Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

A nie wiesz jak wyglądało zachowanie Joya w poprzednim domu????Byc moze tam stało sie cos co psiak pamieta i dlatego sie boi ???Moje chłopaki tez w sumie przedzej przekonują sie do płci pięknej ;)

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

znowu nadrabiajac zaleglosci;)
Anna 1 - dzieci boskie!!! nie wiem kogo miałabym wybrać z tej gromadki:shake: bardzo wyrownane

Posted

Łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,ale fajne foty - takie najbardziej lubie :loveu: latajace :loveu:

A ja pokaze Wam małego globtrotera

Wyszła jak zdjeta z krzyza ,ale po całym dniu wrazen miała prawo byc zmeczona :evil_lol:

Posted

Uszka to ona ma w ustawieniu do-doopnym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...załamana ,bo ją pam konduktor chciał zobaczyc i musiałam ją obudzic.
Haha,a najbardziej zaszokowało mnie zachowanie kozaka Bułki :lol: .....mysle sobie wezme Pas z Bułką na wycieczke ,Pasia sie musi socjalizowac a Buł jako stary wymiatacz socjalizacyjny bedzie jej dawac przykład....:evil_lol:
No i klops ....Pasja w pociagu pełen luuuuuuuuzik -spała ,a Bułka dostała trzesiawicy maniakalnej :evil_lol: ...Dopiero jak ją posadziłam przy oknie to zajeła sie wypatrywaniem "wrogow" :evil_lol:

Posted

AiK:
Sara fantastycznie go przyjęła. pierwszy tydzień mieszkały oddzielnie (ja z Joykiem u babci) i tylko na spacery razem, ale wszystko ok. trochę poburczała w domu pierwszego dnia, ale na tym się skończyło. Jedzą w tym samym czasie w kuchni i z tym też jest super. Wogóle bardzo sie lubią :multi: Tylko jak Joyek sie obok niej kładzie, to ona łapami go odpycha hehe :evil_lol:
resuruss:
Mała nawet przemęczona pięknie na zdjęciu wyszła. Powiedzmy.. uroczo :loveu:

Posted

Kolejne zdjęcia Joyka (mam nadzieję, ze Was nie przestraszyła jego fryzura..) wiem, ze jest koszmarna, ale za poprawienie jego poprzedniej zabrałam sie sama, a i tak jest o niebo lepiej niż było :razz: . /a mały to koszmarna wiercipięta/ Fryzjer ma nam go doprowadzić do porządku, ale jak na razie się wstrzymaliśmy. Ja to bym chciała, zeby mu sierść odrosła szybko (szczególnie ta na łapkach..)

Pełnia szcześcia.

Goni Sarę i jej patyczek:

A tu zabrał i ucieka:

A tu chyba sie zmęczył..

Zdjęc mam duuużo wiecej, ale nie będę Was zamęczać wszystkimi :eviltong:

Posted

Możesz nas zamęczać :) fajnie ze się zaprzyjaźniły moje też się kochaja czasami grzywka robi awanturę jak coś buchnie Sparki i nie chce oddać

Posted

Dada napisał(a):
On ma cudowny charakter. :loveu:
To jeszcze dwa dam:

I zmęczony pospacerku:

I jedno Sarusiowe:

super fotki :loveu: proponuję ogolić mu mordkę będzie jeszcze fajniejszy
i wiecej fotek foksi jest bardzo:loveu:

Posted

A jaką wcześniej mordkę mial zarośnięta.. :shake:
Ale ogolić, to u fryzjera, bo chlopak się wiecznie wierci
Proszę, Sarunia

I jeszcze jedno takie:

Posted

Dada napisał(a):
A jaką wcześniej mordkę mial zarośnięta.. :shake:
Ale ogolić, to u fryzjera, bo chlopak się wiecznie wierci
Proszę, Sarunia

I jeszcze jedno takie:

fajna :loveu: moja przerobiła się na grzywka i ma pięknie stojące uchole dobrze że nie wystawiam bo z takimi uszami to tylko ogolić i na ring chińczyków:evil_lol:

Posted

a ja sie pochwale moimi dziecmi :oops:
nie bede skromna ;) i uwazam ze mi sie miocik udał... zobaczymy co dalej z nich wyrosnie, ale na dzien dzisiejszy jestem zadowolona bardzo!!! :)

Max

Beza

Aprilia

oraz tatuś :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...