Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Dada te zdjęcie czarnobiałe jest magiczne ..........

nesjanko kochana poczekaj na pogodę teraz nie ma co zazdrościc
brrrr a nie wakacje

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lalunia:
pogoda faktycznie straszna, mialam być teraz nad morzem,ale zrezygnowałam i już do domu z pieskami wracamy, a niedlugo nad jezioro, ciekawe, czy pogoda dopisze. :mad:

Posted

dziękuję, daję mu biotynę, może pomaga :eviltong:
a Twój malec niedługo już na ringu biegać będzie, jak ten czas szybko mija...

Posted

Mały Volcano super :loveu: Molka zazdroszcze Ci, ze oddajesz malca w tym wieku... ja do swoich sie strasznieeeee przywiazalam... za okolo tydzien ma isc Api do nowego domku - jakos nie widze tego :placz:

Dada Joy pięknieje w oczach :multi: :loveu:

Posted

maga:
dziękuję, staram się :lol:
Oddawanie szczeniaków musi być bardzo przykre :placz:, takie maleńkie kluseczki wychować i musieć się rozstać! :shake:

Nie wyobrażam sobie juz życia bez Joya, cieszę się, ze trafił właśnie do mnie!! :multi:

Posted

Dada napisał(a):
AiK:
Na zdjeciach czarno-biała to Pandora's secret? Twoja jest? :)

to Pandzia :loveu: tak na nia wolam a jak ma na imie to nie wiem dostalam ja od Ani a Ania tez tak do niej mowila ;)

Posted

Sara kombinuje i skacze jak jej sie chce. A Joy to uwielbia, skakał sam w tą i z powrotem jak sie rozkręcił :evil_lol:

Posted

Moja Kiki za pierwszym podejsciem zaliczyla tor,oczywiscie w wolnym tempie i przy instrukcji Melisy,Melisa ma Melise sunie pp,ktora ma tytul ZW.SW w agility

Posted

no to moje suki to kombinarorki;):evil_lol:
Duna (mózg) przeszkody obchodzi bądź przechodzi POD:evil_lol:
tylko Milva skacze (ale bez entuzjazmu) za to kładkę agility oraz (??) (nie wiem jak to sie nazywa ale wygląda z boku tak: ^) uwielbia:loveu:

Posted

niestety mam smutne info - chyba Dunka ma przerzuty:placz::-( wyczułam w jej sutku zmianę wielkości fasolki mung:placz: idziemy do kontroli...:shake:

Posted

dzisiaj trochę siedzę jak na szpilkach bo będzie miała kolejną narkozę... robimy jej porządek w buzi (zdejmujemy kamień i chyba jeden kieł będzie usuwany:-()
pocieszające jest to, że EKG wyszło suuuper i serce ma jak dzwon...

wracając do tematu głównego być może w końcu sie zbiorę i zrobię jakieś nowe zdjęcia - ale na razie nie mam nastroju:placz:

Posted

Dada jak je nauczyaś tak SUPER skakać? :)
Dudek współczuje Ci tego stresu:shake: , mam nadzieje,że to nic groźnego dla zdrowia Dunki ...czekamy na wiadomości
trochę zdjęć z wczoraj- jeszcze słonecznie a dziś... brr...deszcz i pochmurno

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...