Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Dziękuję za banerek - jest super:) to jeszcze poproszę jeden bez napisu:) a co jest w tle?? morze??:loveu:

dobrze że nie uchwyciłaś mnie z Verą podczas buzi-buzi;) :lol: fajne foty:multi:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dudek napisał(a):
to jeszcze poproszę jeden bez napisu:)

a co jest w tle?? morze??:loveu:
mhm;) A dokładniej fale:cool3:

dobrze że nie uchwyciłaś mnie z Verą podczas buzi-buzi;-) :lol:
e tam. Szkoda:lol:

fajne foty:multi:
dzięki:loveu:

Posted

:lol: no może i szkoda ale niejeden tu by się zgorszył ;) :lol: :cool3:

zapraszam może jak się skończy cieczka to Vera pokaże co umie robić z patyczkami i piłeczkami:loveu: :multi: bo teraz nie miała szans na zaprezentowanie się:razz:

Posted

Vera troszkę 'po domowemu' i niewykąpana:oops: a na mnie proszę nie patrzeć:evil_lol: :lol: a tym bardziej na moje kolana:cool3: :cool3: :cool3:

już się przygotowuję do jutrzejszej wystawy, ale nie wiem co to będzie z aparatem mojej mamy:shake: bo strasznie szybko wykańcza wszystkie baterie...:-( a nie kupiłam jeszcze akumulatorków:shake: zobaczymy - najwyżej pojadę z zapasem baterii:diabloti: :lol:

Posted

Fajne foteczki :loveu: .Mnie najbardziej podoba sie uśmiechnieta Milva :loveu:
Dudek ja tez zawsze wstawiam takie domowe,mimo tego ,ze psy co tydzien kapane to przy ich trybie zycia cały czas brudasy - na olej tak sie łapie szybko pełno brudu.......Po tygodniu jak kapie to az oczom nie wierze ze az tak brudna woda z nich leci w wannie.

Malawaszko!!!!Jeszcze Cie trzyma?????;)

Posted

Nio prosze się szybciutko przyznać kogo jutro spotkam w Nowym Dworze?
Ja jeszcze w lesie, poniewaz w końcu doczekaliśmy się nowej baby w rodzinie.
Luiza (siostrzenica męża) urodziła się dzisiaj przez cesarskie cięcie i byłam w szpitalu trochę pomóc.

Jej! ale słodkie słoneczko, ja juz zapomniałam że moja Milenka też była taka malutka

Posted

AiK - super że zobaczę Kopciuszka w Kielcach

Iwona - Kejsi szybciutko przyzwyczaiła sie do nowego lokatora w swoim wyreszku

Dudek - dziewczyny super wyszły, szczególnie Milva z tajemniczym uśmiechem Luthien fajne zdjęcia.

Posted

AnkaW napisał(a):
Lothia widzę, że się już zaprzyjaźniły :cool1:

Jednak dwa grzywki to jest minimum konieczne :p :p

Też tak uważam!!!
Trzymam kciuki za jutrzejszych wystawców!!!

Posted

lothia napisał(a):

tez tak uważam,dwa grzywki to minimum,jak się razem spotykaja to jest jedno wielkie szaleństwo

a jak razem mieszkaja to jak to Iwona powiedziala - nie trzeba telewizora :loveu:

Posted

Moje grzywki na spacerze.

Najpierw poszukiwania

potem mam patyczek

no to trzeba pobiegać

pańca woła (Inuyasha udaje głuchego)

jakie to ciekawe

niech sobie smarkacz sam w tym patykiem ugania

wreczcie odpoczynek

i najsłynniejsze miejsce w Zakopanem - oczko wodne na Krupówkach
(złośliwi mówią ostatni wytrysk Curusia)

Posted

Kogo to moje oczy widzą:crazyeye: Veronisia i Milva:multi: - obijasz się coś Dudku z twoimi dziewczynami:cool3: - śliczne panny i zdjęcia:loveu:
Han- chłopcy dogadali się jak widać wspaniale a "pudelek":lol: coraz bardziej upodabnia się do grzywacza:cool3: - brawo:multi:

Posted

UWAGA! Informacja dla wszystkich miłośników zwierząt, którzy chcialiby pomóc tym potrzebującym i cierpiącym.
Cyrk Zalewski ma niechlubną historię łamania prawa. Dyrektor i pracownicy cyrku wielokrotnie wykazywali się wyjątkową agresją (słowną i fizyczną) wobec protestujących przeciwko wykorzystywaniu zwierząt w cyrku, niszczyli mienie (np. wystawę zdjęć). Niedawno była poruszona sprawa wyrzucenia na śmietnik zwłok jednego z rzekomo "ukochanych" zwierząt Zalewskich, wielbłąda. O tym wydarzeniu, pokazującym podejście tych ludzi do zwierząt, możecie przeczytać tu:
http://empatia.pl/str.php?dz=5&id=530 (Uwaga! Drastyczne zdjęcia)
A tu jest petycja do podpisana w tej sprawie:
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=119

Informację tę mam od organizacji EMPATIA, która zawsze przysyła mi e-maile o podobnych akcjach.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...