maga18 Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 no i przez was i wasze zdjecia zachcialo mi sie pp!! 8) :lol:
Gośka Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Ale Ty chyba masz już jakiegoś włochacza w domu :wink: :lol: Co prawda ma trochę więcej nóg, ale też jest PP :lol:
Alutka Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 maga18 napisał(a):no i przez was i wasze zdjecia zachcialo mi sie pp!! 8 ) :lol: o mnie też ! Jest naprawdę śliczny ! :D dobrewgo nigdy za wiele
miniaga Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Hej ! Jak się wstawia zdięcia, bo jestem zielona na tym forum :oops: Aga[/img]
resuruss Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Miniaga!Wejdz na strone Glowna a potem na dzial Galeria.Tam sa objasnienia krok po kroku jak wstawic zdjecie.
matrix..... Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Gośka napisał(a):Idealny IDEALISTA :D Idealny zgodnie z imieniem :thumbs:
flashka-g Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Nie no Idealista powalił mnie z nóg 8) :D Super!
Germanika Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Ideału nie ma,ale jest Idealista,z czego bardzo się cieszę,a najbardziej z tego w jakie ręce trafił.
resuruss Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Idealista jest starszy o 15 dni od Bulki....a jaka ma juz oglade ringowa.Bardzo reprezentacyjny pies!!!!!!
Germanika Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Dziś siostra Idealisty poleciała do Finlandii.
matrix..... Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 To żegnamy Ideę i życzymy jej w Finlandii samych radosnych chwil i takich rąk, jak ręce właściciela Idealisty :)
basia Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Hej! GÓRAL, psiak super!! Miałam okazję podziwiać go na żywo i na prawde jest strasznie fajny. Poza niewątpliwą urodą ma bardzo serdeczny charakter. To taki słodki pluszak :wink: Co do trujących roślin - jest takich wiele! Sama w ogrodzie gdzie przebywają psy mam zarówno zimowity jak i cisy, które uwielbiam. Psy nigdy nie interesowały się nimi. Trująca jest też np. datura i wilczomlecz. Żeby wyeliminować zagrożenie z ogrodu chyba by trzeba było go wyasfaltować :roll: Psy są mądre i wiedzą, że pewne rzeczy mogą im zaszkodzić i ich nie ruszają. Trochę więcej wiary w psią inteligencję i psi instynkt :wink:
AnkaW Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Basia - ale taki maluch kosi wszystko co rośnie :wink:
matrix..... Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Hej Basia, trochę mnie zaskoczyłaś ;) jednak wydaje mi się,że szczeniak najpierw zje, a potem ewentualnie zastanowi się co zjadł, jeśli tego nie zauważymy to czasem może być za pózno... Co innego pies dorosły, ten raczej instyktownie, jak piszesz, omija rośliny trujące...
resuruss Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 A moje psy nie wchodza na czesc "ozdobna" ogrodu....Do dyspozycji maja trawniki.Poza tym moja mala Bulka zdecydowanie preferuje moje nogi do systematycznego zjadania.... :wink:
maga18 Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 ale piękne zdjęcia :o a Focus ma szyje jak żyrafa :D 8)
resuruss Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Zdjecie Cypiska mnie powalilo na kolana!!!!!Piekne jest.Uwielbiam takie swiatlocienie!!!!
Recommended Posts