malawaszka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 hahaha a ja go odebrałam jak panienkę :lol: :oops:
resuruss Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Ciiiiiiiiiiiiiiiiii,bo sie obrazi.To jego nowy image....na twardziela..... :wink:
onka Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 zdjecia super zazdroszczę po raz kolejny spacerków:) ja tylko sie moge pochwalić domowymi zdjęciami autorstwa Jolki :D mój golden Futro z kościa ponad jego siły :lol: i Vascula całkowicie po domowemu jak prawdziwy mężczyzna z 2 tyg zarostem :wink: :lol: w tle z brzucholem moim :lol: no bo trudno go juz ukryć :lol: :wink:
Ania i Psy Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Waszko, to są lateksowe bandaze,jako izolacja od sniegu.Ale nie sprawdzily,sie, bo spadly. Teraz mam dla Kury upatrzone Adidasy, tylko czekam na kasę. Jemu w zime strasznie przemarzaja poduszki w lapach i nie chce wychodzić na dwór w mrozy.
malawaszka Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Onka superanckie fotki domowe :fadein: a jaki Bono obrośnięty WOW :o Ania pokaż fotki tych adidasów 8)
didi Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Ania ooooo widze że kropeczki się tu pojawiły!! Jak zawsze zdjęcia super !! No to ja też pochwale się moją Aishą (zdjęcie z czasów jej młodości) http://img395.imageshack.us/img395/7938/skanuj0035wt.jpg Onka śliczny masz brzusio! ! Po co go ukrywać :D Pozdrawiam
paniMysza Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 gruca, masz grzywacze syjamskie złączone brzuchem do pleców :D :lol:
resuruss Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Ania i Psy!!!Widze ,ze nareszcie nadeszla era KURCZKA MALUTKIEGO!!!!!!!Vivat Kurczak Malutki!!!!!A z kimz to sie przyjaznia twoje psiaki????Jakis bezogoniasty sie do stada dolaczyl? Gruca!!!!Czy to ta sama Heroinka?????Nie poznaje jej!!!!!Ale w domku rozbrykana jest...zreszta zawsze jak gadamy przez telefon to slysze w tle jej wsciekle warkoty,no i oczywiscie jej kolezanki Agatki tez!!! Didi!Zdjecie z czasow Twojej mlodosci tez....no nie? Onka!Zrob sobie duzo foteczek z brzusiem!!!To suuuuper pamiatka.Ja sie nie dalam w ciazy obfocic i teraz zaluje......A Bono chyba przechodzi ciaze razem z Toba ,bo taki okraglutki jest??? :lol:
gruca Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 paniMysza te dwie wariatki przyjmują różne dziwne pozy,można im w nieskończoność robić zdjęcia.Czasami już mnie denerwują ,inne śpią ,a te galopem po całym mieszkaniu.
onka Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 resuruss napisał(a): Onka!Zrob sobie duzo foteczek z brzusiem!!!To suuuuper pamiatka.Ja sie nie dalam w ciazy obfocic i teraz zaluje......A Bono chyba przechodzi ciaze razem z Toba ,bo taki okraglutki jest??? :lol: Bonek jest bezjajkowym menczyznom :wink: i ciągle na karmie light, a na zime zawsze troche przybiera na wadze niestety z czym nie da rady walczyc bo bym musiała go głodzić, to jedna niestety z cech rasy ze maja tendencje do otyłosci zwłaszcza jesli zaburzona jest gospodarka hormonalna, ale zaraz bedzie wiosna ,wózek i długie spacerki to troszke zrzucimy :wink: oboje a zjdec wiecej nie chce swoich hah bo sie patrzyc nie moge :lol: sama z reszta to przechodziłas wiec wiesz jak to jest :wink:
resuruss Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Wiem,wiem....ale uwiez mi8 potem szkoda ,ze sie wiecej nie ma.To jednak pamiatka ,ktorej juz sie nie da powtorzyc....bo jak bedzie nowy brzusio to juz bedzie foteczka nowego dzidziusia!!!! Ja mam owczarka po sterylce i linie ma swietna,choc je karme Pro Plan sensitive dla psow o normalnej aktywnosci.... :roll: ...Moze to dlatego ze goni grzywacze????A juz 9 rok jej leci.....W starym ciele mlody duch!!!!
paniMysza Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 lola po sterylizacji też smukła jak modelka :lol:
didi Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 resuruss napisał(a): Didi!Zdjecie z czasow Twojej mlodosci tez....no nie? no tak, to ja jak byłam młoda, hmmmmm ale kiedy to było :wink: ?!
resuruss Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Zdjecia z lat mlodosci???Wyszperalam takie....KC i Flashka-g! Jakosc moze nienajlepsza bo skanowane,ale zawsze cos...
lothia Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 boshe myslałam ze to Demon, ta sama mina, ten sam wzrok :lol:
malawaszka Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 apropos Demona to coś nam og nie pokazujesz ostatnio wyrodna mamusiu TY!!! :evil: :lol:
Ania i Psy Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Lothia, toż Ci mówiłam,że Demon to klon Kury, tylko dziwnie zarośnięty:) Jakiś bład w aparaturze:)
Draczyn Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Draczyn napisał(a): A to nasza chińska grzywaczka z Draczką
Ania i Psy Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 O jeziu, Draczyn, ona śliczna jest! Te uchole i kolorek! Słodka.
Nesjanna Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Gruca, Lothia, Ress - ale fajne zdjęcia Draczyn - twoja łysolka jest urocza i jeszcze mam pytanie za co się dostaje ostrzeżenia ????? :oops: :oops:
Draczyn Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Nesjanka napisał(a):Gruca, Lothia, Ress - ale fajne zdjęcia Draczyn - twoja łysolka jest urocza i jeszcze mam pytanie za co się dostaje ostrzeżenia ????? :oops: :oops:Za prekroczenie, któregoś z punktów regulaminu. Regulamin wklejony jast na samym początku forum
Recommended Posts