lalunia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Dada te zdjęcie czarnobiałe jest magiczne .......... nesjanko kochana poczekaj na pogodę teraz nie ma co zazdrościc brrrr a nie wakacje
Dada Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 lalunia: pogoda faktycznie straszna, mialam być teraz nad morzem,ale zrezygnowałam i już do domu z pieskami wracamy, a niedlugo nad jezioro, ciekawe, czy pogoda dopisze. :mad:
lalunia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 trzymam kciuki za pogodę ja od dziś już w pracy więc szaleństwa dopiero za rok
MOLA Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Z tydzień mały idzie do nowego domku :placz: Shot at 2007-07-31 Shot at 2007-07-31
Dada Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Nawet ostatnio w nocy mi się śnił jest taki śliczny:loveu: Znowu Joy:
MOLA Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Dada Joy zaczyna mieć ładniutki włos :loveu: :loveu:
Dada Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 dziękuję, daję mu biotynę, może pomaga :eviltong: a Twój malec niedługo już na ringu biegać będzie, jak ten czas szybko mija...
maga18 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Mały Volcano super :loveu: Molka zazdroszcze Ci, ze oddajesz malca w tym wieku... ja do swoich sie strasznieeeee przywiazalam... za okolo tydzien ma isc Api do nowego domku - jakos nie widze tego :placz: Dada Joy pięknieje w oczach :multi: :loveu:
Dada Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 maga: dziękuję, staram się :lol: Oddawanie szczeniaków musi być bardzo przykre :placz:, takie maleńkie kluseczki wychować i musieć się rozstać! :shake: Nie wyobrażam sobie juz życia bez Joya, cieszę się, ze trafił właśnie do mnie!! :multi:
Dada Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 AiK: Na zdjeciach czarno-biała to Pandora's secret? Twoja jest? :)
AiK Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Dada napisał(a):AiK: Na zdjeciach czarno-biała to Pandora's secret? Twoja jest? :) to Pandzia :loveu: tak na nia wolam a jak ma na imie to nie wiem dostalam ja od Ani a Ania tez tak do niej mowila ;)
Dada Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Z odwiedzin w stajni w Grudziadzu: i moje skaczace psy ;)
Dada Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Sara kombinuje i skacze jak jej sie chce. A Joy to uwielbia, skakał sam w tą i z powrotem jak sie rozkręcił :evil_lol:
Agama Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Moja Kiki za pierwszym podejsciem zaliczyla tor,oczywiscie w wolnym tempie i przy instrukcji Melisy,Melisa ma Melise sunie pp,ktora ma tytul ZW.SW w agility
Dada Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Zdolną sunię masz :loveu: Melisy niestety nie znam, a szkoda :cool1:
Dudek Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 no to moje suki to kombinarorki;):evil_lol: Duna (mózg) przeszkody obchodzi bądź przechodzi POD:evil_lol: tylko Milva skacze (ale bez entuzjazmu) za to kładkę agility oraz (??) (nie wiem jak to sie nazywa ale wygląda z boku tak: ^) uwielbia:loveu:
Dudek Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 niestety mam smutne info - chyba Dunka ma przerzuty:placz::-( wyczułam w jej sutku zmianę wielkości fasolki mung:placz: idziemy do kontroli...:shake:
Agama Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Kasiu MUSISZ SIE TRZYMAC-skoro ja ten koszmarny lipiec przezylam to TOBIE sie uda ,caluje mocno
Dudek Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 dzisiaj trochę siedzę jak na szpilkach bo będzie miała kolejną narkozę... robimy jej porządek w buzi (zdejmujemy kamień i chyba jeden kieł będzie usuwany:-() pocieszające jest to, że EKG wyszło suuuper i serce ma jak dzwon... wracając do tematu głównego być może w końcu sie zbiorę i zrobię jakieś nowe zdjęcia - ale na razie nie mam nastroju:placz:
cyga Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Dada jak je nauczyaś tak SUPER skakać? :) Dudek współczuje Ci tego stresu:shake: , mam nadzieje,że to nic groźnego dla zdrowia Dunki ...czekamy na wiadomości trochę zdjęć z wczoraj- jeszcze słonecznie a dziś... brr...deszcz i pochmurno
Recommended Posts