Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To Szansa na Sukces Resuruss Ml.CH.Pl,ja ja wystawiam!!!!!

Orsini !Gdzie widzialas saluki troche wieksze od whippeta???Wg mnie to wzrostem one bardziej greya przypominaja....Na zdjeciu wyzej suka z mlodziezy o prawidlowym wzroscie

Wanio!Ja osobiscie wole galgo szorstkowlose.Byla kiedys w Polsce suczka szorstkiego Galgo w hodowli Benefictum.Nazywala sie Cerrunos Watch Me .

Posted

[quote name='maga18'][quote name='flashka-g']Ladies and Gentelman a oto Moja usmiechnieta KC:)))

hahaha bardzo przyjazny ten usmiech :lol:Maga dopiero teraz weszłam. Piękna fotka no i bombowy umieszek

Posted

tak orsini kup whippeta .tak jak powiedzial matrix poznasz charty , wymienisz meble zniszczone przez whippeta :D a pozniej kupisz innego charta i znowu wymienisz meble :wink:

:lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
matrix hahahahahahaha tych juz znam hahahaha watpliwa przyjemnosc, bardzo watpliwa hahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

z niektórymi można porozmawiać :) :) :)

Posted

wanio napisał(a):
tak orsini kup whippeta .tak jak powiedzial matrix poznasz charty , wymienisz meble zniszczone przez whippeta :D a pozniej kupisz innego charta i znowu wymienisz meble :wink:

:lol: :lol: :lol:

no to kup jednak greya, Matrix nic nie zniszczył

Posted

matrix..... napisał(a):
orsini napisał(a):
matrix hahahahahahaha tych juz znam hahahaha watpliwa przyjemnosc, bardzo watpliwa hahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tzn. ze niby z kim bo nie zauwazylam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='maga18'][quote name='flashka-g']Ladies and Gentelman a oto Moja usmiechnieta KC:)))

hahaha bardzo przyjazny ten usmiech :lol:Maga dopiero teraz weszłam. Piękna fotka no i bombowy umieszek

ale to nie moj psiak, tylko Flashki :wink:

Posted

orsini napisał(a):
matrix..... napisał(a):
orsini napisał(a):

tzn. ze niby z kim bo nie zauwazylam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no wiesz :o ze mną na przykład :D

Posted

[quote name='maga18'][quote name='Draczyn'][quote name='maga18'][quote name='flashka-g']Ladies and Gentelman a oto Moja usmiechnieta KC:)))

ale to nie moj psiak, tylko Flashki :wink:Znów coś pomyliłam muszę cześciej bywać, bo tak dużo piszecie, że nie nadążam czytać

Posted

kolezanka miala kiedys saluka ale nie wiem jaki to byl kolor...blekitny????moze taki byc????to byl dopiero obledny kolor!taki szary z bialym przodem

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...