resuruss Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 A nie wiesz jak wyglądało zachowanie Joya w poprzednim domu????Byc moze tam stało sie cos co psiak pamieta i dlatego sie boi ???Moje chłopaki tez w sumie przedzej przekonują sie do płci pięknej ;)
Ilka21 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dziewczyny to są przecież faceci więc płeć piękna bardziej im się podoba;) :cool3: :evil_lol:
Dudek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 znowu nadrabiajac zaleglosci;) Anna 1 - dzieci boskie!!! nie wiem kogo miałabym wybrać z tej gromadki:shake: bardzo wyrownane
resuruss Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,ale fajne foty - takie najbardziej lubie :loveu: latajace :loveu: A ja pokaze Wam małego globtrotera Wyszła jak zdjeta z krzyza ,ale po całym dniu wrazen miała prawo byc zmeczona :evil_lol:
maga18 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 uszy na helikopterek :loveu: [SIZE="1"]nie nawidze stawiania uszu :mad: :angryy:
resuruss Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Uszka to ona ma w ustawieniu do-doopnym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...załamana ,bo ją pam konduktor chciał zobaczyc i musiałam ją obudzic. Haha,a najbardziej zaszokowało mnie zachowanie kozaka Bułki :lol: .....mysle sobie wezme Pas z Bułką na wycieczke ,Pasia sie musi socjalizowac a Buł jako stary wymiatacz socjalizacyjny bedzie jej dawac przykład....:evil_lol: No i klops ....Pasja w pociagu pełen luuuuuuuuzik -spała ,a Bułka dostała trzesiawicy maniakalnej :evil_lol: ...Dopiero jak ją posadziłam przy oknie to zajeła sie wypatrywaniem "wrogow" :evil_lol:
AiK Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Dada napisał(a):Latający Joy :lol: fajny :lol: a jak foksa przyjeła konkurenta do głaskania
maga18 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 to wszystko z Jeleniej Góry z wystawy - powyzej pary hodowlane :) dziekuje P.Ewie za zdjecia :multi:
Dada Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 AiK: Sara fantastycznie go przyjęła. pierwszy tydzień mieszkały oddzielnie (ja z Joykiem u babci) i tylko na spacery razem, ale wszystko ok. trochę poburczała w domu pierwszego dnia, ale na tym się skończyło. Jedzą w tym samym czasie w kuchni i z tym też jest super. Wogóle bardzo sie lubią :multi: Tylko jak Joyek sie obok niej kładzie, to ona łapami go odpycha hehe :evil_lol: resuruss: Mała nawet przemęczona pięknie na zdjęciu wyszła. Powiedzmy.. uroczo :loveu:
Dada Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Kolejne zdjęcia Joyka (mam nadzieję, ze Was nie przestraszyła jego fryzura..) wiem, ze jest koszmarna, ale za poprawienie jego poprzedniej zabrałam sie sama, a i tak jest o niebo lepiej niż było :razz: . /a mały to koszmarna wiercipięta/ Fryzjer ma nam go doprowadzić do porządku, ale jak na razie się wstrzymaliśmy. Ja to bym chciała, zeby mu sierść odrosła szybko (szczególnie ta na łapkach..) Pełnia szcześcia. Goni Sarę i jej patyczek: A tu zabrał i ucieka: A tu chyba sie zmęczył.. Zdjęc mam duuużo wiecej, ale nie będę Was zamęczać wszystkimi :eviltong:
AiK Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Możesz nas zamęczać :) fajnie ze się zaprzyjaźniły moje też się kochaja czasami grzywka robi awanturę jak coś buchnie Sparki i nie chce oddać
Dada Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 On ma cudowny charakter. :loveu: To jeszcze dwa dam: I zmęczony pospacerku: I jedno Sarusiowe:
AiK Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Dada napisał(a):On ma cudowny charakter. :loveu: To jeszcze dwa dam: I zmęczony pospacerku: I jedno Sarusiowe: super fotki :loveu: proponuję ogolić mu mordkę będzie jeszcze fajniejszy i wiecej fotek foksi jest bardzo:loveu:
Dada Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 A jaką wcześniej mordkę mial zarośnięta.. :shake: Ale ogolić, to u fryzjera, bo chlopak się wiecznie wierci Proszę, Sarunia I jeszcze jedno takie:
AiK Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Dada napisał(a):A jaką wcześniej mordkę mial zarośnięta.. :shake: Ale ogolić, to u fryzjera, bo chlopak się wiecznie wierci Proszę, Sarunia I jeszcze jedno takie: fajna :loveu: moja przerobiła się na grzywka i ma pięknie stojące uchole dobrze że nie wystawiam bo z takimi uszami to tylko ogolić i na ring chińczyków:evil_lol:
maga18 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 a ja sie pochwale moimi dziecmi :oops: nie bede skromna ;) i uwazam ze mi sie miocik udał... zobaczymy co dalej z nich wyrosnie, ale na dzien dzisiejszy jestem zadowolona bardzo!!! :) Max Beza Aprilia oraz tatuś :loveu:
miniaga Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Maga mały Toffi bardzo bardzo ładny:loveu: :loveu::loveu:Pięknie Ci towarzystwo urosło:loveu:
lalunia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 maga PIEKNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
resuruss Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Dzidziolki juz tak dorosle wyglądają :loveu: .Gratulacje Maga!!!!!Moze ja tez wstawie jakies fotki dzidziolkow? ;)
Recommended Posts