orsini Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 [quote name='wanio'] i ma wzrok psychola jakiegos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
maga18 Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 szczerze mowiac to w chartah mnie przerazaja ich oczy... jak u węża :x
matrix..... Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Orsini na początek proponuję jednak whippeta poznasz charty, a w przyszłości kupisz trudniejszego w charakterze np azawakha no i poznasz grono osób z charciego forum :roll:
orsini Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 matrix hahahahahahaha tych juz znam hahahaha watpliwa przyjemnosc, bardzo watpliwa hahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
resuruss Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 To Szansa na Sukces Resuruss Ml.CH.Pl,ja ja wystawiam!!!!! Orsini !Gdzie widzialas saluki troche wieksze od whippeta???Wg mnie to wzrostem one bardziej greya przypominaja....Na zdjeciu wyzej suka z mlodziezy o prawidlowym wzroscie Wanio!Ja osobiscie wole galgo szorstkowlose.Byla kiedys w Polsce suczka szorstkiego Galgo w hodowli Benefictum.Nazywala sie Cerrunos Watch Me .
wanio Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 i poznasz grono osób z charciego forum hahahahahahahahahahahaha
Draczyn Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 [quote name='maga18'][quote name='flashka-g']Ladies and Gentelman a oto Moja usmiechnieta KC:))) hahaha bardzo przyjazny ten usmiech :lol:Maga dopiero teraz weszłam. Piękna fotka no i bombowy umieszek
wanio Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 tak orsini kup whippeta .tak jak powiedzial matrix poznasz charty , wymienisz meble zniszczone przez whippeta :D a pozniej kupisz innego charta i znowu wymienisz meble :wink: :lol: :lol: :lol:
matrix..... Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 orsini napisał(a):matrix hahahahahahaha tych juz znam hahahaha watpliwa przyjemnosc, bardzo watpliwa hahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: z niektórymi można porozmawiać :) :) :)
resuruss Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 I nasz rodzimy chart polski http://img437.imageshack.us/img437/2908/rozmaryn044fg.jpg cholewcia,zmieniam na link,bo znow mi sie gigant wkleil. :wink:
orsini Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 ress ale i tak od galgo mniejszy taki saluki. :lol: :lol: :lol:
matrix..... Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 wanio napisał(a):tak orsini kup whippeta .tak jak powiedzial matrix poznasz charty , wymienisz meble zniszczone przez whippeta :D a pozniej kupisz innego charta i znowu wymienisz meble :wink: :lol: :lol: :lol: no to kup jednak greya, Matrix nic nie zniszczył
orsini Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 matrix..... napisał(a):orsini napisał(a):matrix hahahahahahaha tych juz znam hahahaha watpliwa przyjemnosc, bardzo watpliwa hahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: z niektórymi można porozmawiać :) :) :) tzn. ze niby z kim bo nie zauwazylam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
maga18 Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='maga18'][quote name='flashka-g']Ladies and Gentelman a oto Moja usmiechnieta KC:))) hahaha bardzo przyjazny ten usmiech :lol:Maga dopiero teraz weszłam. Piękna fotka no i bombowy umieszek ale to nie moj psiak, tylko Flashki :wink:
wanio Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 z niektórymi można porozmawiać no tak z nami :D :D :D
matrix..... Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 orsini napisał(a):matrix..... napisał(a):orsini napisał(a):matrix hahahahahahaha tych juz znam hahahaha watpliwa przyjemnosc, bardzo watpliwa hahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: z niektórymi można porozmawiać :) :) :) tzn. ze niby z kim bo nie zauwazylam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no wiesz :o ze mną na przykład :D
resuruss Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Orsini!No jak to a z Matrixem nie gadasz??????Bardzo mily partner do konwersacji!!!!
maga18 Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 ale na grzywaczach z nim gada :lol: a nie na charcim forum :lol:
Draczyn Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 [quote name='maga18'][quote name='Draczyn'][quote name='maga18'][quote name='flashka-g']Ladies and Gentelman a oto Moja usmiechnieta KC:))) hahaha bardzo przyjazny ten usmiech :lol:Maga dopiero teraz weszłam. Piękna fotka no i bombowy umieszek ale to nie moj psiak, tylko Flashki :wink:Znów coś pomyliłam muszę cześciej bywać, bo tak dużo piszecie, że nie nadążam czytać
orsini Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 ale on jest nasz :lol: :lol: :lol: :lol: dogomaniacki :lol: :lol: :lol: wiec tacy sie NIE licza :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 kolezanka miala kiedys saluka ale nie wiem jaki to byl kolor...blekitny????moze taki byc????to byl dopiero obledny kolor!taki szary z bialym przodem
resuruss Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 To pewnie byl grizzley. taki? Tylko ,ze ten jest krotkowlosy ,bo i takie sa saluki.
matrix..... Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 ładniejsze te z włosem, a ten kolor to pewnie grizle. Uciekam do domu, miłego weekendu wszystkim życzę, może z kimś z Was spotkam się w Tata na Węgrzech?
matrix..... Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 [quote name='wanio']z niektórymi można porozmawiać no tak z nami :D :D :D no pewnie ale jak się chce porozmawiać to temat zamkną ... :(
Recommended Posts