Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Senga dziękujemy za dzisiejsze zdjęcia, czekamy jutro na ciąg dalszy, Gryka śliczna i miło jej w towarzystwie foksów !! Matrix pewnie chętnie pobiegałby sobie z koleżanką, trochę zazdroszczę wam tego miejsca i przestrzeni :)

Posted

paniMysza napisał(a):
mało wstawiasz :wink: a matrix to chyba tylko jedno zdjecie u nas wstawił :roll:

nie mam cyfrówki i ze zdjęciami trochę problem jest :( ale jak coś pozbieram to obiecuję, będą wstawione na Forum :) a, przypomniało mi się, ostatnio koleżanka w temacie Charty na wystawach wstawiła zdjęcia Matrixa ...

Posted

SengaSengana wymarzone miejsce dla zwierzat,w ubiegłym roku kupiłam stare siedlisko pod lasem+8 ha łąki ale trzeba zainwestować w remont.Mam nadzieję że latem 2006 będziemy tam już mieszkać.
Codziennie jadę z psami żeby pobiegały,whippetka i łysole poprostu szaleją.
Wklejam zdjęcie mojej MIROKU która nareszcie za 3 tyg. będzie z nami.

Posted

PaniMysza mam nadzieję że będzie ładna,na zdjęciach niewiele widać.Takie kupowanie to jak ,,Kota w worku",ale nie polecę taki kawał żeby sobie wybrać psa,wierzę w uczciwość hodowcy.
Bardzo już na nią długo czekam,ale Polska ma przepisy UE i muszą być zrobione przeciwciała za które musiałam zapłacić 225 dolarów bo robią je w USA,hodowca wysyłał teraz psa do Holandii bez badania ale tam widocznie inna UE

Posted

Gruca!!!!!!Juz za trzy tygodnie???????Liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :angel: :multi: :bigok:

Matrix!!!!!!Piekny!!!!!!!
Goral!!!!dzieki za zdjecie!!!A Matrixa gdzies tam nie masz na zdjeciu??????

Posted

na trzecim zdjęciu od góry toffi wygląda jakby żuł gume :lol:
w ogole jakie miny strzelają z milką, no nie moge! :D fajne zdjęcia i w koncu dore też pokazałas :)

Posted

[quote name='gruca']maga18 śliczne zdjęcia,Mileczka jakoś wydoroślała po cieczce,taka poważna.

cucuchy jej wydoroślały ;)

a tak na serio to w sumie nie zauwazylam roznicy... niezle musialam sie na meczyc zeby laskawie podniosla glowe do gory :lol: bo oprocz tych zdjec powyzej to Mileczka ma takie zdjecia: :lol:

Posted

Takie też ładne,ja wczoraj chciałam zrobić zdjęcie Agatce i nic ,albo kawałek ogona,albo postawa nie taka,jedynie można jej zrobić jak śpi.

Posted

hahaha no u Milki to samo :D Toffi znowu jak stanie to wyglada jak pies bity od narodzin wiec tez nie lada sukcesem jest zainteresowanie go czyms :lol:
jednym slowem na 97 zdjec powyzsze nadaja sie do ogladania :lol:

Posted

Sliczne zdjecia!!!!!!Maga!!!No nareszcie nie mam kompleksow ,ze albo ja fotograf do d...py,albo moje psy jakies tego :stupid: ,ze mi tak idiotycznie wychodza na zdjeciach!!!!Albo ich nie ma,albo wlasnie zostaje ogonek ,uszko albo pupa.....

Posted

łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

boshe jak teraz nasze psy jasnieja !!!!

szkoda bo to cialko takie ladne jak opalone

ale zdjecia cudne :D :D :D to pewnie dlatego nie bylo Cie caly dzien na gg :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

[quote name='SengaSengana']a oto moja przestrzeń specjalnie dla Matrixa :

... i nie zazdrość tylko przyjeżdzaj pobiegac z psami...zapraszam

:o :o :o o czymś takim marzę :) marzenia podobno czasem się spełniają ...
Dziękuję za zaproszenie !!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...