Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maga18 napisał(a):
no i przez was i wasze zdjecia zachcialo mi sie pp!! 8
) :lol:

o mnie też ! Jest naprawdę śliczny !

:D dobrewgo nigdy za wiele

Posted

Hej!
GÓRAL, psiak super!! Miałam okazję podziwiać go na żywo i na prawde jest strasznie fajny. Poza niewątpliwą urodą ma bardzo serdeczny charakter. To taki słodki pluszak :wink:

Co do trujących roślin - jest takich wiele! Sama w ogrodzie gdzie przebywają psy mam zarówno zimowity jak i cisy, które uwielbiam. Psy nigdy nie interesowały się nimi. Trująca jest też np. datura i wilczomlecz. Żeby wyeliminować zagrożenie z ogrodu chyba by trzeba było go wyasfaltować :roll: Psy są mądre i wiedzą, że pewne rzeczy mogą im zaszkodzić i ich nie ruszają. Trochę więcej wiary w psią inteligencję i psi instynkt :wink:

Posted

Hej Basia, trochę mnie zaskoczyłaś ;) jednak wydaje mi się,że szczeniak najpierw zje, a potem ewentualnie zastanowi się co zjadł, jeśli tego nie zauważymy to czasem może być za pózno...
Co innego pies dorosły, ten raczej instyktownie, jak piszesz, omija rośliny trujące...

Posted

A moje psy nie wchodza na czesc "ozdobna" ogrodu....Do dyspozycji maja trawniki.Poza tym moja mala Bulka zdecydowanie preferuje moje nogi do systematycznego zjadania.... :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...