quote name='misiaczek'] :
matrix..... Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Germanika napisał(a):Papiloty są super,włos rośnie jak na drożdżach,tylko trzeba uważac.... ja podziękowałbym papilotom... :roll:
góral Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 matrix..... napisał(a):Germanika napisał(a):Papiloty są super,włos rośnie jak na drożdżach,tylko trzeba uważac.... ja podziękowałbym papilotom... :roll: chyba spodziewałeś się innej odpowiedzi... :wink:
Recommended Posts