Hebulka Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='_beatka_']hebulko dużo zdrowka i kuruj sie nam szybko:jumpie: Dziękuje Beatko :multi: Quote
Viris Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Duzo zdrowka Joss i Hebulka. Ja tez sie kiepsko czuje, ale na chorobe nie moge sobie pozwolic. Jutro egzaminy. Quote
Hebulka Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Trzymam kciuki Viris :thumbs: :happy1: Quote
_beatka_ Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 to joss tez choruje?no to zdrowka dla obu chorych:razz: viris a na egzaminie kciuki ode mnie i bajtka:thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Viris Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Nie dziekuje, bo ponoc nie wolno :> Ale kiepsko to widze bo do nauki jeszcze sie nie zabralam :> Quote
Joss Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Viris spisz sie tam ladnie, ja zawsze przed egazminami dziekowalam i zdawalam:) Takze z tym 'niedziękowaniem' to mity:) Quote
Viris Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Mozna puscic kciuki. Egzaminu nie bylo. Zle zapisalam sobie termin.... Quote
ats Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 Pozdrowienia i GORĄCE życzenia zdrowia dla wszystkich chorowitych na forum! Quote
_beatka_ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 no viris to co w końcu z tym egzaminem? kiedy kolejny termin trzymania kciukow?:lol: Quote
Viris Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Pisalam chyba w offie ;> 5- :> Nastepny w marcu. I jutro ale bede kombinowac. Quote
_beatka_ Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 strasznie porozrzucane masz te egzaminy w czasie, ale może to i lepiej, więcej czasu do nauki. U mnie od razu po ostatnim kolokwium, sa egzaminy, na nauke są gora dwa dni:roll: Quote
Viris Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Ja robie dwa lata studiow w rok. Dlatego takie porozrzucane egzaminy. Sesja lacznie poltora miecha. Quote
_beatka_ Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 o masz...:-o a czemu tak?to jakiś specjalny tok studiow? czy poprostu na tym kierunku tak macie? Quote
Viris Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 W regulaminie studiow UW jest napisane ze student jesli tylko chce moze uczeszczac na zajecia dla studentow wyzszych lat. Zeby dostac zaliczenie np z 2 lat w rok nalezy ustalic to z wykladowacami. I tak chodzac na zajecia z pierwszego roku musisz zaliczyc wszystko w terminie. Do tego jesli chodzisz na zajecia z kolejnego roku i spelniasz warunki do zaliczenia tez tego roku zaliczasz oba lata studiow w rok. Quote
Basia&Safi Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 o rany viris podziwiam Cie brawooooo :):):) Quote
Viris Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Nie ma co podziwiac. Lenilam sie za bardzo i teraz po prostu nadrabiam :oops: Quote
_beatka_ Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 ooo to nie jestem pod wrazeniem dzialań wcześniejszych, ale chociaz sie wylenilaś:cool3: a podziwniam za nadrabianie;) Quote
Viris Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Ats co tam? Dawno Cie nie widzialam na dogo. Odezwij sie :) Quote
ats Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 No i własnie jestem! Niespodzxiank! Nad Skierniewicami wspaniała burza z gradem, grzmotami i błyskawicami - uwielbiam to!! Quote
Viris Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 A cos wiecej? :> Bo na prawde bardzo dlugo Cie nie bylo! Quote
Bogusia123 Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 witam was bogusia i piotrek zastanawiamy sie nad kupnem szczeniaka chcieli bysmy poznac rase jej cech i charakter tyle,tylko,ze nie wiemy czy buldozek czy boston:multi: poradzcie nam Quote
Viris Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Witam Was na forum. Oczywiscie my wlasciciele buldozkow bedziemy mowic ze buldozka ;) Ale wazne jest tez to czego oczekujecie po swoim psiaku. Nie dla kazdego bedzie to odpowiednia rasa. Tu na forum byl temat o wadach buldozkow. Bylo tam sporo ciekawych rzeczy odnosnie tych pieskow. Ja moge powiedziec o bulwkach tyle - jest to najukochansza rasa z jaka do tej pory mialam kontakt. Ale niektorzy maja inne oczekiwania. Zapraszam wiec z pytaniami do nas oraz do lektury wspomnianego przezemnie watku. Witamy na dogomanii. Quote
_beatka_ Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 witam Bogusiu123:multi: Viris ma racje jesli nie jestescie zdecydowani to najlepiej poczytac na początku o problemach zdrowotnych tej rasy, bo to podstawowy temat ktory dziala na niekorzyść tej rasy, jest ona bowiem bardzo podatna na rózne choroby:shake: ale poza tym to wieczne dzieci, cale zycie jedyne co to moglyby sie bawić i pieszczoszkować z wlaścicielami:lol: najlepiej chyba bedzie jak bedziecie zadawac konkretne pytania a my postaramy się udzielić jak najlepszych odpowiedzi;) Quote
Recommended Posts